Eto i mene nazad ☺️🤭. Bila u Bosni bez interneta 😡. Pokusavala loviti neki wifi al jbg. Puno ste pisaleeee…👍👍👍…ne znam nis sama od kuda bi ja pocela pisat pa za sve curke koje su dobile M….nada umire zadnja. Ide ljeto..veselje..odmori..uzivancija…i to ce uroditi plodom sigurn…ne gubite nadu nikada ❤❤😍😍😍…one koju su ulovile pik…odlicnoooo..akcijanje na najjaceeee…..a koje su odakcijale…lijepo se smirite…i u miru sacekajte da vidite ishid. ..iscekivanje je najgore..ali nazalost to je i sastavni dio naseg svakodnevnog zivota….zelim vam da dobije ➕ 🥰🥰🥰😘😘😘😘
Nek si se ti nama nauzivala i javila :)
👩33g, Pcso, ir, dhea-s 14 ukupni T 1.90
👨32g, oligoasthenozoospermia
Kbc St
1.Ivf/Icsi 5/2023--7f, 5🥚 1🐧, et trodnevnog, beta0,2❌️
FET 10/2023.(prirodni),beta0,3 ❌️
2.Ivf/ICSI 11/2023-->17f, 6🥚 -(hiper) 4🐧
FET 1/2024.(prirodni+stoperica) 1🐧,beta 3,4❌️
FET 6/2024.(estrofem3x1)1🐧,8dnt +,beta13dnt 1704,5 beta15dnt 3368❤️dečko🩵
Test je rađen za hcg, i nije trol u pitanju stvarno mi je potrebna pomoć. Imam još 14 dana do menstruacije, a već imam drugu sjenu i simptome..
Eto i mene nazad ☺️🤭. Bila u Bosni bez interneta 😡. Pokusavala loviti neki wifi al jbg. Puno ste pisaleeee…👍👍👍…ne znam nis sama od kuda bi ja pocela pisat pa za sve curke koje su dobile M….nada umire zadnja. Ide ljeto..veselje..odmori..uzivancija…i to ce uroditi plodom sigurn…ne gubite nadu nikada ❤❤😍😍😍…one koju su ulovile pik…odlicnoooo..akcijanje na najjaceeee…..a koje su odakcijale…lijepo se smirite…i u miru sacekajte da vidite ishid. ..iscekivanje je najgore..ali nazalost to je i sastavni dio naseg svakodnevnog zivota….zelim vam da dobije ➕ 🥰🥰🥰😘😘😘😘
I nek si se ti nama malo i odmorila i nauzivala friskog bosanskog zraka💗🤩😊
Hhhhh bogme je fino friski. Milina…stvarno za odmoriti dusu i tijelo…stavit cu vam jednu sliku da vidite miline za uzivanje 😁
Gleda sliku koju si stavila, stvarno je odmor za dusu i tijelo 😊 neka si odmarala i uzivala, zasluzila si 😊
Podsjeti me da su Tvoji planovi bolji od mojih zelja 💖
Sunčice tvoja temperatura je dozivjela neki error 😀 ne znam ni sama jel bi gore ili dolje 😁
Ostale cure kakvo je stanje danas?
Kod mene temp 37.0 jutros, boli me oko lijevog jajnika i cice su mi pred eksplozijom. Ostalo sve normalno 😀
Kod mene temp ostala i danas na 36.7… nemam nikakve simptome, samo obilan vodenast iscjedak…
Kod tebe to super zvuci :)
Nekak sam ravnodusna. Prosli mj mi je zvucalo jos bolje pa na kraju nista. Bas sam u nekoj fazi da se bojim nadati. Bit ce sve kako bude, mi smo dale sve od sebe 😊
Podsjeti me da su Tvoji planovi bolji od mojih zelja 💖
Test je rađen za hcg, i nije trol u pitanju stvarno mi je potrebna pomoć. Imam još 14 dana do menstruacije, a već imam drugu sjenu i simptome..
Gle stvarno ne znam sta bi rekla. Ili ti je O bila puno ranije nego si mislila. Ne znam kak su ti inace ciklusi. Dal variraju ili ne. Napravi za par dana opet pa ako bude jaca crtica onda se javila ginici. Sretno
Sunčice tvoja temperatura je dozivjela neki error 😀 ne znam ni sama jel bi gore ili dolje 😁
Ostale cure kakvo je stanje danas?
Kod mene temp 37.0 jutros, boli me oko lijevog jajnika i cice su mi pred eksplozijom. Ostalo sve normalno 😀
Kod mene temp ostala i danas na 36.7… nemam nikakve simptome, samo obilan vodenast iscjedak…
Kod tebe to super zvuci :)
Nekak sam ravnodusna. Prosli mj mi je zvucalo jos bolje pa na kraju nista. Bas sam u nekoj fazi da se bojim nadati. Bit ce sve kako bude, mi smo dale sve od sebe 😊
Bas tako, bit ce kako mora biti :)
Kbc St
Malla pribiljezi me M(ne) 😁😁2.7. Vidim da me imas na popisu, 🤗
🧔35g
🙎♀️33g
Married
19.07.+(clear blue)
1x🤰, 💙boy
Folna, Novalac, euthyrox 50, magnezij
Termin 19.03.2022.
Martina 1982 nek si ti nama dosla natrag i nek si uzivala, ja danas piskila maloprije, pa cu opet kasnije
🧔35g
🙎♀️33g
Married
19.07.+(clear blue)
1x🤰, 💙boy
Folna, Novalac, euthyrox 50, magnezij
Termin 19.03.2022.
Martina 1982 nek si ti nama dosla natrag i nek si uzivala, ja danas piskila maloprije, pa cu opet kasnije
nije jos kako treba Al nastavljam i dalje piskit, trakica ima pa neka bude sta bude…. Curke drzite fige i pratite samnom pik, nisam jos iskusna u tim trakicama, koristim tek 2 mj
Negativan je, samo i dalje piski.. sretno :)
Kbc St
TiNa po meni ti je dovoljno Sutra piškit, jer još je crtica slaba a potrošit ćeš sve trakice dok dođeš do O.
Martina nek si se ti nama vratila. Meni tvoj graf izgleda kako potencijalna O u tijeku.
Za onaj trol ja sam pomislila da piše da M stiže iza 17....misleći na datum. A sad kad vidim šta piše pitam se tko piški test 14 dana prije očekivane M 😂😂😂 osim ako ciklus traje 50 dana
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji