Cureee imamoo plusic u grupici 🥰 cestitam Anaid urednu i skolsku trudnocu ti zelim ❤️
Ja vas cituckan ali se trudim ne misliti na T jer mi je stvarno potreban odmak. M treba kroz tjedan dana. Vec me pms pere ali sretna sam sto me ne bole jajnici kako su me znali boljeti od O do M.
Neko mirno razdoblje dolje bar za sad.
Sretno curee 💞
Hvala sto mislis na nas i odmaraj od svega koliko god ti je potrebno🙋♀️💗
Anaid čestitam ti od srca..urednu i školsku😊😊😊😊😊😊pratim vas svaki dan ali nemam potrebe ništa pisati. Pokušavam malo ne razmišljati o svemu tome jer me već lagano hvata panika i strah..zaista bi bila najsretnija da i ja ugledam plusić😕 ali jednom valjda oće😊
Pozdrav svima, čestitke na plusićima 🤗🤗 kod mene 13DC i ovakva trakica, čini se da dam pik ovaj mjesec ulovila. ❤️
Pozdrav svima, čestitke na plusićima 🤗🤗 kod mene 13DC i ovakva trakica, čini se da dam pik ovaj mjesec ulovila. ❤️
👍👍👍👍 superiskaaaa...dalje sve znas 🤭😉😎
Anaid čestitam ti od srca..urednu i školsku😊😊😊😊😊😊pratim vas svaki dan ali nemam potrebe ništa pisati. Pokušavam malo ne razmišljati o svemu tome jer me već lagano hvata panika i strah..zaista bi bila najsretnija da i ja ugledam plusić😕 ali jednom valjda oće😊
😁😁 hoce hoce. Strpljen spasen. 😉😎
I tako cim sam se tu javila odmah me ponilo 😎😂
Morala sam pisnuti i hcg i lh 🙈
Prvi negativan.
A drugi
Misljenje? Totalno sam zbunjena 🤪
“Nebo strpljive voli.”
Ulovljen-narednih 24-48h ide O
Sretno
Prvi negativan.
A drugi
Ja nista vise ne razumijem. Ovo izgleda kao da ce pik usljediti a 19dc.
S tim da sam pik ulovila 9dc i to propisni.
Hmmmm...a kakva je bila crtica 9DC? Jel bila tamnija tada?
Prvi negativan.
A drugi
Ja nista vise ne razumijem. Ovo izgleda kao da ce pik usljediti a 19dc.
S tim da sam pik ulovila 9dc i to propisni.
Neka neka samo piskaj jednom ce osvanut i plu👍🌝
Sto se tice trakica to se i meni desavalo.Neznam zasto-kako dodje tako i prodje.
Sortiraj odgovore
Najstariji