Moja temp je ljena ide mic po mic..
Nek ide mic po mis i ostane takva 😘😉
A kod mene uma novi update, nenznam da li da sr veselim ili tugujem…
O
12.6. kad sam ono dobila uputnice, fino se smirila i opustila, i taj isti dan dobijem poziv da sam primljena na probni za radnu poziciju za koju sam samo u snovima mogla očekivati da će me primiti. Prošli mjesec se prijavila na konkurs onako, ni sekunde se nisam nadala da bi mogla bit primljena, i eto nakon testiranja i razgovora, ja primljena…i sad ne znam šta da mislim…ovakvu priliku čekam još od završetka faksa, a i super bi došlo zbog financija, ali to znači da moram svoju želju za bebicom odgodit na godinu dana i pri samoj pomisli mi baš teško, u ponedjeljak mi je 5dc i tad ću uradit hormone, ne mogu prije pa ću nakon toga vidjet šta ću jer ova me neodlučnost izludi…
Da razumijem te. Al mislim da i sama znas koji su ti prioriteti. I da ce odluka koju doneses biti ispravna i sigurna. Ne brini se. Opusti se samo. I ostalo ce doc. 😍🥰😘
Malla divan porast tempice 🥰
Moja “draga” M stigla. Bas me iscrpio ovaj pms 🤪
O misa mu. Nek sto prije ode....
A kao sto vidite ovaj moj graf je neki cudan. Doduse nisam bas mjerila tem u isto vrijeme. Samo mi je cudno tu nes. Jedan dan je skocila na 36.6 i onda drugi dan pala na 36.2…i dalje je takva. Al dobro otom potom. 10.6 sam ostala bez LH trakica pa nisam mogla vidit dal sam imala pik. Tako da sad kad sam se vratila nisam ih ni kupovala nego cu cekati M pa bumo vidli. Ima jos 10ak dana. Iscjedak je danas prestao. Do jucer je bio vodenkasto mlijecni. Predhodnik dana vise u odnosu na predhodne dane. Neki dan sam imala pojacanu bol dolje sa obe strane i to je prestalo. Onak probadanje neko. To je sve stalo. Sad osjetim sam pritisak i onak neke grcice male i nadutost. Cicke bolne sa strane. Ja se pripremam da ce doci. Eto to je moj izvjestaj 🤭☺️
Mozda ti se sprema M!ako nista drugo bilo bi pozitivno i da dobijes,znam za slucajeve gdje cure duzi perid piju dufaston da se regulira ciklus i potpomogne trudnoca.Ali to zavisi i od ginekologa.
Predivna je slika gdje si bila.nadam se da te komarci nisu izbockali.Kako je danas temperatura😘
Hhahhaha komarci me izjeli cijeluuuu..uzas...pa da vjerojatno ce tako nesto i biti samo sad 6 mj pokusavanja normalnim putem. Tako je rekla.ginica. Danas tem 36.3. Bezveze. Nema veze s vezom 🤣🤣🤣🤣
ovo su moje trakice od 13.6. Pisala sam po jednu samo jedan dan 2, gornja je od danas, pik jos nije bio? Ako vidim dobro i ako sam pohvatala malo sad te trakice
Da. Jos ti treba do pika koliko vidim. Nezahvalno je ovako jer mozda u prirodi izgleda drugacije nego na slici. Sretno u lovljenju pika. 😁🤗🥰
Hvala, mislim da ce tek pik uslijediti, javlja se desni jajnik od prije 1h
🧔35g
🙎♀️33g
Married
19.07.+(clear blue)
1x🤰, 💙boy
Folna, Novalac, euthyrox 50, magnezij
Termin 19.03.2022.
Cure drage,da vam se napokon javim.Prije tjedan ipo crko mi mob.bio na popravku i na kraju se nemoze popraviti i svi podaci otisli u papar.nisam se javljala,ali sam vas kriomice svaki dan pratila s posla.
Vidim sve ste mi vrijedne i ocekujem punooo plusica ovaj mjesec.evo ja danas piskila pa me zanima vase misljenje,dali je ovo pik ili je blizu?
Ja bas dobro ne vidim. Al cini mi se da je blizu. Piscki jos pa ces vidit kak ce biti crtice. Dal ce blijediti ili ne. Sretno 🤗😁
Martina1982 hvala ti😘😘.u zivo su bas iste debljine i jacine.evo sam piskila sad opet ali ova trakica je nekako cudna,mutna.evo cu staviti slikicu.e sad ako je ovo pik dali je kasno imati odnose u ponedeljak,jer mi je dragi na putu i vraca se tek u pon.?
🙋♀️37🧔34
1.missed ab 7tt.- 10/19
22.10 ➕👶♥️🌼
IT'S A BOY💙💙💙
24.06.2021 - IVO 💙💙
[/url
Clio35 ja bi rekla da je ovo u sredini pik ali svakako piški i sutra da budemo sigurni da je to bio pik. Nikad nije kasno, vi se pohvatajte pa šta bude.
Tina nije još pik kod tebe, bit će kroz koji dan.
url=https://lilypie.com]
Cure drage,da vam se napokon javim.Prije tjedan ipo crko mi mob.bio na popravku i na kraju se nemoze popraviti i svi podaci otisli u papar.nisam se javljala,ali sam vas kriomice svaki dan pratila s posla.
Vidim sve ste mi vrijedne i ocekujem punooo plusica ovaj mjesec.evo ja danas piskila pa me zanima vase misljenje,dali je ovo pik ili je blizu?
Ja bas dobro ne vidim. Al cini mi se da je blizu. Piscki jos pa ces vidit kak ce biti crtice. Dal ce blijediti ili ne. Sretno 🤗😁
Martina1982 hvala ti😘😘.u zivo su bas iste debljine i jacine.evo sam piskila sad opet ali ova trakica je nekako cudna,mutna.evo cu staviti slikicu.e sad ako je ovo pik dali je kasno imati odnose u ponedeljak,jer mi je dragi na putu i vraca se tek u pon.?
Mozda se ovdje bolje vidi
🙋♀️37🧔34
1.missed ab 7tt.- 10/19
22.10 ➕👶♥️🌼
IT'S A BOY💙💙💙
24.06.2021 - IVO 💙💙
[/url
Clio35 ja bi rekla da je ovo u sredini pik ali svakako piški i sutra da budemo sigurni da je to bio pik. Nikad nije kasno, vi se pohvatajte pa šta bude.
Tina nije još pik kod tebe, bit će kroz koji dan.
I meni se cini kao pik.Kad gledam uzivo nema razlike u crticama.Ovaj mjesec sam pila marulju po salicu dnevno od kraja M do jucer i izgleda da je pomoglo.A kako mi je mob crko izgubila i podatke s FF a bas sam bila vrijedna i mjerila temp.svako jutro😣😣.nadam se da nece biti kasno.ako ne onda drugi ciklus.Meni je drago da vidim dvije crtice jer nisam znala sto mi je uopce s ovulacijama.Da budemo iskreni nisam bas u cvijetu mladosti 😂😂
🙋♀️37🧔34
1.missed ab 7tt.- 10/19
22.10 ➕👶♥️🌼
IT'S A BOY💙💙💙
24.06.2021 - IVO 💙💙
[/url
Mozda se ovdje bolje vidi
Sad bi bilo idealno vrijeme za odnose-i sutra
Sortiraj odgovore
Najstariji