Nadam se da budu mi donijele srecu, od danas sam pocela testirati..prosla sam histeroskopiju nedavno, mjesecima plakanje zbog negativnih testova na trudnocu i dolazak m...pila sam prenatale, caj od vrkute, pratila trakice i imali smo ciljane odnose i nista...molim se da bude sad nesto jer mi je sve teze..
Nadam se da budu mi donijele srecu, od danas sam pocela testirati..prosla sam histeroskopiju nedavno, mjesecima plakanje zbog negativnih testova na trudnocu i dolazak m…pila sam prenatale, caj od vrkute, pratila trakice i imali smo ciljane odnose i nista…molim se da bude sad nesto jer mi je sve teze..
Bas mi je zao za tvoje iskustvo. Ali samo hrabro naprijed. Bit ce sigurno. Mozda ne danas..sutra ili ovaj mjesec...Ali definitivno ce biti. Jeste radili jos kakve pretrage? Mislim mozda je preoosobno pitanje. Ne morate odgovoriti ako necete. I oprostite, ali nisam bas upucena u to sto je histeroskopija. 😊 Nadam se da ste sad ok. Mozete nam se pridruziti na ovom forumu. Stavljamo slike trakica. Pisemo o simptomima. Dajemo jedna drugoj podrsku u iscekivanju ne dolaska ili dolaska😈. Dajemo si savjete. Trenutno smo u odbrojavanju do 😈. Drzim fige prvo da ulovite pik a onda za plusic 😊😎🙂🤞👍
Nadam se da budu mi donijele srecu, od danas sam pocela testirati..prosla sam histeroskopiju nedavno, mjesecima plakanje zbog negativnih testova na trudnocu i dolazak m…pila sam prenatale, caj od vrkute, pratila trakice i imali smo ciljane odnose i nista…molim se da bude sad nesto jer mi je sve teze..
Bas mi je zao za tvoje iskustvo. Ali samo hrabro naprijed. Bit ce sigurno. Mozda ne danas..sutra ili ovaj mjesec…Ali definitivno ce biti. Jeste radili jos kakve pretrage? Mislim mozda je preoosobno pitanje. Ne morate odgovoriti ako necete. I oprostite, ali nisam bas upucena u to sto je histeroskopija. 😊 Nadam se da ste sad ok. Mozete nam se pridruziti na ovom forumu. Stavljamo slike trakica. Pisemo o simptomima. Dajemo jedna drugoj podrsku u iscekivanju ne dolaska ili dolaska😈. Dajemo si savjete. Trenutno smo u odbrojavanju do 😈. Drzim fige prvo da ulovite pik a onda za plusic 😊😎🙂🤞👍
Imala sam endometralni polip koji su odstranili histeroskopijom...to je pretraga kojom se ulazi u maternicu i gleda unutrasnjost maternice, ja sam isla ciljano na uklanjanje polipa..jedino sam radila cervikalne briseve i ultrazvuk.. hormone nisam iako bih voljela, samo mislim da bi to privatno isla..koje bi jos pretrage mogla raditi? I da, trakicama sam prije stalno uhvatila pik, nadam se da budem i sad
Bas mi je zao za tvoje iskustvo. Ali samo hrabro naprijed. Bit ce sigurno. Mozda ne danas..sutra ili ovaj mjesec…Ali definitivno ce biti. Jeste radili jos kakve pretrage? Mislim mozda je preoosobno pitanje. Ne morate odgovoriti ako necete. I oprostite, ali nisam bas upucena u to sto je histeroskopija. 😊 Nadam se da ste sad ok. Mozete nam se pridruziti na ovom forumu. Stavljamo slike trakica. Pisemo o simptomima. Dajemo jedna drugoj podrsku u iscekivanju ne dolaska ili dolaska😈. Dajemo si savjete. Trenutno smo u odbrojavanju do 😈. Drzim fige prvo da ulovite pik a onda za plusic 😊😎🙂🤞👍
Imala sam endometralni polip koji su odstranili histeroskopijom…to je pretraga kojom se ulazi u maternicu i gleda unutrasnjost maternice, ja sam isla ciljano na uklanjanje polipa..jedino sam radila cervikalne briseve i ultrazvuk.. hormone nisam iako bih voljela, samo mislim da bi to privatno isla..koje bi jos pretrage mogla raditi? I da, trakicama sam prije stalno uhvatila pik, nadam se da budem i sad
Koliko dugo pokusavate? Jel ti partner napravio spermiogram?
Bilo bi ti dobro izvadit hormone, i ja ti savjetujem da odes preko svog gin jer mislim da ce te privatno izac skupoo jer uglavnom naplaćuju svaki hormon posebno, osim ako imaju neki paketi, akcije. A preko državnog samo moras po uputnicu u svog gin i dignit se jedno jutro jaaaako rano za uhvatit red za izvadit krv (bar u St je tako) . Al mislim da se isplati, iako sam i sama uzela uputnicu ali jos nisam otišla.
