O pa zvjezdice tvoja M se sriktala, došla po narudžbi. 😀
Ajde ajde sve se tu nešto pokrenilo, očekujem val plusića. Baš bi bilo lijepo.
Jaknike i dalje osjećam, sve se nešto nadam… Ač dobro zato sam tu jer se uvijek nadam!
Ej tocna je kao svicarski sat...hm...znaci negdje nesto malo zapelo...bas se dajem u razmisljanje zato se bebac nije ulovio.fino odmah krenula M-crveno bez smeckarenja na vrijeme-14dana od pika...ma sve po ps-u...ih....igramo se lovice ja i beba😊
Stigli su mi kineski stapici za hcg
Ovaj mjesec necu pratiti trakice kad svejedno krecem sad na stimulaciju...tako da cu samo ciljati odnose😊
Samo cu piskati stalno testice-hehhehe
Mallla svi smo u iscekivanju tvog zbivanja...imas graf?
Pa da u stimulaciji mislim da ni nema smisla pratiti trakice, samo bi te zbunjivale.
Ja ti nemam ovaj ciklus ništa, ni graf ni pik, ništa ništa. Mogu samo gledat simptome i nadati se.
Temp. Izmjerim nekad kroz dan, budu često visoke, ali vrućine su pa ne pridajem preveliku važnost tome iako malo da.
Nisam ni sigurna kad je bila O. Oko 14dc me počelo boljeti uz iscjedak i tako 2 dana, tad sam radila trakice al nije bio pik, dan dva nakon su trakice počele svijetliti pa sam računala da je O tad nekad. Znači ništa neznam za sigurno al da se nadam Nadam se na veliko
url=https://lilypie.com]
Ev da prijavim "simptom" imam ga od jucer, boli me kao da imam upalu mjehura i zgaravicu istodobno...mislim da mi je 23dc, imam jos 8dana do vjestice..iako nema smisla sada izmjerila sam jutros temp 36.8... cekam vjesticu i molim je da ne kasni
👩33g, Pcso, ir, dhea-s 14 ukupni T 1.90
👨32g, oligoasthenozoospermia
Kbc St
1.Ivf/Icsi 5/2023--7f, 5🥚 1🐧, et trodnevnog, beta0,2❌️
FET 10/2023.(prirodni),beta0,3 ❌️
2.Ivf/ICSI 11/2023-->17f, 6🥚 -(hiper) 4🐧
FET 1/2024.(prirodni+stoperica) 1🐧,beta 3,4❌️
FET 6/2024.(estrofem3x1)1🐧,8dnt +,beta13dnt 1704,5 beta15dnt 3368❤️dečko🩵
IV ODBROJAVANJE
Monalisa - …dana -18.7.2019.♡
IVANA1810 - 19.7.2019♡➕
Malla - 7 dana - 27.7.2019♡
Tera_ - 8 dana - 28.7.2019♡
EmilijaJ - 10 dana - 30.7.2019♡
V obrojavanje 2019
Vuky - 3.8.2019 - 14 dana ☆
Anastazija136 - 6.8.2019 - 17 dana☆
Tockicaa - 11.08.2019 - 22 dana☆
Martina1982 - 12.8.2019 - 23 dana☆
Lalla - 12.8.2019 - 23 dana☆
Ev da prijavim "simptom" imam ga od jucer, boli me kao da imam upalu mjehura i zgaravicu istodobno…mislim da mi je 23dc, imam jos 8dana do vjestice..iako nema smisla sada izmjerila sam jutros temp 36.8… cekam vjesticu i molim je da ne kasni
A misa mu ...al gle to nije losa tempica....ima jos 8 danas...😉❤🤞
Prijavljujem novi datum: 12.8. Taman prije godisnjeg.
