Martina obavezno provjeri sa gin. Jer ja sam naišla na podatak da posebno treba bit oprezan ako se pije aspirin pa kad se idu pit vrkuta i maca.
Maca može zafrknit ovulaciju i ciklus i zapravo se drži da ima abortivna svojstva zato se pije do ovulacije ali nikako ne na dan ovulacije.
Isto vrkuta je dobra u trudnoći ali nakon što prođu prva 3mj trudnoće. Nije preporučljiva u ranoj trudnoći, navodno nema podataka ima li utjecaj na plod.
Ja sebe često podsjetim da s tim stvarima izravno utječemo na naše hormone. Zapravo kad sve pročitam malo me strah uopće prčkati po tome, al me opet vuče.
Tim više o čemu god čitaš sve je nekome pomoglo do ostvarenja T. Jod, ulje noćurka, ulje konopljike, evine kapi, macin prah, vrkuta, stolisnik itd itd a zapravo je to sve apsolutno različito od žene do žene.
Isto maca utječe navodno super na spermiće i povećava libido…. Nekad imam dojam da bi trebala sve to uzeti a nekad da nebi ništa nego čisti sex.
Ipak odlučila sam se za maca vrkuta prenatal 10 10 10 tako 3mj a onda pauza 3mj. Vidit ćemo kako će proći eksperiment.
E sad ste čule moje dubioze . Ovu borbu vodim sama sa sobom pa eto da podijelim
E ja sad odgovaram tek. Da nekad je manje vise. I ima toliko razlicitih iskustva kod zena sa razlicitim preparatima s kojima su ili pomocu njih ostvarile ocekivano ili su im pomogle u nekim drugim stvarima. Ali da imaju neka svojstva koja pomazu imaju. Jer sjecam se bake da je za vrkutu pricala kako je to biljka za zene i da ju je i ona koristila. Tako da ima nes u tome. Al svak treba nac sto mu pase i odgovara. Kod jedne moje frendice maca prah je bio taj koji joj je donio T a kod druge pak vrkuta. A mojoj sestri nije nista od navedenog pomoglo pa su morali na umjetnu.
Smanjuju se danici 🤞🥰❤🤭😁
MALLLA 25.04.2019 - 10 dana jos
ZVJEZDICA37 25.04.2019 - 10 dana jos
LJUBICICAX 22.04.2019 - 7 dana jos
ANNIKA 22.ili 23.4.2019 - 7 ili 8 dana
MARTINA1982 21.04.2019 - 6 dana jos
Zašto još piškite lh trakice nakon ovulacije? ja sam napravila još jednom dan nakon pika i kad sma vidjela da blijedi prestala
Ja sam takoreći pocela sa lh trakicama prosli mjesec i jos uvijek promatram kako djeluju.Imala sam pik 10.4 i pocelo je bljediti da bi danas opet potamnilo onako kako sam slikala.Tako sam iz tog razloga pitala ovdje cure kako i zasto je to moguce i iskustva da mogu usporediti zasto bi se to desilo.Vjerovatno nije nista ali eto…
već sam mislila da nisam nešto dobro skužila, da trebam i dalje nastaviti s trakicama
Mozes kako hoces .Ako zelis proucavati tijelo kao neke od nas onda eksperimentiras,ali ako se ne zelis zamarati onda prwma uputstvu😊🦋👍
Jutro. Ja mislim da od mene ništa ovaj mj. Temp. Već drugi dan za redom u padu. Po piku mi je danas 4dpo, a temperature su još šarolike. Sve nešto računam ima još fore do 10 dpo, kao dok bude implatacija.
Al evo pratim dalje.
url=https://lilypie.com]
Smanjuju se danici 🤞🥰❤🤭😁
Baš smo super 💗 Joj cure mogu vam reći uz vas ovo iscekivanje je mnogo, mnogo lakše i brže. Redovno vas pratim, iako ne komenatrišem uvijek, nekad nemam šta pametno za reć, nekad nemam vreremena da pišem, a dok nađem vremena vi ste sve napisale što bih i ja 😃
Annika šta bih sve dala za tvoju opuštenost i pristup ovome.
Martina dok se ne dokaže suprotno, ja ću vjerovati da je kod tebe to implantacijako.
Zvjezdice, Lh trakice koristim do pik-a, eventualno dan poslije da vidim ta je počelo svjetlit, tako da stvarno nemam ideju šta bi kod tebe moglo biti, ali odbrojavanje se bliži kraju, uskoro ćemo znati.
