Lh trakice iskustva

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lady_E
    14. Lipanj 2019. 11:15

Sunčice tvoja temperatura je dozivjela neki error 😀 ne znam ni sama jel bi gore ili dolje 😁
    Ostale cure kakvo je stanje danas? 
    Kod mene temp 37.0 jutros, boli me oko lijevog jajnika i cice su mi pred eksplozijom. Ostalo sve normalno 😀

Podsjeti me da su Tvoji planovi bolji od mojih zelja 💖

tera_
    14. Lipanj 2019. 11:17

Lady_E

Sunčice tvoja temperatura je dozivjela neki error 😀 ne znam ni sama jel bi gore ili dolje 😁
    Ostale cure kakvo je stanje danas?
    Kod mene temp 37.0 jutros, boli me oko lijevog jajnika i cice su mi pred eksplozijom. Ostalo sve normalno 😀

Kod mene temp ostala i danas na 36.7... nemam nikakve simptome, samo obilan vodenast iscjedak...
    Kod tebe to super zvuci :)

👩33g, Pcso, ir, dhea-s 14 ukupni T 1.90
    👨32g, oligoasthenozoospermia
    Kbc St
    1.Ivf/Icsi 5/2023--7f, 5🥚 1🐧, et trodnevnog, beta0,2❌️
    FET 10/2023.(prirodni),beta0,3 ❌️
    2.Ivf/ICSI 11/2023-->17f, 6🥚 -(hiper) 4🐧
    FET 1/2024.(prirodni+stoperica) 1🐧,beta 3,4❌️
    FET 6/2024.(estrofem3x1)1🐧,8dnt +,beta13dnt 1704,5 beta15dnt 3368❤️dečko🩵

14. Lipanj 2019. 11:23

Eto i mene nazad ☺️🤭. Bila u Bosni bez interneta 😡. Pokusavala loviti neki wifi al jbg. Puno ste pisaleeee...👍👍👍...ne znam nis sama od kuda bi ja pocela pisat pa za sve curke koje su dobile M....nada umire zadnja. Ide ljeto..veselje..odmori..uzivancija...i to ce uroditi plodom sigurn...ne gubite nadu nikada ❤❤😍😍😍...one koju su ulovile pik...odlicnoooo..akcijanje na najjaceeee.....a koje su odakcijale...lijepo se smirite...i u miru sacekajte da vidite ishid. ..iscekivanje je najgore..ali nazalost to je i sastavni dio naseg svakodnevnog zivota....zelim vam da dobije ➕ 🥰🥰🥰😘😘😘😘

Omerta
    14. Lipanj 2019. 11:24

tera_

Ma nema potrebe odg vec sam pisala malloj, malo nas samo za**ebava…obican trol :)

Mislim sad sam i ja zbunjena, na par tema je postavila isto pitanje.. a nije se ni izjasnila kakav je to test radila, za utvrdjivanje lh (ovulacija) ili hcg (trudnoca)??Mozda nije trol, nego stvarno ne zna sto i kako.

Be the change you wish to see in the world.. 💚

zvjezdica37
    14. Lipanj 2019. 11:24

Sunčica5

Zvjezdice kakva je tvoja temp jutros?
    Malla pravi pik 🥰
    Moja tem opet pala 😂🙄

I moja🙄

zvjezdica37
    14. Lipanj 2019. 11:26

Martina1982

Eto i mene nazad ☺️🤭. Bila u Bosni bez interneta 😡. Pokusavala loviti neki wifi al jbg. Puno ste pisaleeee…👍👍👍…ne znam nis sama od kuda bi ja pocela pisat pa za sve curke koje su dobile M….nada umire zadnja. Ide ljeto..veselje..odmori..uzivancija…i to ce uroditi plodom sigurn…ne gubite nadu nikada ❤❤😍😍😍…one koju su ulovile pik…odlicnoooo..akcijanje na najjaceeee…..a koje su odakcijale…lijepo se smirite…i u miru sacekajte da vidite ishid. ..iscekivanje je najgore..ali nazalost to je i sastavni dio naseg svakodnevnog zivota….zelim vam da dobije ➕ 🥰🥰🥰😘😘😘😘

