Aaaaaa hvalaaaa.... jao sad bi najrade odmah zvala ginekologa a na godisnjem je do 15.7. Morat cu se strpit.. pratim ja vas i dalje i navijam za pozitivne lh a jos vise za ovakve plusice 😍😍
JA - 31, MM 34
Radimo na bebi od 6/2019
Prvi spontani: 7 TT bez kiretaže - 21.07.19.
Drugi spontani: 9 TT, kiretaža - 09.07.20.
Da budem iskrena nisam pratila plodne dane jer se uvijek razocaram kad M dođe i jucer bezveze napravim test i vidim kao nesto i isto nisam cijeku noc mogla spavat u 5 sam pravila test jutros 🙊 i kao da tamni polako druga crtica,ali za 3 do 4 dana bi M trebala nedoći 🙄
Lela obavezno ponovi jer se i meni desavalo da se kao prikaze sjena a ustvari evaporacija.Ja ti zelim da je T u pitanju!
Aaaaaa hvalaaaa…. jao sad bi najrade odmah zvala ginekologa a na godisnjem je do 15.7. Morat cu se strpit.. pratim ja vas i dalje i navijam za pozitivne lh a jos vise za ovakve plusice 😍😍
Anaid nemas potrebe za pregledom tako rano jet ti moze ustanoviti samo preko krvi T.eventualno da ti prepise progestero za cuvanje trudnoce.Sacekaj barem tri tjeda i postedi se stresa .ovako ces sve vec vidjeti na uzv-u krajem 7mj i bit ces mirna.
Bila sam na privatno uzv pregledu, jer je muž išao raditi spermiogram, a ja taman mislila nek mi potvrdi ovulaciju pa se naručila na pregled…
moja soc mi je na to kad sam rekla da bi voljela ostati trudna hladno rekla sretno ako uspijete sa endometrioticnom cistom, drugo ništa… na poliklinici u Ri je bila divna doktorica mojih godina i ona mi je rekla da mi ovulacije budu točne i da je ok ova cista jer ne raste, i nemam drugdje endometriozu te da ćemo je pratiti… sad bi promjenila soc ginekologicu jer želim nekog kom će biti bar toliko stalo da ne bude hladan …
Vuky nije da je pravilo ali...tamo gdje ces platiti tamo ces i dobiti.zato se dobro raspitaj tko od privatnika je na dobrom glasu .A sto mozes prikupi kod socijalnog od nalaza.
Anaid koji je to tocno clearblue da tako lijepo pokaze -inace znaju zbrku pravit sa crtama no tvoja je definitivni plus.i koji je ovo sto slabo pokazuje pa da znam pri kupnji
Anaid cestitam,ovo je plus velik ko kucaaaa 😍 zelim ti sto laksu,sretnu i uspjesnu trudnocu! Javljaj nam se ☺️☺️☺️
Anaid cestitam,ovo je plus velik ko kucaaaa 😍 zelim ti sto laksu,sretnu i uspjesnu trudnocu! Javljaj nam se ☺️☺️☺️
Ono ti je na trakici pik dakle akcija i sretno
Evo vec zadnja dva dana smo u akciji,jos cemo i veceras ili sutra ujutro ako on ne bude preumoran kad se vrati s posla jer kao sto sam vec rekla,ovih dana mi je libido strasno visok i tesko se kontroliram,sto muza jako cudi 😂 vidjet cemo ako se uhvati nesto,ocekivani dan Babaroge je 15.07/16.07. Pa cemo vidjeti ☺️🤞🏻
Evo vec zadnja dva dana smo u akciji,jos cemo i veceras ili sutra ujutro ako on ne bude preumoran kad se vrati s posla jer kao sto sam vec rekla,ovih dana mi je libido strasno visok i tesko se kontroliram,sto muza jako cudi 😂 vidjet cemo ako se uhvati nesto,ocekivani dan Babaroge je 15.07/16.07. Pa cemo vidjeti ☺️🤞🏻
Super tako sam i ja luda jedno 10 dana kad su plodni dani.bas bidem nervozna i svasta nesto.tu smo blizu po vremenu ciklusa.
Sto je najbolje, gotovo sve i radim pvt, i papu i uzv ... a planiram i potpomognutu...ali nebi ono sto bas ne treba, i onda kod nje odem po uputnicu za polikliniku i bude tako nekako... ufff... promjeniti ću ju sigurno...
Sortiraj odgovore
Najstariji