Lh trakice iskustva

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mallla
    17. Travanj 2019. 10:51

Hej ekipa ja sam jutros na 36.86 što mi se sviđa. Popodne budem na 37.2. Prvi mj pratitm vaginalno pa se ne nadam pre.
    Inače sam umorna i sanjam ludosti. Ali idem popodne na šišanje pa ću uživati.
    Uzimam kapsule vrkute već treći dan i odmah nakon osjećam jajnike. Grudi su malo podatnije al to je sve za ovaj dio ciklusa očekivano. 
    Po piku sam 6dpo ali nemam još trostruko povećanje temp. Bliži nam se test day pa kud puklo. 
    Još ne očekujem + jer mi još temp. Nisu ustaljeno visoke alii današnja temp. Je dobar znak. 

url=https://lilypie.com]

17. Travanj 2019. 11:10

Mallla

Hej ekipa ja sam jutros na 36.86 što mi se sviđa. Popodne budem na 37.2. Prvi mj pratitm vaginalno pa se ne nadam pre.
    Inače sam umorna i sanjam ludosti. Ali idem popodne na šišanje pa ću uživati.
    Uzimam kapsule vrkute već treći dan i odmah nakon osjećam jajnike. Grudi su malo podatnije al to je sve za ovaj dio ciklusa očekivano.
    Po piku sam 6dpo ali nemam još trostruko povećanje temp. Bliži nam se test day pa kud puklo.
    Još ne očekujem + jer mi još temp. Nisu ustaljeno visoke alii današnja temp. Je dobar znak.

Lajkam ti to 😉 Ima vremena. Tek je 6DPO. Drzim 🤞. Samo polako i opusteno. I lijepo se opusti kod frizera. Ti su sati i minute samo tvojiiii 😁😎👍

17. Travanj 2019. 11:22

zvjezdica37

Bas kao sto cure kazu ovdje je uvijek zanimljivo popratit postove jer pisemo o svemu i svacemu .Uvijek negdje u nekoj recenici mozes naci ideju za nacin kako sta rijesiti .Bude puno slicnih nedoumica razmisljanja problemcica.Lakse i ljepse prodju dani 😀
    Kako se cure danas osjecate.kakva vam je temperatuea.Moja se vrti do 37 jutarnja a popodnevna do 37.2 .Popodne pod pazuhom mjerim.Jucer sam se lose osjecala i bila mi je mucnina cijeli dan kao u pms u.Danas nista.malo ziga u dnu stomak i osjetljivost grudi.Takoreci nista posebno nasparam ovih ciklusa.a rano je i za pad temperature.Dan dva prije M padne.Eto jedino se na to mogu osloniti.Kako je kod vas🦋🤞🦋

Svida mi se tvoja 37 tem. 🤞🤗

zvjezdica37
    17. Travanj 2019. 12:28

Kako jedno sisanje moze oraspoloziti zenu pa to je predobro😁👍
    Ja cu si jedan tretman isto uskoro priustiti plus promjenu boje kao ono u djiru:Nova ja!🤗🧚‍♀️

• baby
    17. Travanj 2019. 13:09

Pijete vrkutu i za vrijeme m ili ne? 
    I mala promjena na sebi cini veliku razliku za nase bolje raspolozenje :)

zvjezdica37
    17. Travanj 2019. 13:29

Baby vrkuta se pije svaki dan osim kada krvaris.pa opet nastavis tako tri ciklusa i onda odmaras mnesec dana od caja,tj tretmana ili kure.Neke cure imaju reakcije tipa smeckarenja i nestabilnog ciklusa no ja nisam nista imala osim sto mi je puno laksi pms.

• baby
    17. Travanj 2019. 13:59

i meni je bio blaži pms..pila sam ju prije par mj i stala- produljila mi je ciklus na 35 dana..krenula budem opet sljedeći ciklus

• baby
    17. Travanj 2019. 14:24

Radila sam trakicu i vrlo blijeda crtica je, jucer je bila jaca...strah me da nisam propustila ovulaciju a po racunici bi mi trebala biti u ned ili pon, zato sam krenula ranije testirati..

annika
    17. Travanj 2019. 16:38

Meni isto kao i par dana nakon ovulacije- tipican PMS ( bolne grudi, povremenu pritisak i ziganje na dnu ledja i trbuha, napuhnutost). Mislim da nista od T ovaj mjesec, imam takav osjecaj. 

[iimg]

zvjezdica37
    17. Travanj 2019. 16:39

Vrkuta je i meni produzila malo ciklus zato je pijem umjereno.mozda ti je dovoljno samo mjesec dana kure pa pauza.stvarno moras sama probati .a sto se tice trakica ako si propustila ovu ovulaciju pa bit ce sljedeca.Naime sve smo mi ovdje opterecene manje vise kako koji dan,i jedna drugoj sluzimo kao glas razuma i nekakav melem kad se osjecas povrjedjeno.
    Vjeruj mi...opusti taj grc malo...neke stvari moraju doci same po sebi.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.