Lh trakice iskustva

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    LjubičicaX
    18. Travanj 2019. 08:34

zvjezdica37

LjubičicaX

Cure, kod mene sinoć šok. Došla vještica 😫 I to cijelih 5 dana prije nego treba, došla 😫 Nije mogla čekati da napravimo zajednički test bar 😫 To pripisujem macinom prahu kojeg sam pomalo pila ovaj ciklus, vjerovatno se zbog toga malo uzburkalo.
    Prvo me predvečer naglo zabolila glava i ona tupa bol po dnu stomaka, obično to bude dan prije dolaska vještice, ali pošto je rano ja se ponadala možda je implantacija, sad se dole magija dešava 😀 I navečer kad sam se krenula tuširat pffff, ona već polahko počela dolazit 😱 Uzela sam si noć da tugujem, prežalim, danas sam već bolje …eto kad je došla, da što prije ode pa u nove pobjede.
    Nadam se da sam ja kvota za ovaj mjesec za negativni test, da će vaši biti potitivni svi 😊😘

Gle,prije dosla prije ce otic da mozes nastaviti ispocetka.Lagala bih kad bih ti rekla da mi nije zao zbog tebe ali neka melakonija u ovom momentu ti nebi nista pomogla.Prosla si i gore.
    Sto se kaze:idemo dalje👍💪🌼

Zvjezdice moja, hvala, srce si 💜
    I ja tako razmišljam. Sad cijelim srcem navijam za vaše pluseve, biće mi drago kao da su moji 💜

Za bebu br. 2 trudimo se od 1/2019
    👩‍🦰 1984., mali dermoid na lijevom jajniku, mali miom, ne utiče na začeće
    🧔 1989., oligoastenoteratozoospermija, varicocela I stupanj
    07/2020 operacija varicocele, terapija profertil + vitamin E,
    10/2020 biohemijska
    12/2020 dugo čekani drugi plus

18. Travanj 2019. 08:46

LjubičicaX

Martina i Malla, hvala za podršku,
    Sad još više želim pluseve vas 4 ovdje i svih ostalih, treba mi sretan završetak 😊😘
    Nisam toliko tužna što je došla, mada bi bilo baš cool da smo uspjeli ovaj put jer je O bila na dan muževog rođendana, ali šta je tu je, idemo dalje. Sad me samo nervira kad narednu očekivati, opet za 27 dana ili ranije ili kasnije….Tako da ću ovaj mjesec stopirati sa svime, pogotovo sa macom, ona mi je totalna nepoznanica.
    Eto sretno cure i dalje vas pratim i jedva čekam sretne vijesti 😍😍😍

Sta ti kaze aplikacija? Kad ti inace dolazi?
    Hvala na lijepim zeljicama ali mislim da i meni dolazi za dan dva....hhhhhh....

annika
    18. Travanj 2019. 08:59

Tako je i meni prosli mjesec uranila makar pijem vitex za regulaciju vec 4. mjesec. I onda nisam znala kad ocekivati iducu. O sam pratila trakicama a ciklus sam stavila 25( po vecini kalendara to je najmanji ciklus koji mozes staviti). I ja cu ti se pridruziti kroz koji dan. Ali mislim da cu vec danas zvati za termin kod ginekologa (a termin cu dobiti za mjesec, dva) pa traziti uputnice za hormone

[iimg]

Mallla
    18. Travanj 2019. 08:59

Martina tvoj graf još uvijek izgleda lijepo temp. Nije u opadanju nego u porastu. Ako sutrašnja temp bude u porastu ondasu šanse poprilično velike. 

url=https://lilypie.com]

LjubičicaX
    18. Travanj 2019. 09:02

Martina1982

LjubičicaX

Martina i Malla, hvala za podršku,
    Sad još više želim pluseve vas 4 ovdje i svih ostalih, treba mi sretan završetak 😊😘
    Nisam toliko tužna što je došla, mada bi bilo baš cool da smo uspjeli ovaj put jer je O bila na dan muževog rođendana, ali šta je tu je, idemo dalje. Sad me samo nervira kad narednu očekivati, opet za 27 dana ili ranije ili kasnije….Tako da ću ovaj mjesec stopirati sa svime, pogotovo sa macom, ona mi je totalna nepoznanica.
    Eto sretno cure i dalje vas pratim i jedva čekam sretne vijesti 😍😍😍

Sta ti kaze aplikacija? Kad ti inace dolazi?
    Hvala na lijepim zeljicama ali mislim da i meni dolazi za dan dva….hhhhhh….

Ciklus je na 27 dana, ali kada se ovako poremeti onda M traje duže od 6 dana nego obično, malo se oduži još koji dan ali da ni sebe i na vas sad ne zamaram sa tim. Sad ću strpljivo čekati da ode 😀 A ti se nemoj još predavati, sve dok ne bude zvanično, ima nade 💗

10/2020 biohemijska

LjubičicaX
    18. Travanj 2019. 09:12

annika

Tako je i meni prosli mjesec uranila makar pijem vitex za regulaciju vec 4. mjesec. I onda nisam znala kad ocekivati iducu. O sam pratila trakicama a ciklus sam stavila 25( po vecini kalendara to je najmanji ciklus koji mozes staviti). I ja cu ti se pridruziti kroz koji dan. Ali mislim da cu vec danas zvati za termin kod ginekologa (a termin cu dobiti za mjesec, dva) pa traziti uputnice za hormone

E upravo to mi je problem, kako sada uhvatiti O? Po dosadašnjem iskustvu, ako je poranila 5 dana onda će ovih 5 dana nešto malo curkat i onda na pravi datum krene prava M i kako to onda tretirati, ne zna se ni kad je došla ni ošla 😂 To je taj efekat vrkute ili mace ili vitexa, bar ja tako mislim. Sad sam u fazi da počinjem mislit da je kod mene sve ok, ali ja to zeznem eksperimentisanjem 😀 Tako da ću sačekat ovaj ciklus, ništa neću koristit i ako opet bude zbunjujuće, zajedno ću s tobom hormone provjeravati 😊 Mada se nadam da ćeš ti sad 21.4. riješit ovih muka i narednih 9 mjeseci prolazit druge slatke muke 💜💜💜💜

10/2020 biohemijska

zvjezdica37
    18. Travanj 2019. 09:24

Martina1982

Evo moj rezime koji je ko tu koga j….:
    Jucer bol u trbuhu uzas
    Prist na ledima - obavezan prije dolaska😈
    Glavobolja - bila - obavezna prije dolaska.😈
    Smedi isjedak - oskudan al se pojavio - takoder obavezan prije 😈
    Nervoza - boze me sacuvaj
    Apetit - mogla bi i vas pojest
    DANASNJA BAZALNA 36.8 a jucer 36.6 🤷‍♀️
    Jos sam boljuckava. Osjecam da gorim. Nos sad poceo curiti. Grlo koma. Pod pazuhom normalna tem. 36.6 do 37.0 (zavisi)
    I sad ti budi pametan. Ja bum izludela.🙄🤯🥴
    Evo poslat cu i graf.

Kod tebe je bas misticno stanje i zaista cemo bit sa tobom u neizvjesnosti do zadnjeg trena.Ali moglo bi tu bit i pozitivnog plusa ipak👍🙃

annika
    18. Travanj 2019. 09:31

LjubičicaX

annika

E upravo to mi je problem, kako sada uhvatiti O? Po dosadašnjem iskustvu, ako je poranila 5 dana onda će ovih 5 dana nešto malo curkat i onda na pravi datum krene prava M i kako to onda tretirati, ne zna se ni kad je došla ni ošla 😂 To je taj efekat vrkute ili mace ili vitexa, bar ja tako mislim. Sad sam u fazi da počinjem mislit da je kod mene sve ok, ali ja to zeznem eksperimentisanjem 😀 Tako da ću sačekat ovaj ciklus, ništa neću koristit i ako opet bude zbunjujuće, zajedno ću s tobom hormone provjeravati 😊 Mada se nadam da ćeš ti sad 21.4. riješit ovih muka i narednih 9 mjeseci prolazit druge slatke muke 💜💜💜💜

pa kreni za nekih 8 dana koristiti trakice, kad ti prava M bude pri kraju. Ja koliko sam čitala ovo curkanje- ako nije prava M zapravo znači manjak progesterona.

[iimg]

Mallla
    18. Travanj 2019. 10:27

Ja moram prijaviti "simptom" grudi su mi se uduplale i otežale, povremeno zabole al valjda od težine. Svjesna sam da je to simptom i PMS i T al gajim nadu. Uhvatila sam se čišćenja pa svako malo moram stati jer me hvataju leđa i nervoza u jajnicima i prisutan kremasti iscjedak. 
    Super mi odgovara kada imam gdje podijeliti svoja razmišljanja a da me se ne smatra ludom 😂

url=https://lilypie.com]

zvjezdica37
    18. Travanj 2019. 11:17

Mallla

Ja moram prijaviti "simptom" grudi su mi se uduplale i otežale, povremeno zabole al valjda od težine. Svjesna sam da je to simptom i PMS i T al gajim nadu. Uhvatila sam se čišćenja pa svako malo moram stati jer me hvataju leđa i nervoza u jajnicima i prisutan kremasti iscjedak.
    Super mi odgovara kada imam gdje podijeliti svoja razmišljanja a da me se ne smatra ludom 😂

Mallla ovo je super novost kod tebe!Sve vise mi se cini da se sanse duplaju za plus!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.