Lh trakice iskustva

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    zvjezdica37
    17. Travanj 2019. 16:41

annika

Meni isto kao i par dana nakon ovulacije- tipican PMS ( bolne grudi, povremenu pritisak i ziganje na dnu ledja i trbuha, napuhnutost). Mislim da nista od T ovaj mjesec, imam takav osjecaj.

A kakva ti je temperatura?ja sam u trudnoci uvijek imala povisenu i nije padala ispod 37

zvjezdica37
    17. Travanj 2019. 16:47

Mallla

Hej ekipa ja sam jutros na 36.86 što mi se sviđa. Popodne budem na 37.2. Prvi mj pratitm vaginalno pa se ne nadam pre.
    Inače sam umorna i sanjam ludosti. Ali idem popodne na šišanje pa ću uživati.
    Uzimam kapsule vrkute već treći dan i odmah nakon osjećam jajnike. Grudi su malo podatnije al to je sve za ovaj dio ciklusa očekivano.
    Po piku sam 6dpo ali nemam još trostruko povećanje temp. Bliži nam se test day pa kud puklo.
    Još ne očekujem + jer mi još temp. Nisu ustaljeno visoke alii današnja temp. Je dobar znak.

Dok god temperaturica ne pada to je dobar znak😊

Mallla
    17. Travanj 2019. 17:00

Afrička šljiva NE PADA 😂😂😂
    Ja se isto idem bojati mjenjati boju i friz, stiglo proljeće pa stižem i nova JA 😀
    Vidit ćemo kako će sutra biti temp. 
    Držim nam svima fige. 
    Što se tiče ovulacije, baby nastavi trakice piškit do nedjelje pa gledaj kako se ponašaju. Ne znači da si propustila, a ako jesi doć će idući mj sve zlo bilo u tome. 

url=https://lilypie.com]

• baby
    17. Travanj 2019. 17:04

Cudno mi je, jer nemam jos svoje simptome ovulacije pa zato( probadanje na strani jajnika i rastezljivi iscjedak)..a i nisam te zelene trakice jos koristila..svakako budem nastavila pratiti i dalje..

zvjezdica37
    17. Travanj 2019. 17:30

Kratak osvrt na danasnji dan
    Spava mi se tj zijevanje
    Grudi napete
    Donji dio trbuha pri dnu zateze slicno kao i pms
    Temp.jutros 37
    Temperatura popodne 37.2pod pazuh
    Iscjedak je bijeli kremasti
    Grlo me malo boli
    Zimogrozna
    Zivcana ko pas
    P.s :pokusala sam biti sto realnija😊
    A neznam nema nikakvog porasta dalje sto se temp.tice.stalno je ista u drugom dijelu ciklusa.lagano povisena.eto

• baby
    17. Travanj 2019. 17:58

zvjezdica37

Spava mi se tj zijevanje
    Grudi napete
    Temp.jutros 37
    Grlo me malo boli
    Zimogrozna
    Zivcana ko pas
    A neznam nema nikakvog porasta dalje sto se temp.tice.stalno je ista u drugom dijelu ciklusa.lagano povisena.eto

Zasad zvuci obecavajuce :)

Lady_E
    17. Travanj 2019. 20:32

Pozdrav drage zene :) 
    Eto odlucila sam se registrirati i druziti ovdje s vama jer cete me vi jedine razumijeti. U mojoj okolini nitko ne prolazi kroz ovo, a mislim da sam muza vec izludila sa svojim pricama :D

Poceli smo raditi na bebi prije 4 mj i jos uvijek cekamo plusic. Ovaj mjesec prvi put koristim lh trakice pa sam sva napeta u iscekivanju. Pozitivan rezultat sam prvi put imala jucer. Ujutro je testna crtica bila jednake boje kao kontrolna, a popodne je bila tamnija. Danas ujutro je bila opet iste boje kao kontrolna, a popodne mrvicu svijetlija. E sad, da li je pozitivan rezultat onda bio samo jucer ili? 
    Mi smo u akciji vec par dana, a nastavit cemo jos za svaki slucaj 2 dana :D 

Od sinoc me bole jajnici i cicke su mi malo natekle. Jedino mi se jos nije pojavila ona rastezljiva sluz. Ona mi uvijek nekako dode na kraju, nakon svih ovih ostalih simptoma. 

Nadam se da cemo sve uskoro ugledati plusice i druziti se na drugoj temi :) 

Podsjeti me da su Tvoji planovi bolji od mojih zelja 💖

Mallla
    17. Travanj 2019. 20:58

Sve 3 su pozitivni a ta tamnija je Pik. Samo akcija i to je pokriveno

url=https://lilypie.com]

17. Travanj 2019. 21:58

zvjezdica37

Spava mi se tj zijevanje
    Grudi napete
    Temp.jutros 37
    Grlo me malo boli
    Zimogrozna
    Zivcana ko pas

Hhhhh i meni ovo djeluje sasvim obecavajuce ❤👍🤞 mislim da ti ide u prilog sve 👍

annika
    17. Travanj 2019. 21:58

zvjezdica37

annika

Meni isto kao i par dana nakon ovulacije- tipican PMS ( bolne grudi, povremenu pritisak i ziganje na dnu ledja i trbuha, napuhnutost). Mislim da nista od T ovaj mjesec, imam takav osjecaj.

A kakva ti je temperatura?ja sam u trudnoci uvijek imala povisenu i nije padala ispod 37

Ma ne mjerim temperaturu. Ne da mi se jos i to,  ja sam toliko umorna, ustala se u 5 a dosla s posla u pola 5. Mozak mi je kasa 

[iimg]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.