Dobro jutro.
Evo Fertility friend napokon na postavci recomended označio kada je bila O i kaže da je bila 19dc po temperaturi. Pik sam imala 17dc tako da ja mislim da je O bila 18dc. Ali nebitno, pokrivali smo svako drugi dan. Jutros temp.. U porastu 😀 prilažem graf i ajmo grafove na sunce tko ima.
Eee superrr. Ja nisam mogla izdrzat i uzela sam si VIP membership 😊🤭
Pozdrav drage zene :)
Eto odlucila sam se registrirati i druziti ovdje s vama jer cete me vi jedine razumijeti. U mojoj okolini nitko ne prolazi kroz ovo, a mislim da sam muza vec izludila sa svojim pricama :D
Poceli smo raditi na bebi prije 4 mj i jos uvijek cekamo plusic. Ovaj mjesec prvi put koristim lh trakice pa sam sva napeta u iscekivanju. Pozitivan rezultat sam prvi put imala jucer. Ujutro je testna crtica bila jednake boje kao kontrolna, a popodne je bila tamnija. Danas ujutro je bila opet iste boje kao kontrolna, a popodne mrvicu svijetlija. E sad, da li je pozitivan rezultat onda bio samo jucer ili?
Mi smo u akciji vec par dana, a nastavit cemo jos za svaki slucaj 2 dana :D
Od sinoc me bole jajnici i cicke su mi malo natekle. Jedino mi se jos nije pojavila ona rastezljiva sluz. Ona mi uvijek nekako dode na kraju, nakon svih ovih ostalih simptoma.
Nadam se da cemo sve uskoro ugledati plusice i druziti se na drugoj temi :)
Dobro nam dosla i jos prije osla na drugu temu 😏😁😎😉. Po meni ulovila si pik. Sad akcija i onda cekanje 😈. Mjeris li bazalnu? Drzim fige za plusic. Ako zelis mogu te staviti na listu odbrojavnja do dolaska ili ne dolaska.😈 Mozda si vidla imamo jednu pa cisto da znamo ❤🥰🤗
Meni isto kao i par dana nakon ovulacije- tipican PMS ( bolne grudi, povremenu pritisak i ziganje na dnu ledja i trbuha, napuhnutost). Mislim da nista od T ovaj mjesec, imam takav osjecaj.
Ne tako razmisljati. Pozitiva samo. Drzim 🤞 i nadam se da ces ipak ostvariti T….ako slucajno ne bude ovaj ciklus malo cemo se dulje druziti ❤🤗🥰💋
Ma nisam cak ni nesto negativna i razocarana. Samo umorna od poslai realna. Ja zelim da se ne druzimo
ali ne zato sto ste lose drustvo- super ste cure
nego zato sto zelim svima odreda da vam se zelja za bebicom ostvari sto prije
I ja zelim da se ne druzimo hhhhhhhhh i da sve uskoro imamo plusice i trazimo neke druge teme na forumu. Al ste mi bas simpa da ja ne bi no nakon plusica odavdje 🤭😊🤗
Evo moj rezime koji je ko tu koga j....:
Jucer bol u trbuhu uzas
Prist na ledima - obavezan prije dolaska😈
Glavobolja - bila - obavezna prije dolaska.😈
Smedi isjedak - oskudan al se pojavio - takoder obavezan prije 😈
Nervoza - boze me sacuvaj
Apetit - mogla bi i vas pojest
DANASNJA BAZALNA 36.8 a jucer 36.6 🤷♀️
Jos sam boljuckava. Osjecam da gorim. Nos sad poceo curiti. Grlo koma. Pod pazuhom normalna tem. 36.6 do 37.0 (zavisi)
I sad ti budi pametan. Ja bum izludela.🙄🤯🥴
Evo poslat cu i graf.
MALLLA 25.04.2019 - 6 dana jos
ZVJEZDICA37 25.04.2019 - 6 dana jos
LJUBICICAX 17.4.2019 - 1DC
ANNIKA 22.ili 23.4.2019 - 3 ili 4 dana jos
MARTINA1982 20.04.2019 - 2 dana jos
A do TEST dana imamo jos 3 dana.