Bas kao sto cure kazu ovdje je uvijek zanimljivo popratit postove jer pisemo o svemu i svacemu .Uvijek negdje u nekoj recenici mozes naci ideju za nacin kako sta rijesiti .Bude puno slicnih nedoumica razmisljanja problemcica.Lakse i ljepse prodju dani 😀
Kako se cure danas osjecate.kakva vam je temperatuea.Moja se vrti do 37 jutarnja a popodnevna do 37.2 .Popodne pod pazuhom mjerim.Jucer sam se lose osjecala i bila mi je mucnina cijeli dan kao u pms u.Danas nista.malo ziga u dnu stomak i osjetljivost grudi.Takoreci nista posebno nasparam ovih ciklusa.a rano je i za pad temperature.Dan dva prije M padne.Eto jedino se na to mogu osloniti.Kako je kod vas🦋🤞🦋
Jutro svima 🙂. Meni danas bazalna 36.6. Pocela je da pada. 😩 Al dobro. Jucer i danas sam vam koma. Grlo boli i pece. Non stop neka vrucina u meni. Boli svaka koscica. To je ona dosadna gripaca koja se zna vuc danimaaaaa 🥵. Temperatura mi dnevna jucer varirala izmedu 36.7 i 37.4. Malo sam ju cesce mjerila mjerila jer sam stvarno u momentima mislila da gorim i da bi trebala do doktorke. Evo i sad osjetim u obrascicima toplinu kak izvire.
Ostalo nema nista od simptoma. I da imala jucer u trbuhu dolje osjecaj velikog pritiska i kao da ce mi sve ispast van 😂😂🤗 . Toliko da sam morala paziti kako sjedam i ustajem jer me sve zabolilo.
E da i da ne pricam o zastopanom nosu i odvratnom suhom kaslju....to je to 😂😂😂😂😂 nema vise 😂😂😂
Pina, kad si već krenula sa vrkutom nemoj prestajati. Na pola puta si da pređeš onaj zbujujući dio,, izdrži još malo dok ona ne odradi svoje.
Vuky, super za testove, imaš vremena da se malo uhodaš i da sve otpočne dok mužek ne dođe. Samo poslušaj savjete koje su ti već pisale ii ka počne crtica tamniti, ako možeš, radi test 2x dnevno da lakše pik uhvatiš.
Baby, baš ružno iskustvo, ne smijem ni zamisliti kako ti je, ali nemoj se predati tome, uvijek se tjeraj napred, onda kad M dođe dopusti si dan-dva da budeš u banani i sttop, ideš dalje, tražiš, istražuješ, boriš se.
Sve mi ovdje imamo svoju priču, ali nam je želja i cilj isti tako da ako želiš pomoć, savjet, utjehu onda si na pravom mjestu. Ja, npr., sam sretna što uopšte mogu razmišljati o novoj trudnoći, iako na nju nisam spremna ni u ludilu, ali imam 35 god. pa nemam baš puno vremen za psihički oporavak 😀 Prva trudnoća u 33. godini, za poželjeti, nepažnjom doktora za dlaku izbjegla smrt, ali ta fizička bol ni na sekundu se ne može mjeriti sa bolom i osjećajem koji sam doživjela u onim prvim trenucima poslije poroda, kad čekaš taj najsretniji trenutak da ti daju tvoju bebu, a umjesto toga nastaje frka i trka po sali, na sve strane se samo čuje ..hitno hirurg, hitno anesteziolog... pripremaju me za hitni operaciju, ja samo gledam prema babici koja moju bebu čisti i vaga da je bar slučajno okrene da je vidim ali nije, tako da sam udahnula anesteziju uvjerena da se probudit neću, a svoju bebu nisam ni jednom vidjela. Nikad goreg osjećaja, dok sam živa od toga se oporavit neću. Prve prognoze su bile da neću moć više zatrudnit, ali izgleda da su sve dobro ipak skrpili i vrkuta to sve oporavila i dovela u red i eto sad se borim ovdje sa vama ☺ Da godine nisu problem, sigurno nekih 5 godina ne bi ni pomislila na trudnoću ali u životu ne ide sve po planu. Zato svima nama sretno u borbi 😘😘😘😘
Za bebu br. 2 trudimo se od 1/2019
👩🦰 1984., mali dermoid na lijevom jajniku, mali miom, ne utiče na začeće
🧔 1989., oligoastenoteratozoospermija, varicocela I stupanj
07/2020 operacija varicocele, terapija profertil + vitamin E,
10/2020 biohemijska
12/2020 dugo čekani drugi plus
E da i da ne pricam o zastopanom nosu i odvratnom suhom kaslju….to je to 😂😂😂😂😂 nema vise 😂😂😂
Martina, kako čitam ovo što opisuješ svoje stanje, sve sam uvjerenija da će kod tebe biti + ovaj put pa se zbog toga sve poremetilo ☺ I cijelim se srcem nadam da sam u pravu 💜
Za bebu br. 2 trudimo se od 1/2019
👩🦰 1984., mali dermoid na lijevom jajniku, mali miom, ne utiče na začeće
🧔 1989., oligoastenoteratozoospermija, varicocela I stupanj
07/2020 operacija varicocele, terapija profertil + vitamin E,
10/2020 biohemijska
12/2020 dugo čekani drugi plus
Sortiraj odgovore
Najstariji