I nek si se ti nama malo i odmorila i nauzivala friskog bosanskog zraka💗🤩😊

14. Lipanj 2019. 11:30

A kao sto vidite ovaj moj graf je neki cudan. Doduse nisam bas mjerila tem u isto vrijeme. Samo mi je cudno tu nes. Jedan dan je skocila na 36.6 i onda drugi dan pala na 36.2...i dalje je takva. Al dobro otom potom. 10.6 sam ostala bez LH trakica pa nisam mogla vidit dal sam imala pik. Tako da sad kad sam se vratila nisam ih ni kupovala nego cu cekati M pa bumo vidli. Ima jos 10ak dana. Iscjedak je danas prestao. Do jucer je bio vodenkasto mlijecni. Predhodnik dana vise u odnosu na predhodne dane. Neki dan sam imala pojacanu bol dolje sa obe strane i to je prestalo. Onak probadanje neko. To je sve stalo. Sad osjetim sam pritisak i onak neke grcice male i nadutost. Cicke bolne sa strane. Ja se pripremam da ce doci. Eto to je moj izvjestaj 🤭☺️

14. Lipanj 2019. 11:33

zvjezdica37

Martina1982

Eto i mene nazad ☺️🤭. Bila u Bosni bez interneta 😡. Pokusavala loviti neki wifi al jbg. Puno ste pisaleeee…👍👍👍…ne znam nis sama od kuda bi ja pocela pisat pa za sve curke koje su dobile M….nada umire zadnja. Ide ljeto..veselje..odmori..uzivancija…i to ce uroditi plodom sigurn…ne gubite nadu nikada ❤❤😍😍😍…one koju su ulovile pik…odlicnoooo..akcijanje na najjaceeee…..a koje su odakcijale…lijepo se smirite…i u miru sacekajte da vidite ishid. ..iscekivanje je najgore..ali nazalost to je i sastavni dio naseg svakodnevnog zivota….zelim vam da dobije ➕ 🥰🥰🥰😘😘😘😘

I nek si se ti nama malo i odmorila i nauzivala friskog bosanskog zraka💗🤩😊

Hhhhh bogme je fino friski. Milina...stvarno za odmoriti dusu i tijelo...stavit cu vam jednu sliku da vidite miline za uzivanje 😁

tera_
    14. Lipanj 2019. 11:36

Omerta

tera_

Ma nema potrebe odg vec sam pisala malloj, malo nas samo za**ebava…obican trol :)

Mislim sad sam i ja zbunjena, na par tema je postavila isto pitanje.. a nije se ni izjasnila kakav je to test radila, za utvrdjivanje lh (ovulacija) ili hcg (trudnoca)??Mozda nije trol, nego stvarno ne zna sto i kako.

Ipak mislim da je, jer vidila sam na nekim temama da bas kao da malo previse zeza sve nas..samo ignor :)

👩33g, Pcso, ir, dhea-s 14 ukupni T 1.90
    👨32g, oligoasthenozoospermia
    Kbc St
    1.Ivf/Icsi 5/2023--7f, 5🥚 1🐧, et trodnevnog, beta0,2❌️
    FET 10/2023.(prirodni),beta0,3 ❌️
    2.Ivf/ICSI 11/2023-->17f, 6🥚 -(hiper) 4🐧
    FET 1/2024.(prirodni+stoperica) 1🐧,beta 3,4❌️
    FET 6/2024.(estrofem3x1)1🐧,8dnt +,beta13dnt 1704,5 beta15dnt 3368❤️dečko🩵

14. Lipanj 2019. 11:37
  • Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.