Pozdrav drage zene :)
Eto odlucila sam se registrirati i druziti ovdje s vama jer cete me vi jedine razumijeti. U mojoj okolini nitko ne prolazi kroz ovo, a mislim da sam muza vec izludila sa svojim pricama :D
Poceli smo raditi na bebi prije 4 mj i jos uvijek cekamo plusic. Ovaj mjesec prvi put koristim lh trakice pa sam sva napeta u iscekivanju. Pozitivan rezultat sam prvi put imala jucer. Ujutro je testna crtica bila jednake boje kao kontrolna, a popodne je bila tamnija. Danas ujutro je bila opet iste boje kao kontrolna, a popodne mrvicu svijetlija. E sad, da li je pozitivan rezultat onda bio samo jucer ili?
Mi smo u akciji vec par dana, a nastavit cemo jos za svaki slucaj 2 dana :D
Od sinoc me bole jajnici i cicke su mi malo natekle. Jedino mi se jos nije pojavila ona rastezljiva sluz. Ona mi uvijek nekako dode na kraju, nakon svih ovih ostalih simptoma.
Nadam se da cemo sve uskoro ugledati plusice i druziti se na drugoj temi :)
Po meni je znak ovulacije i napetost grudi koja slijedi uslijed toga tako da mislim kako je to dobar znak.Jos ako ste pokrivali prije i za vrijeme pozitivne trakice super!
Evo zvjezdice sad sam i tenperaturu mjerila zbog tebe- 36,8.
E sad probaj i danas u isto vrijeme mjerit pa sve do daljnjeg.Iako ovo bas nije pravilan nacin mjerenja opet ti i kroz ovaj nacin tijelo govori o dolasku ili ne dilasku M.
Eto ovo sto si napravila je cisti primjer kako smo se solidarizirali i cinimo po malo stvari koje inace nebi.
Grupa uvijek ima tu super moć da djeluje izmedju nas!
Cure, kod mene sinoć šok. Došla vještica 😫 I to cijelih 5 dana prije nego treba, došla 😫 Nije mogla čekati da napravimo zajednički test bar 😫 To pripisujem macinom prahu kojeg sam pomalo pila ovaj ciklus, vjerovatno se zbog toga malo uzburkalo.
Prvo me predvečer naglo zabolila glava i ona tupa bol po dnu stomaka, obično to bude dan prije dolaska vještice, ali pošto je rano ja se ponadala možda je implantacija, sad se dole magija dešava 😀 I navečer kad sam se krenula tuširat pffff, ona već polahko počela dolazit 😱 Uzela sam si noć da tugujem, prežalim, danas sam već bolje …eto kad je došla, da što prije ode pa u nove pobjede.
Nadam se da sam ja kvota za ovaj mjesec za negativni test, da će vaši biti potitivni svi 😊😘
Gle,prije dosla prije ce otic da mozes nastaviti ispocetka.Lagala bih kad bih ti rekla da mi nije zao zbog tebe ali neka melakonija u ovom momentu ti nebi nista pomogla.Prosla si i gore.
Sto se kaze:idemo dalje👍💪🌼
Martina i Malla, hvala za podršku,
Sad još više želim pluseve vas 4 ovdje i svih ostalih, treba mi sretan završetak 😊😘
Nisam toliko tužna što je došla, mada bi bilo baš cool da smo uspjeli ovaj put jer je O bila na dan muževog rođendana, ali šta je tu je, idemo dalje. Sad me samo nervira kad narednu očekivati, opet za 27 dana ili ranije ili kasnije....Tako da ću ovaj mjesec stopirati sa svime, pogotovo sa macom, ona mi je totalna nepoznanica.
Eto sretno cure i dalje vas pratim i jedva čekam sretne vijesti 😍😍😍
Za bebu br. 2 trudimo se od 1/2019
👩🦰 1984., mali dermoid na lijevom jajniku, mali miom, ne utiče na začeće
🧔 1989., oligoastenoteratozoospermija, varicocela I stupanj
07/2020 operacija varicocele, terapija profertil + vitamin E,
10/2020 biohemijska
12/2020 dugo čekani drugi plus
Sortiraj odgovore
Najstariji