Tinchy zašto ne bi bilo moguće 😂 možda se rodi mača Maris 😊
Ja danas na putu bila i sada došla kući napravila trakicu i Ulovila pik napokon. Ali mogućnost za akciju imam ili večeras ili rano ujutro. Muž mi ide na put i nema ga ključne dane a danas će radit do kasno. Neću forsirati ništa sad sam samo sretna jer je pik ulovljen
Mallla cestitam sto si ulovila pik drzim palceve da bude nesto pa kad god ulovila muza 🤗
🧔35g
🙎♀️33g
Married
19.07.+(clear blue)
1x🤰, 💙boy
Folna, Novalac, euthyrox 50, magnezij
Termin 19.03.2022.
Jedna akcija je pala, a sad ako upali upali ako ne onda više sreće drugi put. Baš me zanima kako će se temp ponašati
url=https://lilypie.com]
Curke imam jedno pitanjce..mozda malo glupo ali boze moj😄😄šta mislite ako sam u moru imala odnos dali je moguće da se primi šta😜😜😜
Tinchy sve je moguce, nema veze kako i kada i gdje, cuda su cuda 🤞🤗
🧔35g
🙎♀️33g
Married
19.07.+(clear blue)
1x🤰, 💙boy
Termin 19.03.2022.
Suncice ooo ovo je nenadano!Imas kakve simptome?
Ja danas osim sto mi je graf kao i prosli mjesec bezveze ,psjecam PMS😕
Muka mi je ona podmukla u trbuhu i grlu i nisam se spasila cak ni ovih pms bolova nazalost pod dufastonom.Popila sam brufen .Ne razumijem vise nista i pripremila sam se da dobijem…Ne pisem ovo da bi me tjesile vec eto ovo je realno stanje kako se inace osjecam u pms u.
Cure grafovi su vam super .kako vi mjerite?ja jos uvijek oralno jer mi je najlakse.Imam osjecaj da cu dobiti ranije a aako temp.pocne padati onda ce na kraju FF bit u pravu sto mi je oznacio dolazak M 5dana ranije.
Mallla kakva je sad trakica ?Cure javljajte sta ima
Bas jedno cudno stanje s obzirom da pijes dufaston. Gle kako god da bude ovaj mjesec, dala si sve od sebe. Napravila si super stvar sto si otisla kod ginekologa i ako ne bude ovaj mjesec budes opet iduci isla. Od kad pratim cikluse bas sam shvatila koliko je nase tijelo cudesno i kakvi se to procesi sve dogadaju. Uvijek sam mislila da je dovoljno jednom se poseksat za napraviti dijete, a zapravo svasta se tu mora poklopiti. Ako dode M idemo u nove analize, ako ne dode slavimo 😀
I ja sam mislila isto kao i ti, jedan sex i to je to. Kad ono, nije bas tako jednostavno, cudno je tijelo i mi kao bica. No nadajmo se da bude srece....
🧔35g
🙎♀️33g
Married
19.07.+(clear blue)
1x🤰, 💙boy
Termin 19.03.2022.
Jedna akcija je pala, a sad ako upali upali ako ne onda više sreće drugi put. Baš me zanima kako će se temp ponašati
Sretnoo 😊
III ODBROJAVANJE
KLARA45 - 1.6.2019 ➕
MIKICA13- 0 dana - 14.6.2019♡
MONALISA - 3 dana - 17.6.2019♡
SUNCICA5 - 3 dana - 17.6.2019♡
IVANA1810 - 9 dana - 22.6.2019♡
ZVJEZDICA37 - 10 dana - 24.6.2019♡
MARTINA1982 -10 dana-24.6.2019♡
TERA_ - 11 dana - 25.6.2019♡
MALLLA- 12 dana- 26.6.2019♡
LADY_E - 13 dana- 27.6.2019♡
IV ODBROJAVANJE
COCO - 3.7.2019 ♡
TiNA
Lalaa
Može pomoć?
Menga mi je tek za 17, ali osećam u poslednje vreme bolne dojke, bol u stomaku (poput menstrualnih), mučninu i učestalo pokrenje.
Na trakici mi je bila ukazana bleda crta (druga) pa se povukla..
O čemu se radi?
Može pomoć?
Menga mi je tek za 17, ali osećam u poslednje vreme bolne dojke, bol u stomaku (poput menstrualnih), mučninu i učestalo pokrenje.
Na trakici mi je bila ukazana bleda crta (druga) pa se povukla..
O čemu se radi?
Meni se čini kao da se sjena vidi ali je dosta tamna slika pa ne mogu procjeniti najbolje.
Možeš ponoviti za dan dva pa vidjeti što će biti
Sortiraj odgovore
Najstariji