Ivana nam ovaj ciklus nosi +, znači neka od nas će u idućem 😂😂
Monalisa jel tebi kasni ili sam ja nešto zabucala?
Ja vam se osjećam kao da ću dobit svaki tren, živci su mi tanki, jajnike osjećam stalno a kad mi skoči nerv onda me sastave i leđa.
Baš sam u žestokom PMS u i sad il je PMS uranio il imam stanovnika 🙄
url=https://lilypie.com]
A da..ali odustajem od svega..nema više trakica nema ničega..neću se više opće zamarati..samo sama sebe pokopam..plačem..nadam se..a nikad ništa..tako da akcijat ću naravno ali bez praćenja i ičega..a vama svima želim plusiće❤️😘
Nadala sam se da će još koja od vas imati plus ovo odbrojavanje, još nije gotovo ili jeste(ne mogu sve upratiti)!?
Mene je moj plus ugodno iznenadio, već sam se pripremala za idući mjesec😉 tek sam ovaj ciklus ulovila pik ono pravo, sve je do sada bilo tu negdje al nikako da skroz potamni. Uglavnom od kada sam ugledala plus nisam svoja😆, par dana nisam mogla ni spavati jer sam zabrinuta jel' sve ok al još to ne mogu znati,plus što me brine sve živo oko toga al pokušavam se bar malo opustiti jer ipak ne mogu utjecati na sve, nadam se najboljem i to je to.
Svi mi možemo pričati priče opusti se ovo,ono al to je jače od nas tako da razumijem sve vas koje tako razmišljate jer sam i sama takva. Jednostavno se mora sve poklopiti, nekome lakše nekome teže al mislim da će svaka od nas ugledati plus kad tad. Želim da vam se svima to što prije ostvari😘😘😘😘😘(ispričavam se radi velikog posta al včrs očito imam inspiracije 😂)
Ivana, čestitam ti na plusicu, nastojim tu i tamo pročitati sto pisete, ali rekla sam si da se moram opustiti... no... lakše reci nego napraviti... stvarno ne znam kako uspjeti uopće ne misliti na T kad toliko to želiš... tako da skroz razumijem i da si ti sada opet u ovim drugim mislima... ja ti želim urednu trudnoću ❤️
Ivana, čestitam ti na plusicu, nastojim tu i tamo pročitati sto pisete, ali rekla sam si da se moram opustiti… no… lakše reci nego napraviti… stvarno ne znam kako uspjeti uopće ne misliti na T kad toliko to želiš… tako da skroz razumijem i da si ti sada opet u ovim drugim mislima… ja ti želim urednu trudnoću ❤️
Hvala puno😍 slažem se s tobom, puno je lakše reći nego napraviti, meni mozak radi 100 na sat prvo oko LH trakica a sad oko plusa na testu al mislim da je kod svakoga tako.❤️
IV ODBROJAVANJE
Monalisa - … -18.7.2019.♡
IVANA1810 - 19.7.2019♡➕
Malla - 5 dana - 27.7.2019♡
Tera_ - 6 dana - 28.7.2019♡
EmilijaJ - 8 dana - 30.7.2019♡
V obrojavanje 2019
Vuky - 3.8.2019 - 12 dana ☆
Anastazija136 - 6.8.2019 - 15 dana☆
Tockicaa - 11.08.2019 - 20 dana☆
Martina1982 - 12.8.2019 - 21 dan☆
Lalla - 12.8.2019 - 21 dan☆
Evo da se na kratko ukljucim...danas su zapocete folikulometrije .3.dan ciklusa a sljedeca zakazana u srijedu navecer.Od danas sam na Letrozolu pa prvu tabletu pocinjem piti u 18h.
Najmanja doza -doktor kaze blaga stimulacija.
Evo...nekog je ovdje zanimalo pa stavljam post.
Cure kako ste mi danaas,ja sam 3.dan ciklusa i zivcana sam ko pas sve mi smeta vec danima,neznam jel do vremena ili mi treba odmora od ljudi-ne vas🥰-
Ja ovulacije nikad ne osjetim a i kad mislim da je jajnik mozda se varam tako da eto.
Cure jel imate frisko grafova jel piskate testice.
Martina jesi se navikla na Duphaston..
cure... izgleda da cu se ja ponovo vratit vama... nakon niza neugodnosti na nasoj ginekologiji, ujutro sam ponovo isla nakon tezeg krvarenja i dr mi je samo dijagnosticirao pobacaj u 7 tjednu..
Jadna sam i tuzna i ljuta zbog nezobrazluka... 😓😓
JA - 31, MM 34
Radimo na bebi od 6/2019
Prvi spontani: 7 TT bez kiretaže - 21.07.19.
Drugi spontani: 9 TT, kiretaža - 09.07.20.
cure… izgleda da cu se ja ponovo vratit vama… nakon niza neugodnosti na nasoj ginekologiji, ujutro sam ponovo isla nakon tezeg krvarenja i dr mi je samo dijagnosticirao pobacaj u 7 tjednu..
Jadna sam i tuzna i ljuta zbog nezobrazluka… 😓😓
Zao mi je jako😪 dosi sebi od svega pa nastavljamo dalje 💕
Sortiraj odgovore
Najstariji