Lh trakice iskustva

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    vuky
    23. Srpanj 2019. 18:23

Malla sto nebi ti po odbrojavanju trebala dobiti 27.7? Misliš da će ti uraniti? Da nisi prerano test radila?

Mallla
    23. Srpanj 2019. 19:16

Pa mislim da će uranit. Imala sam rozi iscjedak jučer i osjećam da ću dobit svaki tren. Danas mi je 27dc pa sam baš pomislila da stiže. Pretpostavljam da će možda sutra. Pila sam macu do ovulacije pa očekujem kraći ciklus. 

url=https://lilypie.com]

23. Srpanj 2019. 20:35

zvjezdica37

Mallla

Obzirom da sam prva na listi za odstrel evo malo izvještaja, osjećan se kao da ću dobit vrlo skoro, jučer me klimatiziran prostor dotukao pa me baš žicalo preko mjehura i jajnika, sad isto povremeno zna al to prepisujem klimi.
    Bazalna temp niska do bola. Iako je nisam redovno mjerila znam kako se kreće inače tako da ništa ovaj mj. Grudi povećane i mekane. Iscjedak neki sličan ovulacijskom. Uglavnom za vikend očekujem crvenilo.

Ja isto pila antibiotik ovih dana.ubija me dolje svrab a krenula sam na folikulometrije pa mi bas bed.
    Pijem neke probiotike i koristim kokosovo ulje da ublazim…joj mi zene🥴
    Klima je ubojica…mene sve pokoci od nje a dobila sam i upalu sinusa od nje….grozna je

O misa mu sad i antibiotik...e a za sta je kokosovo ulje ☺️ ?Nisam ga nikad koristila. 

23. Srpanj 2019. 20:36

jana35

Mallla

I Tako sam opet naručila testove i trakice. Vratila sam se svojim provjerenim starim, rozim trakicama. Pa evo jednom će upaliti. Jutros sam izmjerila temp. Koja je niska pa je moja nada lagano splasnila. Ali guramo dalje jednom će upaliti. Brojim još sitno do kraja ovog ciklusa. Ima netko da će testirati ovih dana ili sam prva za otpis!

Ja sam trenutno u potrazi za provjerenim trakicama , gdje ih narucujes? U Mulleru je 5 trakica 75 kn a to je ipak malo preskupo :)

Da je skupo je ovako uzimat...ja nisam stigla naruciti pa sam uzela od Clearblua one sa smjeskom. Taman ih ima 10 toliko mi i treba. 

23. Srpanj 2019. 20:38

zvjezdica37

Martina1982

E zvjezdice37 - sad trenutno ne pijem. Tek 16DC. Al je bila M dosla tocno dan nakon sta sam uzela zadnju. Tako da se nadam ako nista drugo bar da mi regulira ciklus pa bar znam na cemu sam s tim. A nastavljam 3 mjeseca. I uzimam naravno prije spavanja da ne bude opet 🥴🥴🥴 bauljanja po kuci 🤭🤭🤭

Malo si se spasila neredovitih ciklusa i vjerujem da ce ti puno pomoci u ostvarenju T

Pa tamam na i nis ne bude bar ce se ti ciklusi regulirat da. Bar cu znat kad treba doc. A ne ovak. Pa znas sta i ja si nekak mislim da hoce da. Al eto vidit cemo uskoro 🤭🤭.😎😎😎

23. Srpanj 2019. 20:41

E zene ja se ne sjecam kad smo.se zadnji put ujutro 🤣🤣🤣. Uvijek bude popodne ili navecer. Ali imam tu groznu naviku da odmah ustanem i idem nes raditi ili odem piskiti 🤦‍♀️...eto od sad cu probat bar 10 min da lezim i da nejdem piskiti odmah.....i trakice kupljene 😉😎. Sutra krecem sa testiranjem. Imam jos 10 dana do nove kure Progica.

tera_
    23. Srpanj 2019. 22:08

Mi znamo u svako doba dana ali najrjedje jutri...a znam dosta primjera di je bilo zacece sa jutarnjim pa sad :)
    Kod mene i dalje nikakvi simptomi, malo sise pocele danas zarit...

