Lh trakice iskustva

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    zvjezdica37
    14. Travanj 2019. 09:45

Martina1982

LjubičicaX

I ja sam za piškenje 21.4.! I to će mi biti velika motivacija da ne radim test ranije, kao obično do sad. 😘

Da slazem se potpunoooooo 🤭😁💪👍

Moze cekam onda 21!!!🤗😻🌻😍

Mallla
    14. Travanj 2019. 09:52

Martina obavezno provjeri sa gin. Jer ja sam naišla na podatak da posebno treba bit oprezan ako se pije aspirin pa kad se idu pit vrkuta i maca. 
    Maca može zafrknit ovulaciju i ciklus i zapravo se drži da ima abortivna svojstva zato se pije do ovulacije ali nikako ne na dan ovulacije.
    Isto vrkuta je dobra u trudnoći ali nakon što prođu prva 3mj trudnoće. Nije preporučljiva u ranoj trudnoći, navodno nema podataka ima li utjecaj na plod.
    Ja sebe često podsjetim da s tim stvarima izravno utječemo na naše hormone. Zapravo kad sve pročitam malo me strah uopće prčkati po tome, al me opet vuče. 
    Tim više o čemu god čitaš sve je nekome pomoglo do ostvarenja T. Jod, ulje noćurka, ulje konopljike, evine kapi, macin prah, vrkuta, stolisnik itd itd a zapravo je to sve apsolutno različito od žene do žene.
    Isto maca utječe navodno super na spermiće i povećava libido.... Nekad imam dojam da bi trebala sve to uzeti a nekad da nebi ništa nego čisti sex. 
    Ipak odlučila sam se za maca vrkuta prenatal 10 10 10 tako 3mj a onda pauza 3mj. Vidit ćemo kako će proći eksperiment. 
    E sad ste čule moje dubioze . Ovu borbu vodim sama sa sobom pa eto da podijelim

url=https://lilypie.com]

zvjezdica37
    14. Travanj 2019. 10:01

Pokusaj to su male doze sto ces ti uzeti i nemogu ti skoditi.Ja apsolutno nisam imala ruznog iskustva sa cajevima osim sto mislim da au cak pomogli u smislu da mi prorade hormoni .Nakon sto sam prosle godine dobila cistu vodenu izgubila sam znakove pms a u grudima i dobila uzasne bolove svaki mjesec.Sada me sve ziga u cicama i cak u stomaku osjetim peckanje u vrijeme ovulacije.Grudi nateknu pred mengu a to mi se isto bilo izgubilo.
    Bolovi ajme upola manji a nisam toliko ni zivcana kao prije.
    Jedino mi se malo ciklusi produzili ali to je razlika oko2dana,kad bolje sagledam ja sam uvijek i imala cikluse na 30 31 dan ili 29.
    Ja sam sve u svemu zadovoljna

zvjezdica37
    14. Travanj 2019. 11:00

Nego cure imam pitanje?Zasto mi je lh trakica jutros pocela tamniti kao da cu opet ovulirat?jucer nije bilo tako jaka a sad tamni .Naravno svjetlija je od kontrolne ali....?sad mi bas cudno,jel vi imate kakvo iskusvo sa trakicama poslje ovulacije.

14. Travanj 2019. 11:19

zvjezdica37

Nego cure imam pitanje?Zasto mi je lh trakica jutros pocela tamniti kao da cu opet ovulirat?jucer nije bilo tako jaka a sad tamni .Naravno svjetlija je od kontrolne ali….?sad mi bas cudno,jel vi imate kakvo iskusvo sa trakicama poslje ovulacije.

