Meni isto kao i par dana nakon ovulacije- tipican PMS ( bolne grudi, povremenu pritisak i ziganje na dnu ledja i trbuha, napuhnutost). Mislim da nista od T ovaj mjesec, imam takav osjecaj.
Ne tako razmisljati. Pozitiva samo. Drzim 🤞 i nadam se da ces ipak ostvariti T....ako slucajno ne bude ovaj ciklus malo cemo se dulje druziti ❤🤗🥰💋
Afrička šljiva NE PADA 😂😂😂
Ja se isto idem bojati mjenjati boju i friz, stiglo proljeće pa stižem i nova JA 😀
Vidit ćemo kako će sutra biti temp.
Držim nam svima fige.
Što se tiče ovulacije, baby nastavi trakice piškit do nedjelje pa gledaj kako se ponašaju. Ne znači da si propustila, a ako jesi doć će idući mj sve zlo bilo u tome.
I ja mijenjam bojuuuuuu iz crne idem u plavuuuuuuu wuhuuiiuuu
Kratak osvrt na danasnji dan
Spava mi se tj zijevanje
Grudi napete
Donji dio trbuha pri dnu zateze slicno kao i pms
Temp.jutros 37
Temperatura popodne 37.2pod pazuh
Iscjedak je bijeli kremasti
Grlo me malo boli
Zimogrozna
Zivcana ko pas
P.s :pokusala sam biti sto realnija😊
A neznam nema nikakvog porasta dalje sto se temp.tice.stalno je ista u drugom dijelu ciklusa.lagano povisena.eto
Ovo mi zvuci kao da bi moglo biti nesto
[iimg]
Meni isto kao i par dana nakon ovulacije- tipican PMS ( bolne grudi, povremenu pritisak i ziganje na dnu ledja i trbuha, napuhnutost). Mislim da nista od T ovaj mjesec, imam takav osjecaj.
Ne tako razmisljati. Pozitiva samo. Drzim 🤞 i nadam se da ces ipak ostvariti T….ako slucajno ne bude ovaj ciklus malo cemo se dulje druziti ❤🤗🥰💋
Ma nisam cak ni nesto negativna i razocarana. Samo umorna od posla i realna. Ja zelim da se ne druzimo
ali ne zato sto ste lose drustvo- super ste cure
nego zato sto zelim svima odreda da vam se zelja za bebicom ostvari sto prije
[iimg]
Martina i ja sam iz tamno crvene otišla u svijetlo smeđu. Al sam se naguštala sidit i ne mislit o ničem.
Čekamo jutro za mjerenje nove temp 😀 još mi slijedi 5 dana odmora od posla i baš se veselim.
Inače včrs. 36.98 i napuhnute grudi. I dalje je to očekivano za ovu fazu.
url=https://lilypie.com]
Dobro jutro.
Evo Fertility friend napokon na postavci recomended označio kada je bila O i kaže da je bila 19dc po temperaturi. Pik sam imala 17dc tako da ja mislim da je O bila 18dc. Ali nebitno, pokrivali smo svako drugi dan. Jutros temp.. U porastu 😀 prilažem graf i ajmo grafove na sunce tko ima.
Cure, kod mene sinoć šok. Došla vještica 😫 I to cijelih 5 dana prije nego treba, došla 😫 Nije mogla čekati da napravimo zajednički test bar 😫 To pripisujem macinom prahu kojeg sam pomalo pila ovaj ciklus, vjerovatno se zbog toga malo uzburkalo.
Prvo me predvečer naglo zabolila glava i ona tupa bol po dnu stomaka, obično to bude dan prije dolaska vještice, ali pošto je rano ja se ponadala možda je implantacija, sad se dole magija dešava 😀 I navečer kad sam se krenula tuširat pffff, ona već polahko počela dolazit 😱 Uzela sam si noć da tugujem, prežalim, danas sam već bolje ...eto kad je došla, da što prije ode pa u nove pobjede.
Nadam se da sam ja kvota za ovaj mjesec za negativni test, da će vaši biti potitivni svi 😊😘
Za bebu br. 2 trudimo se od 1/2019
👩🦰 1984., mali dermoid na lijevom jajniku, mali miom, ne utiče na začeće
🧔 1989., oligoastenoteratozoospermija, varicocela I stupanj
07/2020 operacija varicocele, terapija profertil + vitamin E,
10/2020 biohemijska
12/2020 dugo čekani drugi plus
Ajjj ljubičice pa baš je uranila. I da moguće da je maca kumovala pogotovo ako si je pila nakon Ovulacije. Navodno se ona pije do pred Ovulaciju i onda stop. Ali reci sebi: sad će tri mj bit burno a onda će sve bit spremno za točkicu (ako ćeš nastaviti s macom).
Cure, kod mene sinoć šok. Došla vještica 😫 I to cijelih 5 dana prije nego treba, došla 😫 Nije mogla čekati da napravimo zajednički test bar 😫 To pripisujem macinom prahu kojeg sam pomalo pila ovaj ciklus, vjerovatno se zbog toga malo uzburkalo.
Prvo me predvečer naglo zabolila glava i ona tupa bol po dnu stomaka, obično to bude dan prije dolaska vještice, ali pošto je rano ja se ponadala možda je implantacija, sad se dole magija dešava 😀 I navečer kad sam se krenula tuširat pffff, ona već polahko počela dolazit 😱 Uzela sam si noć da tugujem, prežalim, danas sam već bolje …eto kad je došla, da što prije ode pa u nove pobjede.
Nadam se da sam ja kvota za ovaj mjesec za negativni test, da će vaši biti potitivni svi 😊😘
O bas mi je zao 😩. Ali sad malo odmora od trakica i mjerenja tem i onda u nove pobjede. Mi smo tu uz tebe. Pisi. Daj si vremena. To je samo jedna izgubljena bitka ali ti ces dobiti rat ❤💋🥰🤗
Sortiraj odgovore
Najstariji