👩33g, Pcso, ir, dhea-s 14 ukupni T 1.90
    👨32g, oligoasthenozoospermia
    Kbc St
    1.Ivf/Icsi 5/2023--7f, 5🥚 1🐧, et trodnevnog, beta0,2❌️
    FET 10/2023.(prirodni),beta0,3 ❌️
    2.Ivf/ICSI 11/2023-->17f, 6🥚 -(hiper) 4🐧
    FET 1/2024.(prirodni+stoperica) 1🐧,beta 3,4❌️
    FET 6/2024.(estrofem3x1)1🐧,8dnt +,beta13dnt 1704,5 beta15dnt 3368❤️dečko🩵

• baby
    23. Srpanj 2019. 22:35

Definitivno preporucam ujutro, mi smo uvijek popodne i navecer al ovaj jutarnji je nadmašio očekivanja, iznenadila sam se :) 

Mallla
    23. Srpanj 2019. 23:26

Joj ja nisam nikako jutarnji tip, apsolutno sam neupotrebljiva ujutro, ali je znalo biti zornjaka tu i tamo. Popodne sam najvatrenija tad mi je po guštu iako najčešće prakticiramo večer kad mala gđica zaspe.
    Vuky nešto sam gledala i razmišljala i da uranila sam. Oni koji me znaju tu malo duže znaju da bi se najradje testirala čim M završi. 
    Popodne me je mučio želudac i dalje mi je ostalo u glavi možda ipak jesam T.  Hmmm. 
    Danas sam u Mullera kupila 3 testa i jutros negativan, bijel kao zid. (nije prva jutarnja mokraća). Kako znam da mi je urin najkoncetriraniji navečer napravila sam još jedan test (zato što ovisnička glava ne može imat nepopišan test u kući). 
    I ukazala se crta, neka slaba jedva vidljiva ali ipak vidljiva (nadam se da mi se ne priviđa). Navijajte skupa sa mnom da crta postane baš kako treba, sad mi se nada probudila i nekako vjerujem da bi ovaj put moglo biti dobro. 
    Prošli mj sam isto imala neke sjene i čuda i bezveze ludila sebe i vas. Sada mi samo ostaje čekati ili imam sreće nabosti evaporacijsku crtu ili će ovo biti znak male točkice neznam... Al evo nada se probudila pa dijelim nadu s vama. 

url=https://lilypie.com]

24. Srpanj 2019. 00:10

Mallla

Joj ja nisam nikako jutarnji tip, apsolutno sam neupotrebljiva ujutro, ali je znalo biti zornjaka tu i tamo. Popodne sam najvatrenija tad mi je po guštu iako najčešće prakticiramo večer kad mala gđica zaspe.
    Vuky nešto sam gledala i razmišljala i da uranila sam. Oni koji me znaju tu malo duže znaju da bi se najradje testirala čim M završi.
    Popodne me je mučio želudac i dalje mi je ostalo u glavi možda ipak jesam T. Hmmm.
    Danas sam u Mullera kupila 3 testa i jutros negativan, bijel kao zid. (nije prva jutarnja mokraća). Kako znam da mi je urin najkoncetriraniji navečer napravila sam još jedan test (zato što ovisnička glava ne može imat nepopišan test u kući).
    I ukazala se crta, neka slaba jedva vidljiva ali ipak vidljiva (nadam se da mi se ne priviđa). Navijajte skupa sa mnom da crta postane baš kako treba, sad mi se nada probudila i nekako vjerujem da bi ovaj put moglo biti dobro.
    Prošli mj sam isto imala neke sjene i čuda i bezveze ludila sebe i vas. Sada mi samo ostaje čekati ili imam sreće nabosti evaporacijsku crtu ili će ovo biti znak male točkice neznam… Al evo nada se probudila pa dijelim nadu s vama.

Jaooooo drzim puno 🤞🤞🤞🤞🤞 da je to to...i ovak jedva cekam kad neka mora raditi testic a sad tek...uf...❤❤❤❤😘😘😘😘🤗🤗🤗🤗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.