Ja nisam imala takva iskustva al da nije druga ovulacija? Citala sam da se desava to. Daj ai ju piski danas i sutra opet. Javi nam obavezno kakva je situacija. A ja pak imam drugi problem. Imala jak neku tupu bol i grc. I sad odem piskiti kad ono neki svijetlo smede rozi iscjedak na gacicama. I na papiru. Osjecam pritisak dolje i tupu bol i dalje. Mislim da 😈 stize. 

zvjezdica37
    14. Travanj 2019. 11:30

Ok pratit cu iako imam jos samo par komada trakica.Mozd previse filozofiram.Martina kako to da vec imas predznake da ces dobiti?Ako nemas neku prehladu onda malo hormoni zezaju.A da nije implatacija ipak???

14. Travanj 2019. 11:34

zvjezdica37

Ok pratit cu iako imam jos samo par komada trakica.Mozd previse filozofiram.Martina kako to da vec imas predznake da ces dobiti?Ako nemas neku prehladu onda malo hormoni zezaju.A da nije implatacija ipak???

Definitvno provjeravaj i javljaj nam kakva je situacija. To ti je sad prvi put tako? Ne znam...jedino ak mi se nije ciklus pomaknuo sta...al zadnjih par dana osjecam se ono kao pred virozu ili prehladu. Umorno. Oci mi onak suzne. Inace simptome dobim par dana prije. Ne znam. Mislim da.se nes poseremetilo. Eto bas imam osjecaj da cu ju dobiti. Vidit cu tokom dana sa iscjedkom. 

zvjezdica37
    14. Travanj 2019. 11:41

Mene isto zanima sto se kod tebe desava.Ovako kako mi opisujes meni vuce na pad imuniteta i virozu.Ja nisam bolesna ali izgleda sam uz candidu dobila i neku upalu jet imam zuti iscjedak a svi brisevi radjeni nedavno i uredni.Imala sam i prosli mjesec upalu pa sam morala vaginalete.Ali to kod mene nije nista novo vec cesta pojava tako da...Javi dali se sta promjenilo do veceras.Nisam primjetila do sada takvu trakicu.kazem jucer je bila blijeda.Nista...opet cekamo...

Mallla
    14. Travanj 2019. 13:11

Martina može bit upalica ali može i implatacija, varljivo je to što su svega sinptomi vrlo slični. Ima cura što su imale implatacijsko krvarenje baš kako opisuješ, smeđa krv = stara krv. Kakva ti je temp?

Zvjezdice drago mi je da imaš pozitivna iskustva i ja im se nadam. Što se LH trakica tiče ako si potvrdila da je ovulacija bila ne znam od kud sad pozitivna trakica. Nekad može biti dupla O. Čula samm za to a doživila ili prepoznalanisam. 
    Lh trakice nekada detektiraju trudnoću prije testa, meni u 1 T jesu ali s tim da su 2 mj testiranja prije T uvjek nakon O bile negativne pa sve do novog ciklusa.
    Prošli mj pred kraj ciklusa su mi isto počele tamniti i 2 dana su bile tamne, što se dogodilo nemam pojmaali trudna bila nisam. 
    Čovječe živa filozofija od mene. 
    Da dodam update od mene. Jutros temp. Nešto niža 36.74 A ponovno neke borbe u donjem stomaku i boli me zdjelica... Možda je sve ovo jer puno osluškujem... E da i žedna sam stalno! 

url=https://lilypie.com]

zvjezdica37
    14. Travanj 2019. 14:13

Kakav dan!Kad covijek misli evo danas je jos samo jedna dosadna kisna nedjelja u nizu mnogih desi se ovaj mali šou i nekih novih nepoznanica.Istog sam mialjenja kao i Mallla da je vrlo lako moguce implatacijsko krvarenje kod Martine a jos cemo cuti kakvo je stanje kada se oglasi.
    Hvala na pomoci Mallla ali ovo ce ostat enigma kod mene sa trakicama.Nemam ovulaciju jer nije pik a dan prije je bilo blijedo.Za trudnocu prerano a lh se ocitava ko lud.Slike idu u prilogu cisto da ih usporedis sa svojima kada si ostala trudna.Mada kazem...ovo bi bio4.dan od ovulacije dakle...cisto meni podsjetnik da si kazem:forget it!Nema sanse

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.