Evo curke,citala sam da vecinom kada nadete “pik” radite jos tu test trakicu i dan-dva nakon. Evo ova je napravljena prije nekih cca pola sata pa me sad zanima jel to znaci da ovulacija i dalje jos nije nastupila i to se tek ceka ili? Jer mi se nekako ne cini da je slabija crtica od one jucer,mozda lose vidim ali meni se cini da nije slabija pa ako mi koja moze otkriti odgovor na ovo moje pitanje bila bi jako zahvalna 🤗
Anaid,veselim se zbog tebe ko da sam ja u pitanju i stvarno ti zelim da sve prode u najboljem mogucem redu 😍😍👏🏻
Nekad zna biti i 2 dana pozitivna. Probaj jos sutra. Glavno da pokrite dane. A O ce nastupiti. Znaci akcija i danas i sutra 🤭😎
Aha,hvala na pojasnjenju 😁 vec smo zadnja dva dana u akciji,nadam se da cemo i veceras ako ne bude preumoran kada se vrati s posla, a ako ne,mozda bude raspolozen ujutro prije nego moram na posao da pokrijemo bar jos koji dan 😎☺️
Tina dobila mengu, mozes pribiljeziti
🧔35g
🙎♀️33g
Married
19.07.+(clear blue)
1x🤰, 💙boy
Folna, Novalac, euthyrox 50, magnezij
Termin 19.03.2022.
ANAID cestitam ti na velikom +! Sretna ti trudnoca
🧔35g
🙎♀️33g
Married
19.07.+(clear blue)
1x🤰, 💙boy
Folna, Novalac, euthyrox 50, magnezij
Termin 19.03.2022.
Hvala vam cure 😍😍
Tina ma nek prode sto prije i opet u nove pobjede 😘
JA - 31, MM 34
Radimo na bebi od 6/2019
Prvi spontani: 7 TT bez kiretaže - 21.07.19.
Drugi spontani: 9 TT, kiretaža - 09.07.20.
Cureee imamoo plusic u grupici 🥰 cestitam Anaid urednu i skolsku trudnocu ti zelim ❤️
Ja vas cituckan ali se trudim ne misliti na T jer mi je stvarno potreban odmak. M treba kroz tjedan dana. Vec me pms pere ali sretna sam sto me ne bole jajnici kako su me znali boljeti od O do M.
Neko mirno razdoblje dolje bar za sad.
Sretno curee 💞
“Nebo strpljive voli.”
IV ODBROJAVANJE
COCO - ...dana - 3.7.2019 ♡
Sunčica - 7 dana - 11.7.2019.♡
MIKICA13 - 11 dana - 15.7.2019♡
Monalisa - 14 dana - 18.7.2019.♡
LALLA - 14 dana - 18.7.2019♡
Lady_E
ZVJEZDICA37 - 16 dana - 20.07.2019
IVANA1810
Malla - 23 dana - 27.7.2019♡
Tera_ - 24 dana - 28.7.2019♡
Tina dobila mengu, mozes pribiljeziti
A misa joj 💪 sad kulirancija pa onda lov 🤭. Kao dosla jos brze nek je osla..😉😎
Evo curke,citala sam da vecinom kada nadete “pik” radite jos tu test trakicu i dan-dva nakon. Evo ova je napravljena prije nekih cca pola sata pa me sad zanima jel to znaci da ovulacija i dalje jos nije nastupila i to se tek ceka ili? Jer mi se nekako ne cini da je slabija crtica od one jucer,mozda lose vidim ali meni se cini da nije slabija pa ako mi koja moze otkriti odgovor na ovo moje pitanje bila bi jako zahvalna 🤗
Anaid,veselim se zbog tebe ko da sam ja u pitanju i stvarno ti zelim da sve prode u najboljem mogucem redu 😍😍👏🏻
Imam takav sa e baya ali neznam mu osjetljivost.jel ti mozda znas?i to sam narucila samo tri komada a ostalo jos dva.uh zeznila sam nesto pri narudjbi a platila 50kn.poludila.hehe.
Hvala za testice .znaci ovaj sign je totalno nesiguran.
Kad ti lh poraste do najtamnijeg onda ti i sutra jos pokaze koncentraciju na trakici.ali racunas taj prvi uhvacen pik i od tad ide kroz 36h ovulacija.
Imam takav sa e baya ali neznam mu osjetljivost.jel ti mozda znas?i to sam narucila samo tri komada a ostalo jos dva.uh zeznila sam nesto pri narudjbi a platila 50kn.poludila.hehe.
Kad ti lh poraste do najtamnijeg onda ti i sutra jos pokaze koncentraciju na trakici.ali racunas taj prvi uhvacen pik i od tad ide kroz 36h ovulacija.
Zvjezdice hvala ti na informaciji. Ja sam uzela 20-ak komada za 20kn pa mi je to sasvim ok,al mislila sam da bi nakon “pika” mozda trebala naredni dan slabiti boja pa sam malo zato ostala zbunjena posebno jer sam i prije prve slike osjecala ziga je u jajniku i bilo je neke sluzi kao sto je bilo i jucer kad sam postala novu sliku pa sam zato i pitala :)
Zvjezdice hvala ti na informaciji. Ja sam uzela 20-ak komada za 20kn pa mi je to sasvim ok,al mislila sam da bi nakon “pika” mozda trebala naredni dan slabiti boja pa sam malo zato ostala zbunjena posebno jer sam i prije prve slike osjecala ziga je u jajniku i bilo je neke sluzi kao sto je bilo i jucer kad sam postala novu sliku pa sam zato i pitala :)
Dobro je da ti se i simptomi podudaraju sa pozitivnom trakicom ..znaci da je ovulacija skoro pa tu
Sortiraj odgovore
Najstariji