Da i ja si racunam da je rano...ali zaista si ne umisljam ziganje pri dnu zdjelice dok me ovih dana pa i danaas vise kao izvana pratilo peckanje posvuda oko jajnika.Ah....to je onaj osjecaj kad mislis da sve ide po planu i onda preokret😂😂
Neznas vise gdje udaras...
Trenutna temperatura popodne
stupanj i pol vise nego ovih dana mjerena pod pazuh pa sta god da to znaci
Trakica u 17h opet potamnila a prije toga dvije jako svjetle haha.Ovo je smjesno.prestat cu pratit lh😁
Izludit ćeš 😂😂 mani se trakica!
Ja sam tako živčano neraspoložena da je to kriminal 😂😂
url=https://lilypie.com]
Mogu vam reći da mi baš dižete raspoloženje
Meni to Martina kod tebe zvuči obećavajuće
A ostale cure ( uključujući i mene), kao što kaže Zvjezdica, šanse su 50-50
Ja imam klasične simptome PMS-a i najradije bih nekoga nokautirala koliko sam živčana
[iimg]
Mogu vam reći da mi baš dižete raspoloženje
Meni to Martina kod tebe zvuči obećavajuće
A ostale cure ( uključujući i mene), kao što kaže Zvjezdica, šanse su 50-50
Ja imam klasične simptome PMS-a i najradije bih nekoga nokautirala koliko sam živčana
😂😂😂😂 Kolektivno lude!
Ono stanje "ja bi nešto ali ne znsm šta" sve mi smeta i ništa mi ne valja 😂 jadni naši muževi
url=https://lilypie.com]
Tko smo mi? - zene
Sta zelimo?- ne znamo
Kad zelimo? - odmah
🤭😁😉👍
Ma meni vam je tak bilo isto prosli mjesec sam nisam mjerila tem. Tak da bum se nadala. Sas bi nekak kroz dan dva trebala dobiti glavobolju i onda dolazi gospoda 😈. Ma ko ju sljivi. Ak i dode...tak kak je dosla bu i osla.
Hhhhh zvjezdica37 ma bolje bi bilo da ih ostavis...Da se ne uznemirujes i da odmoris malo od testiranja. 🙂 ali zato temperatura je fina. 👍👍
Anika i Mallla ne biti nervozne. To nije dobro za ten 😉❤. Bilo bu to sve ok 😎😏
Tko smo mi? - zene
Sta zelimo?- ne znamo
Kad zelimo? - odmah
🤭😁😉👍
Ma meni vam je tak bilo isto prosli mjesec sam nisam mjerila tem. Tak da bum se nadala. Sas bi nekak kroz dan dva trebala dobiti glavobolju i onda dolazi gospoda 😈. Ma ko ju sljivi. Ak i dode…tak kak je dosla bu i osla.
Hhhhhzvjezdica37ma bolje bi bilo da ih ostavis…Da se ne uznemirujes i da odmoris malo od testiranja. 🙂 ali zato temperatura je fina. 👍👍
Anika i Malllane biti nervozne. To nije dobro za ten 😉❤. Bilo bu to sve ok 😎😏
ma kakav ten? Izbio mi je oooooogroman prišt kraj nosa, znači nešto strašno. Znate onaj madež u austinu powersu? e tako izgleda
[iimg]
Tko smo mi? - zene
Sta zelimo?- ne znamo
Kad zelimo? - odmah
🤭😁😉👍
Ma meni vam je tak bilo isto prosli mjesec sam nisam mjerila tem. Tak da bum se nadala. Sas bi nekak kroz dan dva trebala dobiti glavobolju i onda dolazi gospoda 😈. Ma ko ju sljivi. Ak i dode…tak kak je dosla bu i osla.
Hhhhhzvjezdica37ma bolje bi bilo da ih ostavis…Da se ne uznemirujes i da odmoris malo od testiranja. 🙂 ali zato temperatura je fina. 👍👍
Anika i Malllane biti nervozne. To nije dobro za ten 😉❤. Bilo bu to sve ok 😎😏
ma kakav ten? Izbio mi je oooooogroman prišt kraj nosa, znači nešto strašno. Znate onaj madež u austinu powersu?e tako izgleda
😂😂😂😂😂😂😂pa vis to ti je od nerviranja....salim mi...🤭🤭🤭🤭🤭
Sortiraj odgovore
Najstariji