Jana, Martina, baš mi je žao..
Što više vrijeme prolazi vjerujem da se sve odvija nekim svojim tokom i razlogom, a zasto je to tako i zasto je nekima put tezi nego drugima, niti nije na nama da znamo.
Znala sam cak sanjati kako nam se drugi trudni parovi nasladuju kako su oni odmah zatrudnili koliko me to jedno vrijeme mucilo.. pa ti budi normalan 😂
Jooj daaa.Najteze je gledati trudnice u blizini i male bebice, borim se sama s sobom da mi gorcina ne zatruje srce i dušu. Ako jos i to uspijem onda sam se stvarno izvukla. Zeljela bih se istinski veseliti s drugima ,nek je barem nekom sretno.
Bas je nama nekima trnoviti put, a zasto je to tako nećemo brzo saznati. Mi planiramo a Onaj gore se nam bas smijee. Valjda ne vidimo širu sliku.
Ali dobro, ići ćemo dalje u nove pobjede jake i nitko nam nista neće moći!!!
Dali mozda koja zna dali je kakav znakić zatezanje u donjem dijelu trbuha 😄😄.kao ono recimo kad vježbate pa vam se upale mišići .takav imam osjećaj
Dali mozda koja zna dali je kakav znakić zatezanje u donjem dijelu trbuha 😄😄.kao ono recimo kad vježbate pa vam se upale mišići .takav imam osjećaj
Je, više cura je reklo da je to jedan od simptoma 🤞
Koliko ti je dana do predviđenog dolaska?
Jana, Martina, baš mi je žao..
Što više vrijeme prolazi vjerujem da se sve odvija nekim svojim tokom i razlogom, a zasto je to tako i zasto je nekima put tezi nego drugima, niti nije na nama da znamo.
Znala sam cak sanjati kako nam se drugi trudni parovi nasladuju kako su oni odmah zatrudnili koliko me to jedno vrijeme mucilo.. pa ti budi normalan 😂
Jooj daaa.Najteze je gledati trudnice u blizini i male bebice, borim se sama s sobom da mi gorcina ne zatruje srce i dušu. Ako jos i to uspijem onda sam se stvarno izvukla. Zeljela bih se istinski veseliti s drugima ,nek je barem nekom sretno.
Bas je nama nekima trnoviti put, a zasto je to tako nećemo brzo saznati. Mi planiramo a Onaj gore se nam bas smijee. Valjda ne vidimo širu sliku.
Ali dobro, ići ćemo dalje u nove pobjede jake i nitko nam nista neće moći!!!
Uzmite si vremena za odmor i fizički i psihički, kad krenete opet pokušavati da to bude što brže, lakše i bezbrižnije 😘
Danas 6+4 i tako je napisao da velicina ploda odgovara 6-om tjednu ..
Samo me sad brine taj iscjedak a veli da nema ni hematoma ni nista 🙄😥 iako kao da je to normalno al nije mi svejedno
Ja sam imala kremasto smedji iscjedak u 7tjednu,uzv bio uredan-dalje proslo sve ok tj nakon toga nisam vise krvarila.
Ne opterecuj se previse uradila si sve sto je bilo u tvojoj moci.
Proci ce to
Zvjezdiceeeeeee pa kako siiii?🤗🤗🤗🤗
Helo-evo svaki tren cu dobit,ali to mi je sad drago jet iduci tjedan trk po stimulaciju.E ako ni to ne uspije onda cu se toljagom po glavi hahaha
Joj Martina...suosjecam sa tobom maksimalno..mislim da si ovdje ispricala samo 1 posto price i uljepsala maksimalno sve...ono za prolazit je ravno traumi.Zaista gledaj na to da izadjes jaca i da ostanes svoja za sljedecu zdravu bebicu😊
Samo to cekam,da pratimo tvoju trudnočicu i navijamo🥰🥰
Martina1982 puno ti hvala! Kolka je cijena u mulleru? Pokusat ću ih pronaći čisto da vidim kad je ovulacija.pred mjesec i pol sam izgubila bebu u 24 tt i sad smo na pauzi ali svejedno zelim se ispraksirati s trakicama!
Ajme drago mi je sto sam vas pronasla…pokusat ću sve pročitat da vas upoznam 😀😀
O jana bas mi je zao radi gubitka bebica. Znam kako ti jer sam j ja svoju izgubila.u 23 tt prosle godine. Sada 9.8.2019 bit ce godina dana kako sam ju porodila. Vec me steze oko srca kako ce mi biti taj dan. Andelek moj mali 👼. Ona je dusa moje duse. Znam kroz sta prolazis ali vjeruj mi draga naucit ces zivjeti sa tom boli. Nece nestat…al naucit ces se nositi s tim. Bit ce svakakvih dana da ne lazem. Sada malo mirujte. Vjeruj mi nek prode neko vrijeme. Mi smo odmah krenuli na drugo i desilo se nakon 2 mj. Ali sam imala spontani u 7 tt ili 6 ne znam ni sama vise i to zato sto mi se maternica nije oporavila i vratila na mjesto. Super da zelis vidit sa trakicama taman kad se uhodas bit ce to to. Ja sam u Njemackoj i ovdje su oko 23 eura. Znaci cca.160 kn u Hrvatskoj (za ostale zemlje ne znam 😊). Za manje novce mozes dobiti preko neta puno vise trakica. Saljem ti puno 🤗🤗🤗🤗 i puno 😘😘😘😘
Martina, ajme 9.8. je meni rodendan.
Ja neznam kako će mi bit 17.9. jer onda je sluzbeno bio termin.
Ma ja sam sad u fazi prikupljanja nalaza, moram se testirati na trombofiliju i sve ostalo sto god mogu. Ja sam imala jos jedan spontani u 8 tt pred 7 godina. Zbilja sam imala sad dobar osjećaj ali bas sam dozivjela veliki šok . Nakon svega postanes svjestan koliko si mali i nemoćan. Kolko god zelis ipak ima netko tamo gore ko sve konce drzi u rukama. Jos uvijek neznam reći dali me ovo sad ojačalo ili slomilo. Tjesim se da je ipak to bila bolja Bozja i vise tu nemogu nista napraviti osim zivjeti dalje .
Mislim da ispravno razmisljas i da ne treba bjezati od emocija i osjecaja i da si nemocan i da si jak.
Jer takve traumaticne situcije daju covjeka na razmisljanje i strah...
Negdje sam vec pisala o stavovima... svi zivimo po principu onoga sto odaberemo-biti u zivotu zrtva ili borac...mislim da si ti borac i samim tim sto si o tome pricala ovdje o svojim ranama kao i Martina nasa i naravno sve ostale cure,pokazuje da jaca unutarnja snaga...
Ja sam danas doživila ogroman stres i odma su me jajnici rasturili, smirili su se kasnije. Al evo od O ih stalno osjećam i nadam se da je T u pitanju. Ali imam čekat 10 dana.
Bas bi bilo lijepo da si T
Navijamo skupa s tobom🤞🤞🤞😘
Je, više cura je reklo da je to jedan od simptoma 🤞
Koliko ti je dana do predviđenog dolaska?
Evo danas bi trebale ali nadam se da neće😁😁
O pa zvjezdice tvoja M se sriktala, došla po narudžbi. 😀
Ajde ajde sve se tu nešto pokrenilo, očekujem val plusića. Baš bi bilo lijepo.
Jaknike i dalje osjećam, sve se nešto nadam... Ač dobro zato sam tu jer se uvijek nadam!
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji