Lh trakice iskustva

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mallla
    24. Srpanj 2019. 08:03

I da nemam drugi test al kad budem išla na more mogla bi skoknit po jedan. 

url=https://lilypie.com]

zvjezdica37
    24. Srpanj 2019. 08:04

Mallla

Moze skokni ako i danas bude crta onda nema sta...trudnoca je u pitanju samo da pocne tamniti 
    Javi se sa slikom...meni nikad dosta testova i slika😊😊😊

Mallla
    24. Srpanj 2019. 08:14

zvjezdica37

Mallla

Moze skokni ako i danas bude crta onda nema sta…trudnoca je u pitanju samo da pocne tamniti
    Javi se sa slikom…meni nikad dosta testova i slika😊😊😊

Hahah kužimo se. Vidiš da ni ja ne mogu čekati ko normalan narod da zakasni M pa da testiram nego mi treba tvornica testova. Da radim u tvornici testova sigurno bi počela i krast 😂😀
    Ma kupit ću ja danas pa taman crkla. 
    Ako bude neg. Nadat ću se do dolaska M. Ako bude poz. Nadat ću se da je to to! 

Hip_Hopsica
    24. Srpanj 2019. 08:22

Malla, a kad ne bi trebala dobiti? 
    ovaj test si radila prije izostanka M?

02/2017..... spontani pobačaj
    02/2018..... stigla naša curica :-)
    04/2019..... spontani pobačaj
    07/2019..... spontani pobačaj
    02/2020..... trudna - Bhcg na 4+2: 386; 4+4: 879; 9+3 Beba br.1: 27mm, beba br. 2 stala s razvojem na 6mm;
    15+1- uredan Nifty 💙; 05.11.2020. Podobnik

tera_
    24. Srpanj 2019. 08:29

Mallla

Joj ja nisam nikako jutarnji tip, apsolutno sam neupotrebljiva ujutro, ali je znalo biti zornjaka tu i tamo. Popodne sam najvatrenija tad mi je po guštu iako najčešće prakticiramo večer kad mala gđica zaspe.
    Vuky nešto sam gledala i razmišljala i da uranila sam. Oni koji me znaju tu malo duže znaju da bi se najradje testirala čim M završi.
    Popodne me je mučio želudac i dalje mi je ostalo u glavi možda ipak jesam T. Hmmm.
    Danas sam u Mullera kupila 3 testa i jutros negativan, bijel kao zid. (nije prva jutarnja mokraća). Kako znam da mi je urin najkoncetriraniji navečer napravila sam još jedan test (zato što ovisnička glava ne može imat nepopišan test u kući).
    I ukazala se crta, neka slaba jedva vidljiva ali ipak vidljiva (nadam se da mi se ne priviđa). Navijajte skupa sa mnom da crta postane baš kako treba, sad mi se nada probudila i nekako vjerujem da bi ovaj put moglo biti dobro.
    Prošli mj sam isto imala neke sjene i čuda i bezveze ludila sebe i vas. Sada mi samo ostaje čekati ili imam sreće nabosti evaporacijsku crtu ili će ovo biti znak male točkice neznam… Al evo nada se probudila pa dijelim nadu s vama.

Eto vidis, imala sam neki osjecaj da je to kod tebe to... drzim fige da bude tockica :) a da pricekas jps par dana pa da onda opet piskis test?

👩33g, Pcso, ir, dhea-s 14 ukupni T 1.90
    👨32g, oligoasthenozoospermia
    Kbc St
    1.Ivf/Icsi 5/2023--7f, 5🥚 1🐧, et trodnevnog, beta0,2❌️
    FET 10/2023.(prirodni),beta0,3 ❌️
    2.Ivf/ICSI 11/2023-->17f, 6🥚 -(hiper) 4🐧
    FET 1/2024.(prirodni+stoperica) 1🐧,beta 3,4❌️
    FET 6/2024.(estrofem3x1)1🐧,8dnt +,beta13dnt 1704,5 beta15dnt 3368❤️dečko🩵

Mallla
    24. Srpanj 2019. 08:52

Trebala bi najkasnije u nedjelju dobiti, variraju mi ciklusi, zadnja 3 puta je došla na 32 dc a najlešće 30dc. Ddanas mi je 28dc. 
    Napravit ću još jedan i onda ću čekati. Vrijeme će pokazati jel je ili nije

Hip_Hopsica
    24. Srpanj 2019. 09:00

Ma to je to 100%... 2 ili 3 dana prije i već se lagano vidi. 

02/2017..... spontani pobačaj
    02/2018..... stigla naša curica :-)
    04/2019..... spontani pobačaj
    07/2019..... spontani pobačaj
    02/2020..... trudna - Bhcg na 4+2: 386; 4+4: 879; 9+3 Beba br.1: 27mm, beba br. 2 stala s razvojem na 6mm;
    15+1- uredan Nifty 💙; 05.11.2020. Podobnik

Mallla
    24. Srpanj 2019. 09:18

Vidit ćemo, još ja to neću uzeti za 100% dok ne bude 100%.
    Znalo mi je na kinezima tako bit pa ništa al dobro ovo nije kinez. A u siječnju sam imala biokemijsku, pa sad samo treba htabro čekati razvoj situacije i da ne dođe M. Hvala vam cure na podršci 

tera_
    24. Srpanj 2019. 09:22

Mallla

Vidit ćemo, još ja to neću uzeti za 100% dok ne bude 100%.
    Znalo mi je na kinezima tako bit pa ništa al dobro ovo nije kinez. A u siječnju sam imala biokemijsku, pa sad samo treba htabro čekati razvoj situacije i da ne dođe M. Hvala vam cure na podršci

Cekamo s tobom i nadamo se 

👩33g, Pcso, ir, dhea-s 14 ukupni T 1.90
    👨32g, oligoasthenozoospermia
    Kbc St
    1.Ivf/Icsi 5/2023--7f, 5🥚 1🐧, et trodnevnog, beta0,2❌️
    FET 10/2023.(prirodni),beta0,3 ❌️
    2.Ivf/ICSI 11/2023-->17f, 6🥚 -(hiper) 4🐧
    FET 1/2024.(prirodni+stoperica) 1🐧,beta 3,4❌️
    FET 6/2024.(estrofem3x1)1🐧,8dnt +,beta13dnt 1704,5 beta15dnt 3368❤️dečko🩵

24. Srpanj 2019. 09:45

Mallla

zvjezdica37

Mallla

Moze skokni ako i danas bude crta onda nema sta…trudnoca je u pitanju samo da pocne tamniti
    Javi se sa slikom…meni nikad dosta testova i slika😊😊😊

Hahah kužimo se. Vidiš da ni ja ne mogu čekati ko normalan narod da zakasni M pa da testiram nego mi treba tvornica testova. Da radim u tvornici testova sigurno bi počela i krast 😂😀
    Ma kupit ću ja danas pa taman crkla.
    Ako bude neg. Nadat ću se do dolaska M. Ako bude poz. Nadat ću se da je to to!

Ajmeeeeee i ja vidim crtuuuu......🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗.....daaa kupi jos jedan i napravi da vidis....ali mislim da bi bilo to to...al kako je jos rano onda je tako slaba.....❤❤❤❤❤❤

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.