Zvjezdica, meni se isto uvijek pojavi druga crtica, i nakon O, ali dosta svijetla. Možda jer si ujutro testirala?
Martina, ja se iskreno nadam da je to kod tebe implantacija 🤞
Mallla ja sam isto prosle cikluse na svaku i najmanju nelagodu ili neobican osjecaj reagirala , mislila se i nadala pa opet nista 😤 zato se na te standardne pms=trudnoca simptome uopce vise necu obazirati, samo testu vjerujem 😂
Evo i mene. Tem 37.0 nemam trenutno bolova i grceva. Ujutro je bila 36.7. Jutarnja raste. Ali sam vidla da sam si unjela prosli mj u kalendar "smeckasti iscjedak" i to 7 dana prije nego sam ju dobila. Tak da...mislim da 😈 priprema teren. Al nadam necemo skroz dok ne dode naravno. 😁🤭Iskreno sta se simptoma tice. Mozda i mozemo nes umisliti ali ipak ono sta osjecamo ne mozemo umisliti. Ako me razumijete sta zelim reci. Ovo Zvjezdica37 za O i tvoju trakicu stvarno cudno ali ja bi nastavila testirat. Ali tko zna. Nemam pojma kak izgleda ciklus bez ovulacije. Ali sumnjam da je kod tebe slucaj jer imas stvarno sve parametre da je bila. MALLA
Ma izdrzat cemo mi sve to skupa. 7 dana ce proc za cas🤭😁 Pina hvala i ja bi htjela rado. Al kao sto sam napisala mislim da nije. Ali..dok nije sluzbeno potvrdeno ja cu se nadati.🤣🤣
Jel ti tako bude inače?
Ne nije bilo ali se sad ne sjecam kad sam prosli mjesec prestala piskat mada sam probavala i nije ovako bilo
Da nam nije mozda svima ovo ludo proljece udarilo na hormone 🤣🤣🤣🤣
Eto sam da obavijestim kakva je situacija.Sad je 36.8 tem. Malo odspavala. Ali poceli opet mali grcevi u donjem dijelu trbuha. I osjecam onak pritisak neki. Ma ko pred 😈ali u blazem smislu. I imam jos iscjedak onak smedkasto roskasti.
Ma proljece radi cuda 🤭😏😁❤
Ja vjerujem u temp 37 mi se jako sviđa. A kod tebe Martina porast, pogotovo je 7 dana nakon O porast ako nastavi tako i ta 4 dana bude opet porast onda stvarno može biti.
Što se umišljanja tiče ja ne umišljam što osjećam osjećam. Zbog toga kad osjećam zapravo i posumnjam u T. Kod mene je to naizmjenično bockanje u jajnicima, osjećaj vrućine i povišena temp. U bazalnu temp. Stvarno vjerujem. Kod mene je ona za sada na razini No T in the air... Ali tek sam prošla O.
url=https://lilypie.com]
Eto sam da obavijestim kakva je situacija.Sad je 36.8 tem. Malo odspavala. Ali poceli opet mali grcevi u donjem dijelu trbuha. I osjecam onak pritisak neki. Ma ko pred 😈ali u blazem smislu. I imam jos iscjedak onak smedkasto roskasti.
Ma proljece radi cuda 🤭😏😁❤
Mozda je to sve priprema za nesto drugo a ne za M.
Jos uvijek mozes prema temperaturi okvirno znati na cemu si odnosno razmisljat o aituaciji da si mozda trudna ovaj put.Jel se pojacao iscjedak?
Ja vjerujem u temp 37 mi se jako sviđa. A kod tebe Martina porast, pogotovo je 7 dana nakon O porast ako nastavi tako i ta 4 dana bude opet porast onda stvarno može biti.
Što se umišljanja tiče ja ne umišljam što osjećam osjećam. Zbog toga kad osjećam zapravo i posumnjam u T. Kod mene je to naizmjenično bockanje u jajnicima, osjećaj vrućine i povišena temp. U bazalnu temp. Stvarno vjerujem. Kod mene je ona za sada na razini No T in the air… Ali tek sam prošla O.
Ma normalno da.si ne umisljamo ono sto osjecamo.Mozda eventualno trazimo u tome neku malu razliku koja bi potvrdila M.
Ja danas opet osjecam jajnike pa nezz koji djavo se zbiva!To je kao peckanje sa strane koje traje par sekundi.Nisam sigurna ali pretpostavljam da oni nest rade.Isto valunzi ali samo ujutro i evo ...naravno
OPET SAM GLADNA🙄🙄😏
Sortiraj odgovore
Najstariji