Lh trakice iskustva

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mika111
    14. Lipanj 2019. 14:42

Pozdrav cure
    Nedavno sam trazila pomoc u vezi LH trakica biduci ste vi ovdje iskusne u tome.....narucila sam ih i sad samo da stignu pa krecem s testiranjem.
    Zvjezdica vidjela sam da si bila kod dr.Matkovića na pregledu, ja sam isto iz OS, sad pokusavamo 5 mjeseci, a prosle godine sam imala 2 spontana u 7.om tj., pa sam razmisljala ako ne uspijemo do 9.mj.da bih i ja otisla vidjeti sto on kaze. Molim te, reci mi jesi dugo cekala da te naruce na pregled, jesi inace njegova pacijentica, jesi zadovoljna, sve me zanima😀

TiNa
    14. Lipanj 2019. 19:35

tera_

TiNa

Martina 1982 nek si ti nama dosla natrag i nek si uzivala, ja danas piskila maloprije, pa cu opet kasnije
    nije jos kako treba Al nastavljam i dalje piskit, trakica ima pa neka bude sta bude…. Curke drzite fige i pratite samnom pik, nisam jos iskusna u tim trakicama, koristim tek 2 mj

Negativan je, samo i dalje piski.. sretno :)

Hvala 

🧔35g
    🙎‍♀️33g
    Married
    19.07.+(clear blue)
    1x🤰, 💙boy

Folna, Novalac, euthyrox 50, magnezij
    Termin 19.03.2022.

TiNa
    14. Lipanj 2019. 19:37

Mallla

TiNa po meni ti je dovoljno Sutra piškit, jer još je crtica slaba a potrošit ćeš sve trakice dok dođeš do O.
    Martina nek si se ti nama vratila. Meni tvoj graf izgleda kako potencijalna O u tijeku.

Za onaj trol ja sam pomislila da piše da M stiže iza 17….misleći na datum. A sad kad vidim šta piše pitam se tko piški test 14 dana prije očekivane M 😂😂😂 osim ako ciklus traje 50 dana

Imam trakice iz wisha pa piskim 2 x dnevno da cu vidjeti he he, hvala 😁🤗

🧔35g
    🙎‍♀️33g
    Married
    19.07.+(clear blue)
    1x🤰, 💙boy

Folna, Novalac, euthyrox 50, magnezij
    Termin 19.03.2022.

• anamor
    14. Lipanj 2019. 20:05

13 DC bila sam na folikulometriji, u 20:00. U 15:00  sati istoga dana imala sam pik i testnu crticu zaista jaku kao nikada do sada. Inače svaki mjesec ulovim pik bez problema. Dan ranije u 22:00 također sam radila test gdje su crtice bile skoro pa izjednačene, recimo cak i identicne ali svijetlije. Žao mi je jedino sto nisam mogla test napraviti oko 12:00 na dan pregleda kao inače, nego sam najranije mogla u 15:00. Na foliklometriji, lijevi jajnik koji par mjeseci nije bio u funkciji sa folikulom 17.7 mm koji je upravo tada puknuo, sa fol.tekucinom u douglasu, a endometrij trolinijski 9.4 mm, kaže doktorica savrsen.... E sada, ja sam se vec preko desetak puta uvjerila, a ovo je još jedan dokaz, da se ovulacija događa još isti dan od pojave pika, nikakvih 24-28 sati, nego nakon sest sati.
    Rijeci doktorice bile su...brzo trči doma.

tera_
    14. Lipanj 2019. 21:18

Anmor hvala na informaciji..ali kod mene je bila situacija kad sam dosla dan nakon pucanja folikula i rekla mi je nakon pregleda u akciju ako ju nismo imali..

👩33g, Pcso, ir, dhea-s 14 ukupni T 1.90
    👨32g, oligoasthenozoospermia
    Kbc St
    1.Ivf/Icsi 5/2023--7f, 5🥚 1🐧, et trodnevnog, beta0,2❌️
    FET 10/2023.(prirodni),beta0,3 ❌️
    2.Ivf/ICSI 11/2023-->17f, 6🥚 -(hiper) 4🐧
    FET 1/2024.(prirodni+stoperica) 1🐧,beta 3,4❌️
    FET 6/2024.(estrofem3x1)1🐧,8dnt +,beta13dnt 1704,5 beta15dnt 3368❤️dečko🩵

• anamor
    14. Lipanj 2019. 23:03

tera_

Anmor hvala na informaciji..ali kod mene je bila situacija kad sam dosla dan nakon pucanja folikula i rekla mi je nakon pregleda u akciju ako ju nismo imali..

Meni je rekla da imam samo sest sati od pucanja folikula..da imamo odnose kao tad navece..i jos sutra ujutro..dr. je inace specijalista za liječenje neplodnosti, jako je draga...Eto to ti je moje iskustvo..sada slijedi čekanje.. .kao i prethodnih 13 ciklusa..

tera_
    14. Lipanj 2019. 23:45

anamor

tera_

Meni je rekla da imam samo sest sati od pucanja folikula..da imamo odnose kao tad navece..i jos sutra ujutro..dr. je inace specijalista za liječenje neplodnosti, jako je draga…Eto to ti je moje iskustvo..sada slijedi čekanje.. .kao i prethodnih 13 ciklusa..

Nek ovaj ciklus zavrsi sa + ili || :) sretno :))

👩33g, Pcso, ir, dhea-s 14 ukupni T 1.90
    👨32g, oligoasthenozoospermia
    Kbc St
    1.Ivf/Icsi 5/2023--7f, 5🥚 1🐧, et trodnevnog, beta0,2❌️
    FET 10/2023.(prirodni),beta0,3 ❌️
    2.Ivf/ICSI 11/2023-->17f, 6🥚 -(hiper) 4🐧
    FET 1/2024.(prirodni+stoperica) 1🐧,beta 3,4❌️
    FET 6/2024.(estrofem3x1)1🐧,8dnt +,beta13dnt 1704,5 beta15dnt 3368❤️dečko🩵

zvjezdica37
    15. Lipanj 2019. 07:29

Martina1982

A kao sto vidite ovaj moj graf je neki cudan. Doduse nisam bas mjerila tem u isto vrijeme. Samo mi je cudno tu nes. Jedan dan je skocila na 36.6 i onda drugi dan pala na 36.2…i dalje je takva. Al dobro otom potom. 10.6 sam ostala bez LH trakica pa nisam mogla vidit dal sam imala pik. Tako da sad kad sam se vratila nisam ih ni kupovala nego cu cekati M pa bumo vidli. Ima jos 10ak dana. Iscjedak je danas prestao. Do jucer je bio vodenkasto mlijecni. Predhodnik dana vise u odnosu na predhodne dane. Neki dan sam imala pojacanu bol dolje sa obe strane i to je prestalo. Onak probadanje neko. To je sve stalo. Sad osjetim sam pritisak i onak neke grcice male i nadutost. Cicke bolne sa strane. Ja se pripremam da ce doci. Eto to je moj izvjestaj 🤭☺️

Mozda ti se sprema M!ako nista drugo bilo bi pozitivno i da dobijes,znam za slucajeve gdje cure duzi perid piju dufaston da se regulira ciklus i potpomogne trudnoca.Ali to zavisi i od ginekologa.
    Predivna je slika gdje si bila.nadam se da te komarci nisu izbockali.Kako je danas temperatura😘

zvjezdica37
    15. Lipanj 2019. 07:38

Mika111

Pozdrav cure
    Nedavno sam trazila pomoc u vezi LH trakica biduci ste vi ovdje iskusne u tome…..narucila sam ih i sad samo da stignu pa krecem s testiranjem.
    Zvjezdica vidjela sam da si bila kod dr.Matkovića na pregledu, ja sam isto iz OS, sad pokusavamo 5 mjeseci, a prosle godine sam imala 2 spontana u 7.om tj., pa sam razmisljala ako ne uspijemo do 9.mj.da bih i ja otisla vidjeti sto on kaze. Molim te, reci mi jesi dugo cekala da te naruce na pregled, jesi inace njegova pacijentica, jesi zadovoljna, sve me zanima😀

Evo da i tebi odgovorim-moj dojam je jako pozitivan,nisam dugo cekala-nekih tjedan dana.ali se pripremis da neces u zakazano vrijeme doci na red i malo se ceka.to uopce nije mana,svaka zena tamo je zadovoljna i nitko se ne buni.Znaci nece te iskipat iz ambulante nakon 10 min nego ti se posveti.Postoji dogovor za sve.Imas negdje bas detaljno sta sam pisala 6.6 ili tako nesto pa pogledaj da sad ne ponavljam sve ispocetka.Meni se jako svidio i gin i pristup i nacin.evo,to je moje iskustvo

• monalisa
    15. Lipanj 2019. 08:02

Zene ja napravila test danas jer nam je godisnjica i negativan je, sad se bar u miru mogu pripremiti na dolazak vjestice 😅

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.