Lh trakice iskustva

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    zvjezdica37
    14. Travanj 2019. 19:42

Pina96

Zvjezdica, meni se isto uvijek pojavi druga crtica, i nakon O, ali dosta svijetla. Možda jer si ujutro testirala?
    Martina, ja se iskreno nadam da je to kod tebe implantacija 🤞
    Mallla ja sam isto prosle cikluse na svaku i najmanju nelagodu ili neobican osjecaj reagirala , mislila se i nadala pa opet nista 😤 zato se na te standardne pms=trudnoca simptome uopce vise necu obazirati, samo testu vjerujem 😂

Pina testiranje je uradjeni u 11h i u 14h tako da nije ni so toga.A boze moj od neceg je a sad...sutra cu ponovo testirat pa sta bude.
    Bas kao sto ti kazes za te simptome,toliko ih je da ih vise ne brojim a svaki mjesec su tu tako da vec znam napamet redoaljed
    Test👍majka🤞👍

annika
    14. Travanj 2019. 19:45

Zašto još piškite lh trakice nakon ovulacije? ja sam napravila još jednom dan nakon pika i kad sma vidjela da blijedi prestala

[iimg]

14. Travanj 2019. 20:04

zvjezdica37

Martina1982

Eto sam da obavijestim kakva je situacija.Sad je 36.8 tem. Malo odspavala. Ali poceli opet mali grcevi u donjem dijelu trbuha. I osjecam onak pritisak neki. Ma ko pred 😈ali u blazem smislu. I imam jos iscjedak onak smedkasto roskasti.
    Ma proljece radi cuda 🤭😏😁❤

Mozda je to sve priprema za nesto drugo a ne za M.
    Jos uvijek mozes prema temperaturi okvirno znati na cemu si odnosno razmisljat o aituaciji da si mozda trudna ovaj put.Jel se pojacao iscjedak?

Mislim da dolazi 😈 jer mi je iscjedak sad malo prije bio roskasti...a ne vise smedi 🙄🧐🤔 ludilo 🤣🤣

14. Travanj 2019. 20:05

Martina1982

zvjezdica37

Martina1982

Eto sam da obavijestim kakva je situacija.Sad je 36.8 tem. Malo odspavala. Ali poceli opet mali grcevi u donjem dijelu trbuha. I osjecam onak pritisak neki. Ma ko pred 😈ali u blazem smislu. I imam jos iscjedak onak smedkasto roskasti.

Jos uvijek mozes prema temperaturi okvirno znati na cemu si odnosno razmisljat o aituaciji da si mozda trudna ovaj put.Jel se pojacao iscjedak?

Mislim da dolazi 😈 jer mi je iscjedak sad malo prije bio roskasti…a ne vise smedi 🙄🧐🤔 ludilo 🤣🤣

I bolovi se povecavaju. Tak da ne znam sta da mislim. Vidit cemo sutra kak ce biti.

zvjezdica37
    14. Travanj 2019. 20:12

annika

Zašto još piškite lh trakice nakon ovulacije? ja sam napravila još jednom dan nakon pika i kad sma vidjela da blijedi prestala

Ja sam takoreći pocela sa lh trakicama prosli mjesec i jos uvijek promatram kako djeluju.Imala sam pik 10.4 i pocelo je bljediti da bi danas opet potamnilo onako kako sam slikala.Tako sam iz tog razloga pitala ovdje cure kako i zasto je to moguce i iskustva da mogu usporediti zasto bi se to desilo.Vjerovatno nije nista ali eto...

zvjezdica37
    14. Travanj 2019. 20:20

Martina svakako prati situaciji i javi promjene.Bas bi mi bilo zao da se pokaze suprotno .Do jutra ces sigurno vec znati nesto vise🤞🦋

annika
    14. Travanj 2019. 20:36

zvjezdica37

annika

Ja sam takoreći pocela sa lh trakicama prosli mjesec i jos uvijek promatram kako djeluju.Imala sam pik 10.4 i pocelo je bljediti da bi danas opet potamnilo onako kako sam slikala.Tako sam iz tog razloga pitala ovdje cure kako i zasto je to moguce i iskustva da mogu usporediti zasto bi se to desilo.Vjerovatno nije nista ali eto…

već sam mislila da nisam nešto dobro skužila, da trebam i dalje nastaviti s trakicama

[iimg]

annika
    14. Travanj 2019. 20:38

Martina1982

Martina1982

zvjezdica37

Martina1982

Mislim da dolazi 😈 jer mi je iscjedak sad malo prije bio roskasti…a ne vise smedi 🙄🧐🤔 ludilo 🤣🤣

I bolovi se povecavaju. Tak da ne znam sta da mislim. Vidit cemo sutra kak ce biti.

Koliko ti je to dana do M? Ja bih prije rekla da je to implantacija, bez obzira da li je svježa ili smeđa krv. Ja sam u zadnjoj trudnoći imala roskasti iscjedak, čak i ležala u bolnici zbog toga. sve je bilo ok

[iimg]

15. Travanj 2019. 07:23

annika

Martina1982

Martina1982

zvjezdica37

Martina1982

Koliko ti je to dana do M? Ja bih prije rekla da je to implantacija, bez obzira da li je svježa ili smeđa krv. Ja sam u zadnjoj trudnoći imala roskasti iscjedak, čak i ležala u bolnici zbog toga. sve je bilo ok

Pa trebala bi u subotu. Da znam da moze biti od toga isto. Aj bumo vidli. Jos malo 🤭😁Ali znam dobiti ponekada i prijeme menge tak. Zadnji sam.si mjesec upisala tak biljesku. 

15. Travanj 2019. 07:25

zvjezdica37

Martina svakako prati situaciji i javi promjene.Bas bi mi bilo zao da se pokaze suprotno .Do jutra ces sigurno vec znati nesto vise🤞🦋

Hhhh budem. Evo danaa jutarnja bazalna 36.7 ko i jucer. Bar ne pada 🙄😁 a za drugo cemo vidit. Bilo bi lijepo to da muzicu za Uskrs priopcim da idemo na trecu srecu. 🤭😁 Kakva je tvoja temp? Ima li kakvih promjena? 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.