Lh trakice iskustva

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mallla
    20. Srpanj 2019. 08:54

Mika nadam se da neces doc do folikulometrije i da ce biti uspjesno!
    Da bockanje zvuči baš dobro, nisam ih imala osim u T. E sad uvijek postoji prvi put za sve. Ja ću se nadati još preostalih 9 dana pa ćemo vidjeti

url=https://lilypie.com]

20. Srpanj 2019. 10:37

Mika111

Pozdrav svima,
    Bila sam do nedavno na temi "tko planira" ali mi je trebao odmor pa sam se malo odmaknula od foruma, a sad bih trebala vašu pomoć…….jutros smo imali odnos a oko 15:30h danas sam imala pozitivnu lh trakicu (ovo je prvi mjesec da ih koristim pa ne znam jos kako to funkcionira), zanima me u kojem periodz od poz.trakice nastupa o i trebamo li imati i sutra odnos ili je ok ovo danas ujutro?
    Hvala na odgovorima i svima na temi želim da sto prije dođete do željene trudnoce.

Dobro dosla. Evo curke su ti obajsnile sve. Zelim ti da vam uspije sto prije 🤞

20. Srpanj 2019. 10:40

IV ODBROJAVANJE 
    Monalisa - …dana -18.7.2019.♡
    IVANA1810 - 19.7.2019♡➕
    Malla - 6 dana - 27.7.2019♡
    Tera_ - 7 dana - 28.7.2019♡
    EmilijaJ - 9 dana - 30.7.2019♡
    V obrojavanje 2019
    Vuky - 3.8.2019 - 13 dana ☆
    Anastazija136 - 6.8.2019 - 16 dana☆
    Tockicaa - 11.08.2019 - 21 dana☆
    Martina1982 - 12.8.2019 - 22 dana☆
    Lalla - 12.8.2019 - 22 dana☆

• Gea123
    20. Srpanj 2019. 12:22

Zvjezdice-ti si govorila da od ovog ciklusa kreces s femarom i folikulometrijama, od kojeg dana ciklusa to krece?

Gea123

zvjezdica37
    20. Srpanj 2019. 12:30

Gea123

Zvjezdice-ti si govorila da od ovog ciklusa kreces s femarom i folikulometrijama, od kojeg dana ciklusa to krece?

Sutra imam prvu folikulometriju pa cu dobiti upute i sve cu znati pa se javim sa infirmacijama

Mallla
    20. Srpanj 2019. 13:28

Točkice ja ti pijem maca prah kapsule tj. Završila sam 3mj pijenja i sad pauza. Pije se do Ovulacije jer ima iznimno abortivna svojstva. Neke cure je pijj 3 mj cijeli ciklus tj od kraja do početka krvarenja, ali onda te mjesece ne računaj na T. Izravno utječe na hormone, regulira ih a npr. Kad je žena trudna hormoni su drugačiji nego kada nije Trudna a maca bi ih u tom slučaju regulirala. 

url=https://lilypie.com]

• tinchy-_-
    20. Srpanj 2019. 14:20

Meni došla 😕😭

20. Srpanj 2019. 14:44

tinchy-_-

Meni došla 😕😭

Znam kako ti je i ja bi najrade bila sjela u utorak i plakala,ali i tako sam odlucila da cu odgoditi pokusaj T na neko vrijeme. Jucer sam dobila turu antibiotika i analgetike, dok sve to ne rijesim sto ce potrajat neko vrijeme da sve bude spremno pa eto.. ali bit cu i dalje tu prisutna da cestitam svima na plusicima i na slusanju otkucaja malih srceka na uzv-ima 😘😘

20. Srpanj 2019. 16:37

tinchy-_-

Meni došla 😕😭

O misa joj....🤨. Nista sad malo odmaranje pa onda ponovno akcijanje 😎❤

20. Srpanj 2019. 16:37

zvjezdica37

Gea123

Sutra imam prvu folikulometriju pa cu dobiti upute i sve cu znati pa se javim sa infirmacijama

Drzim fige zvjezdice...🤞🤞❤❤

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.