Martinice moja mene su tvoji grqfovi stalno odusevljavali jer su kao na reliju-nikad pravca nemaju.
Ipak bih po ovome rekla da je to anovulacijski ciklus-sto ti mislis
Hhhhh jesi vidla…uzas…da definitivno bi rekla da je anovulacujaki. Samo me brine zasto se ponavlja. Ali postoji jos jedna stvar koja kod mene nije iskontrolirana a to cu rec u petak. Naime i kad se desi O nakon nje progesteron je taj koji raste i odrzava sve to. Ako njega nema dovoljno i ako ne raste i ako osoba ima problem sa tim hormonom nista se ne desava nakon O. Jajasce nema svthu. Tako sam ja laicki skuzila. Jer naime u prvoj trudnoci ona je meni davala progesteron i ja sam zatrudnila. Pila sam ga cini mi se dva ciklus. Tako da imam u petak stvarno ozbiljno ozbiljan razgovor. Ali bit ce to sve dobro. 😎
Da da i bolje joj je da ti pomogne,pa barem ti duphaston ne moze skoditi.Bas mi nekad nisu jasni ti doktori
Martinice moja mene su tvoji grqfovi stalno odusevljavali jer su kao na reliju-nikad pravca nemaju.
Hhhhh jesi vidla…uzas…da definitivno bi rekla da je anovulacujaki. Samo me brine zasto se ponavlja. Ali postoji jos jedna stvar koja kod mene nije iskontrolirana a to cu rec u petak. Naime i kad se desi O nakon nje progesteron je taj koji raste i odrzava sve to. Ako njega nema dovoljno i ako ne raste i ako osoba ima problem sa tim hormonom nista se ne desava nakon O. Jajasce nema svthu. Tako sam ja laicki skuzila. Jer naime u prvoj trudnoci ona je meni davala progesteron i ja sam zatrudnila. Pila sam ga cini mi se dva ciklus. Tako da imam u petak stvarno ozbiljno ozbiljan razgovor. Ali bit ce to sve dobro. 😎
Da da i bolje joj je da ti pomogne,pa barem ti duphaston ne moze skoditi.Bas mi nekad nisu jasni ti doktori
Ah..zato sta valjda forsaju sve prirodno. Kazem ti moja je meni rekla 6 mj pokusavanja prirodno a onda mozemo pricat o MPO. Ma nek zahebe ona to i nek nes poduzem. Poludila sam vise.
A sto vi cure mislite koliko utječe to sto toliko intenzivno mislim/o o trudnoći i toliko proučavamo sve? Je, meni osobno stalno u glavi trudnoća i kako i sto... ne znam kako je vama drugima...? I koliko to stvarno o realno utječe?
A sto vi cure mislite koliko utječe to sto toliko intenzivno mislim/o o trudnoći i toliko proučavamo sve? Je, meni osobno stalno u glavi trudnoća i kako i sto… ne znam kako je vama drugima…? I koliko to stvarno o realno utječe?
Pa utjece vecinom kao kocnica...i pijesak kad stisnes u saci -curi..ako otvoris ruku on ce ostati,tako i to,nikad nista na silu nije opsatlo ali nekad je ta zelja prejaka i nismo ju u mogucnosti kontrolirati...
Ah..zato sta valjda forsaju sve prirodno. Kazem ti moja je meni rekla 6 mj pokusavanja prirodno a onda mozemo pricat o MPO. Ma nek zahebe ona to i nek nes poduzem. Poludila sam vise.
Da ti bi trebala odmah biti pod duphastonom da tu drugu fazu odrzava...Pa iskreno mogla je i malo pogurat do sada..oke prirodno je najbolje ali ako ne ide -neki nacin pomoci treba
Da ti bi trebala odmah biti pod duphastonom da tu drugu fazu odrzava…Pa iskreno mogla je i malo pogurat do sada..oke prirodno je najbolje ali ako ne ide -neki nacin pomoci treba
Pa da bas. Jer sam bas gledala u kalendar i vidim da pise da sam uzimala Femenita tablete. To je progesteron ovdje u Njemackoj. Ja mislim da ja imam problem sa tom drugom fazom ciklusa. Definitivno. Tak da nek ga daje opet. Imam ih ja doma od zadnjeg puta sta sam trebala popit kad je vidla da ce biti O al se desio kurslus pa ih nisam popila. Jer one djeluju tak da ak ostanes trudna podrzava trudnocu a ako ne onda dobis M.
A sto vi cure mislite koliko utječe to sto toliko intenzivno mislim/o o trudnoći i toliko proučavamo sve? Je, meni osobno stalno u glavi trudnoća i kako i sto… ne znam kako je vama drugima…? I koliko to stvarno o realno utječe?
Ima utjecaja da. Ak nesto previse zelis nije dobro. Al jbg nemozemo sam tako maknuti misli. Pokusavam i ja al nejde. Znas da uvijek kazu " e kad sam rekla dosta i prestala razmisljat o tome (ne znam kak je prestala) zatrudnila sam" Al desava se. Ja kazem ok je raditi na tome i pomoc si trakicama itd. Ali nesmije to postati opsesija.
JA - 31, MM 34
Radimo na bebi od 6/2019
Prvi spontani: 7 TT bez kiretaže - 21.07.19.
Drugi spontani: 9 TT, kiretaža - 09.07.20.
Evo curke,citala sam da vecinom kada nadete “pik” radite jos tu test trakicu i dan-dva nakon. Evo ova je napravljena prije nekih cca pola sata pa me sad zanima jel to znaci da ovulacija i dalje jos nije nastupila i to se tek ceka ili? Jer mi se nekako ne cini da je slabija crtica od one jucer,mozda lose vidim ali meni se cini da nije slabija pa ako mi koja moze otkriti odgovor na ovo moje pitanje bila bi jako zahvalna 🤗
Anaid,veselim se zbog tebe ko da sam ja u pitanju i stvarno ti zelim da sve prode u najboljem mogucem redu 😍😍👏🏻
Evo curke,citala sam da vecinom kada nadete “pik” radite jos tu test trakicu i dan-dva nakon. Evo ova je napravljena prije nekih cca pola sata pa me sad zanima jel to znaci da ovulacija i dalje jos nije nastupila i to se tek ceka ili? Jer mi se nekako ne cini da je slabija crtica od one jucer,mozda lose vidim ali meni se cini da nije slabija pa ako mi koja moze otkriti odgovor na ovo moje pitanje bila bi jako zahvalna 🤗
Anaid,veselim se zbog tebe ko da sam ja u pitanju i stvarno ti zelim da sve prode u najboljem mogucem redu 😍😍👏🏻
Nekad zna biti i 2 dana pozitivna. Probaj jos sutra. Glavno da pokrite dane. A O ce nastupiti. Znaci akcija i danas i sutra 🤭😎
Sortiraj odgovore
Najstariji