Jana, Martina, baš mi je žao..
Što više vrijeme prolazi vjerujem da se sve odvija nekim svojim tokom i razlogom, a zasto je to tako i zasto je nekima put tezi nego drugima, niti nije na nama da znamo.
Znala sam cak sanjati kako nam se drugi trudni parovi nasladuju kako su oni odmah zatrudnili koliko me to jedno vrijeme mucilo.. pa ti budi normalan 😂
A joj bas ruzni snovi. Al to su samo snovi. Covjek se sam se prijatelj a i neprijatelj. Sve ima svoje zasto i zato. Al ako krenes o tom razmisljat pukne. Tako da...samo glavu gore i naprijed ❤❤😎😎💪💪
Ja sam danas doživila ogroman stres i odma su me jajnici rasturili, smirili su se kasnije. Al evo od O ih stalno osjećam i nadam se da je T u pitanju. Ali imam čekat 10 dana.
Bas bi bilo lijepo da si T
Navijamo skupa s tobom🤞🤞🤞😘
Slazem se sa zvjezdicom 🤞🤞🤞🤞🤗
Ev da prijavim "simptom" imam ga od jucer, boli me kao da imam upalu mjehura i zgaravicu istodobno…mislim da mi je 23dc, imam jos 8dana do vjestice..iako nema smisla sada izmjerila sam jutros temp 36.8… cekam vjesticu i molim je da ne kasni
A misa mu …al gle to nije losa tempica….ima jos 8 danas…😉❤🤞
Ma ne nadam se, dozivjela sam sokova i jucer i danas, pa sam pod stresom..mozda od toga me i boli u stomaku…
Ma sto je najbitnije druzit cu se s vama
Hhhh pa bas to da....ja ne mogu vjerovati da ce biti skoro pola godine kako se druzimo. Proletilo mi zacas 🤭🤭
Prijavljujem se za spisak da jr stigla M!
Pratimo se ti i ja 🤭. A jezu ga i njoj sta je dosla uopce al ajd kad je bar je na vrijeme...E sad ces vidit dalje sta i kako. Samo opusteno. I obavjestavaj nas o svemu ☺️.
Ne mogu ni zamisliti kroz sto su neke od vas prolazile zbog gubitka djeteta, i kako se dici nakon toga i nastaviti dalje..hrabre ste i jake i vjerujem da onaj gore ima najljepsi poklon za vas onda kad vam bude najpotrebniji, i da vas to dijete zauvijek cuva..sve ste lavice i navijam za vas ❤
❤❤❤
Dali mozda koja zna dali je kakav znakić zatezanje u donjem dijelu trbuha 😄😄.kao ono recimo kad vježbate pa vam se upale mišići .takav imam osjećaj
Je, više cura je reklo da je to jedan od simptoma 🤞
Koliko ti je dana do predviđenog dolaska?
Evo danas bi trebale ali nadam se da neće😁😁
Drzimo fige da ne dode 🤞🤞🤞🤞. Oces raditi testic ako ne dode danas?
Danas 6+4 i tako je napisao da velicina ploda odgovara 6-om tjednu ..
Samo me sad brine taj iscjedak a veli da nema ni hematoma ni nista 🙄😥 iako kao da je to normalno al nije mi svejedno
Ja sam imala kremasto smedji iscjedak u 7tjednu,uzv bio uredan-dalje proslo sve ok tj nakon toga nisam vise krvarila.
Ne opterecuj se previse uradila si sve sto je bilo u tvojoj moci.
Proci ce to
Zvjezdiceeeeeee pa kako siiii?🤗🤗🤗🤗
Helo-evo svaki tren cu dobit,ali to mi je sad drago jet iduci tjedan trk po stimulaciju.E ako ni to ne uspije onda cu se toljagom po glavi hahaha
Joj Martina…suosjecam sa tobom maksimalno..mislim da si ovdje ispricala samo 1 posto price i uljepsala maksimalno sve…ono za prolazit je ravno traumi.Zaista gledaj na to da izadjes jaca i da ostanes svoja za sljedecu zdravu bebicu😊
Samo to cekam,da pratimo tvoju trudnočicu i navijamo🥰🥰
❤😘🤗
Curkeee jel ima koja saznanja o ranim mogucil znacima.. Danas kas se brisem papirom imam svj smedkasti iscjedak?? 🙈A jucer sam osjecala neko propadanje dolje i pritisak🤔🙈
Curkeee jel ima koja saznanja o ranim mogucil znacima.. Danas kas se brisem papirom imam svj smedkasti iscjedak?? 🙈A jucer sam osjecala neko propadanje dolje i pritisak🤔🙈
E jel ti trebas dobiti za 10 dana?
Sortiraj odgovore
Najstariji