Lh trakice iskustva

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • tinchy-_-
    19. Srpanj 2019. 14:32

Curke .meni danas treba doći .i kupila sam si onaj baby check mini ali naravno neg..sad ne znam dali je rano još i koliko je pouzdan😲😲a sječe me kao da ću dobiti

• EmilijaJ
    19. Srpanj 2019. 14:58

Martina1982

EmilijaJ

Curkeee jel ima koja saznanja o ranim mogucil znacima.. Danas kas se brisem papirom imam svj smedkasti iscjedak?? 🙈A jucer sam osjecala neko propadanje dolje i pritisak🤔🙈

E jel ti trebas dobiti za 10 dana?

Da da

19. Srpanj 2019. 15:11

EmilijaJ

Martina1982

EmilijaJ

Curkeee jel ima koja saznanja o ranim mogucil znacima.. Danas kas se brisem papirom imam svj smedkasti iscjedak?? 🙈A jucer sam osjecala neko propadanje dolje i pritisak🤔🙈

Da da

Pa mislim da ti je to od O jel mi je nekak prerano za simptome T...iako nikad ne znas...morat ces se strpiti da uradis testic...

19. Srpanj 2019. 15:13

tinchy-_-

Curke .meni danas treba doći .i kupila sam si onaj baby check mini ali naravno neg..sad ne znam dali je rano još i koliko je pouzdan😲😲a sječe me kao da ću dobiti

Moze biti svasta. Znalo se desiti da recimo danas ti je negativan a za par dana bude pozitivan. Tako je bilo mojoj frendici. I to je prvi dan izostanka imala - a 7 dana kasnije +. I evo rodila prije mjesec dana. Tak da...kazem...sve je moguce..

• EmilijaJ
    19. Srpanj 2019. 15:21

Martina1982

EmilijaJ

Martina1982

EmilijaJ

Da da

Pa mislim da ti je to od O jel mi je nekak prerano za simptome T…iako nikad ne znas…morat ces se strpiti da uradis testic…

Pa u meni je prerano nekako, ali pik mi je bio h nedjelju...a probadalo me jucer dosta..pa eeko idem pitat😂

• tinchy-_-
    19. Srpanj 2019. 15:51

Martina1982

tinchy-_-

Moze biti svasta. Znalo se desiti da recimo danas ti je negativan a za par dana bude pozitivan. Tako je bilo mojoj frendici. I to je prvi dan izostanka imala - a 7 dana kasnije +. I evo rodila prije mjesec dana. Tak da…kazem…sve je moguce..

Da barem😊

Mika111
    19. Srpanj 2019. 19:13

Pozdrav svima,
    Bila sam do nedavno na temi "tko planira" ali mi je trebao odmor pa sam se malo odmaknula od foruma, a sad bih trebala vašu pomoć.......jutros smo imali odnos a oko 15:30h danas sam imala pozitivnu lh trakicu (ovo je prvi mjesec da ih koristim pa ne znam jos kako to funkcionira), zanima me u kojem periodz od poz.trakice nastupa o i trebamo li imati i sutra odnos ili je ok ovo danas ujutro?
    Hvala na odgovorima i svima na temi želim da sto prije dođete do željene trudnoce.

• EmilijaJ
    19. Srpanj 2019. 19:49

Mika111

Pozdrav svima,
    Bila sam do nedavno na temi "tko planira" ali mi je trebao odmor pa sam se malo odmaknula od foruma, a sad bih trebala vašu pomoć…….jutros smo imali odnos a oko 15:30h danas sam imala pozitivnu lh trakicu (ovo je prvi mjesec da ih koristim pa ne znam jos kako to funkcionira), zanima me u kojem periodz od poz.trakice nastupa o i trebamo li imati i sutra odnos ili je ok ovo danas ujutro?
    Hvala na odgovorima i svima na temi želim da sto prije dođete do željene trudnoce.

Bokic
    Super je za jutros, trebala bi jos danas, sutra i prekosutra. Tako su meni rekle cure, evo neka me isprave ako grijesim.. Sretno🙏💪😉
    Ovulacija nastupa unutar 12-36sati.

Mallla
    19. Srpanj 2019. 23:23

Mika imajte i sutra, ovo danas je super al valja pokrit sve. Čak pozitivan LH nije sigura da će bit O al teoretski bi trebala biti unutar 36h. Sretno, donesi nam + pa da svi budemo happy.
    Mene i dalje jajnici bockaju... Iako se nadam T ovo može biti i od Mace koju sam pila do O. 

url=https://lilypie.com]

Mika111
    20. Srpanj 2019. 08:41

Hvala na savjetima curke, pokrit cemo onda jos i danas i onda slijedi čekanje.
    Malla i ja sam citala da poz.trakica ne garantira ovulaciju tako da cu idući mjesec kod gin na folikulometriju (osim ako uspijemo ovaj mjesec😃)
    Malla ovo bockanje u jajnicima kod tebe zvuci obećavajuće, kad ne treba stici m?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.