Malla, i sama sam puna dubioza: kada, šta i kako piti, a najradije ne bih ništa. Prošli put vrkuta bila dobitna, sada me strah bilo šta i koristit, da se ne poremetim, ako ništa ovako bar znam da imam O, valjda 😃
Hvala za ovu inform. da maca prah utiče na spermiće. Muž zbog plućne embolije, 6 mjeseci bio na terapji xarelto i sada, kao naša Martina, pije aspirin. Zaboravili smo i njegovu doktoricu i mog ginekolga pitat da li te terapije mogu drastično uticati na spermiće, planirali ako ovaj mjesec ne bude + da muž radi spermiogram ali do tada nije na odmet da pije macu 😀
Et cure u nadi da će što prije vrijeme proći, a mi ostat normalne šaljem vam puno poljubaca 😃
Za bebu br. 2 trudimo se od 1/2019
👩🦰 1984., mali dermoid na lijevom jajniku, mali miom, ne utiče na začeće
🧔 1989., oligoastenoteratozoospermija, varicocela I stupanj
07/2020 operacija varicocele, terapija profertil + vitamin E,
10/2020 biohemijska
12/2020 dugo čekani drugi plus
Smanjuju se danici 🤞🥰❤🤭😁
Baš smo super 💗 Joj cure mogu vam reći uz vas ovo iscekivanje je mnogo, mnogo lakše i brže. Redovno vas pratim, iako ne komenatrišem uvijek, nekad nemam šta pametno za reć, nekad nemam vreremena da pišem, a dok nađem vremena vi ste sve napisale što bih i ja 😃
Martina dok se ne dokaže suprotno, ja ću vjerovati da je kod tebe to implantacijako.
Zvjezdice, Lh trakice koristim do pik-a, eventualno dan poslije da vidim ta je počelo svjetlit, tako da stvarno nemam ideju šta bi kod tebe moglo biti, ali odbrojavanje se bliži kraju, uskoro ćemo znati.
Malla, i sama sam puna dubioza: kada, šta i kako piti, a najradije ne bih ništa. Prošli put vrkuta bila dobitna, sada me strah bilo šta i koristit, da se ne poremetim, ako ništa ovako bar znam da imam O, valjda 😃
Hvala za ovu inform. da maca prah utiče na spermiće. Muž zbog plućne embolije, 6 mjeseci bio na terapji xarelto i sada, kao naša Martina, pije aspirin. Zaboravili smo i njegovu doktoricu i mog ginekolga pitat da li te terapije mogu drastično uticati na spermiće, planirali ako ovaj mjesec ne bude + da muž radi spermiogram ali do tada nije na odmet da pije macu 😀
Et cure u nadi da će što prije vrijeme proći, a mi ostat normalne šaljem vam puno poljubaca 😃
A lako meni biti opuštena kad imam dvoje klinaca. Makar kad treba paziti da pokrijemo dane, uopće nisam opuštena
[iimg]
Ljubičica imaj na umu da akp počne sada piti macu tek za 3mj ona može poboljšat spermiće tj. Sperma se obnavlja svako 3mj. Ono što se konzumira sada u zalihi sperme je za 3mj.
Da puno je lakše ovako voditi bitku uz ekipu.
Koliko si dugo pila vrkutu?
url=https://lilypie.com]
Smanjuju se danici 🤞🥰❤🤭😁
Meni na kalendaru pise jos 9 dana do M..Ali nema veze .onaj deseti dan se ustvati racuna valjda da je prvi dan mjesecnice.No meni ne smeta uopce
Jutro. Ja mislim da od mene ništa ovaj mj. Temp. Već drugi dan za redom u padu. Po piku mi je danas 4dpo, a temperature su još šarolike. Sve nešto računam ima još fore do 10 dpo, kao dok bude implatacija.
Al evo pratim dalje.
Nema veze. Gledala sam na grafove od nekih zena tem.im je znala past ispod crte i vratit se nazad opet. Ima vremena jos 💪👍😁
Smanjuju se danici 🤞🥰❤🤭😁
Hhhhh bas si lijepo ovo slozila👏👍😁. Ma lakse je nekako s nekim to prolaziti. Tj. S nekim tko te razumije sta pricas. Iako bi ja najvise zeljela da ne moramo o tome pricati i da to sve ide lako ali treba se prilagoditi. I tebi takoder puno 💋
Sortiraj odgovore
Najstariji