Curke .meni danas treba doći .i kupila sam si onaj baby check mini ali naravno neg..sad ne znam dali je rano još i koliko je pouzdan😲😲a sječe me kao da ću dobiti
Curkeee jel ima koja saznanja o ranim mogucil znacima.. Danas kas se brisem papirom imam svj smedkasti iscjedak?? 🙈A jucer sam osjecala neko propadanje dolje i pritisak🤔🙈
E jel ti trebas dobiti za 10 dana?
Da da
Curkeee jel ima koja saznanja o ranim mogucil znacima.. Danas kas se brisem papirom imam svj smedkasti iscjedak?? 🙈A jucer sam osjecala neko propadanje dolje i pritisak🤔🙈
Da da
Pa mislim da ti je to od O jel mi je nekak prerano za simptome T...iako nikad ne znas...morat ces se strpiti da uradis testic...
Curke .meni danas treba doći .i kupila sam si onaj baby check mini ali naravno neg..sad ne znam dali je rano još i koliko je pouzdan😲😲a sječe me kao da ću dobiti
Moze biti svasta. Znalo se desiti da recimo danas ti je negativan a za par dana bude pozitivan. Tako je bilo mojoj frendici. I to je prvi dan izostanka imala - a 7 dana kasnije +. I evo rodila prije mjesec dana. Tak da...kazem...sve je moguce..
Da da
Pa mislim da ti je to od O jel mi je nekak prerano za simptome T…iako nikad ne znas…morat ces se strpiti da uradis testic…
Pa u meni je prerano nekako, ali pik mi je bio h nedjelju...a probadalo me jucer dosta..pa eeko idem pitat😂
Moze biti svasta. Znalo se desiti da recimo danas ti je negativan a za par dana bude pozitivan. Tako je bilo mojoj frendici. I to je prvi dan izostanka imala - a 7 dana kasnije +. I evo rodila prije mjesec dana. Tak da…kazem…sve je moguce..
Da barem😊
Pozdrav svima,
Bila sam do nedavno na temi "tko planira" ali mi je trebao odmor pa sam se malo odmaknula od foruma, a sad bih trebala vašu pomoć.......jutros smo imali odnos a oko 15:30h danas sam imala pozitivnu lh trakicu (ovo je prvi mjesec da ih koristim pa ne znam jos kako to funkcionira), zanima me u kojem periodz od poz.trakice nastupa o i trebamo li imati i sutra odnos ili je ok ovo danas ujutro?
Hvala na odgovorima i svima na temi želim da sto prije dođete do željene trudnoce.
Pozdrav svima,
Bila sam do nedavno na temi "tko planira" ali mi je trebao odmor pa sam se malo odmaknula od foruma, a sad bih trebala vašu pomoć…….jutros smo imali odnos a oko 15:30h danas sam imala pozitivnu lh trakicu (ovo je prvi mjesec da ih koristim pa ne znam jos kako to funkcionira), zanima me u kojem periodz od poz.trakice nastupa o i trebamo li imati i sutra odnos ili je ok ovo danas ujutro?
Hvala na odgovorima i svima na temi želim da sto prije dođete do željene trudnoce.
Bokic
Super je za jutros, trebala bi jos danas, sutra i prekosutra. Tako su meni rekle cure, evo neka me isprave ako grijesim.. Sretno🙏💪😉
Ovulacija nastupa unutar 12-36sati.
Mika imajte i sutra, ovo danas je super al valja pokrit sve. Čak pozitivan LH nije sigura da će bit O al teoretski bi trebala biti unutar 36h. Sretno, donesi nam + pa da svi budemo happy.
Mene i dalje jajnici bockaju... Iako se nadam T ovo može biti i od Mace koju sam pila do O.
url=https://lilypie.com]
Hvala na savjetima curke, pokrit cemo onda jos i danas i onda slijedi čekanje.
Malla i ja sam citala da poz.trakica ne garantira ovulaciju tako da cu idući mjesec kod gin na folikulometriju (osim ako uspijemo ovaj mjesec😃)
Malla ovo bockanje u jajnicima kod tebe zvuci obećavajuće, kad ne treba stici m?
Sortiraj odgovore
Najstariji