O Lalla misa. Onda iducu cekamo skupa 🤣. Tj. Da nam ne dode 🤭🤣😘
Ne mogu ni zamisliti kroz sto su neke od vas prolazile zbog gubitka djeteta, i kako se dici nakon toga i nastaviti dalje..hrabre ste i jake i vjerujem da onaj gore ima najljepsi poklon za vas onda kad vam bude najpotrebniji, i da vas to dijete zauvijek cuva..sve ste lavice i navijam za vas ❤
Ev da prijavim "simptom" imam ga od jucer, boli me kao da imam upalu mjehura i zgaravicu istodobno…mislim da mi je 23dc, imam jos 8dana do vjestice..iako nema smisla sada izmjerila sam jutros temp 36.8… cekam vjesticu i molim je da ne kasni
A misa mu …al gle to nije losa tempica….ima jos 8 danas…😉❤🤞
Ma ne nadam se, dozivjela sam sokova i jucer i danas, pa sam pod stresom..mozda od toga me i boli u stomaku...
Ma sto je najbitnije druzit cu se s vama
👩33g, Pcso, ir, dhea-s 14 ukupni T 1.90
👨32g, oligoasthenozoospermia
Kbc St
1.Ivf/Icsi 5/2023--7f, 5🥚 1🐧, et trodnevnog, beta0,2❌️
FET 10/2023.(prirodni),beta0,3 ❌️
2.Ivf/ICSI 11/2023-->17f, 6🥚 -(hiper) 4🐧
FET 1/2024.(prirodni+stoperica) 1🐧,beta 3,4❌️
FET 6/2024.(estrofem3x1)1🐧,8dnt +,beta13dnt 1704,5 beta15dnt 3368❤️dečko🩵
Martina1982 puno ti hvala! Kolka je cijena u mulleru? Pokusat ću ih pronaći čisto da vidim kad je ovulacija.pred mjesec i pol sam izgubila bebu u 24 tt i sad smo na pauzi ali svejedno zelim se ispraksirati s trakicama!
Ajme drago mi je sto sam vas pronasla…pokusat ću sve pročitat da vas upoznam 😀😀
O jana bas mi je zao radi gubitka bebica. Znam kako ti jer sam j ja svoju izgubila.u 23 tt prosle godine. Sada 9.8.2019 bit ce godina dana kako sam ju porodila. Vec me steze oko srca kako ce mi biti taj dan. Andelek moj mali 👼. Ona je dusa moje duse. Znam kroz sta prolazis ali vjeruj mi draga naucit ces zivjeti sa tom boli. Nece nestat…al naucit ces se nositi s tim. Bit ce svakakvih dana da ne lazem. Sada malo mirujte. Vjeruj mi nek prode neko vrijeme. Mi smo odmah krenuli na drugo i desilo se nakon 2 mj. Ali sam imala spontani u 7 tt ili 6 ne znam ni sama vise i to zato sto mi se maternica nije oporavila i vratila na mjesto. Super da zelis vidit sa trakicama taman kad se uhodas bit ce to to. Ja sam u Njemackoj i ovdje su oko 23 eura. Znaci cca.160 kn u Hrvatskoj (za ostale zemlje ne znam 😊). Za manje novce mozes dobiti preko neta puno vise trakica. Saljem ti puno 🤗🤗🤗🤗 i puno 😘😘😘😘
Martina, ajme 9.8. je meni rodendan.
Ja neznam kako će mi bit 17.9. jer onda je sluzbeno bio termin.
Ma ja sam sad u fazi prikupljanja nalaza, moram se testirati na trombofiliju i sve ostalo sto god mogu. Ja sam imala jos jedan spontani u 8 tt pred 7 godina. Zbilja sam imala sad dobar osjećaj ali bas sam dozivjela veliki šok . Nakon svega postanes svjestan koliko si mali i nemoćan. Kolko god zelis ipak ima netko tamo gore ko sve konce drzi u rukama. Jos uvijek neznam reći dali me ovo sad ojačalo ili slomilo. Tjesim se da je ipak to bila bolja Bozja i vise tu nemogu nista napraviti osim zivjeti dalje .
Zao mi je jako, ja sam imala dvije koje nisu dobro zavrsile tako da mi je tesko i zao, a mogu mislit kako je Vama,ali gledajte da je tako trebalo ocito biti i da je dragi Bog tako odlucio. Sihurno nas sve ovdje ceka nesto lijepo i predivno i zato mi je drago da si mozemo ovakvu potporu dati i biti jedna uz drugu💕❤️
❤❤❤
Sortiraj odgovore
Najstariji