Lh trakice iskustva

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    tera_
    15. Lipanj 2019. 12:43

Zeneslazem se da temp izgleda ok, samo et uvijek je tako 36.8-36.9...ali kao sto malla kaze cekam da dragi dode s posla i onda na plazu i odmah ce sve bit lakse :)) meni bitno da nema nikakvih bolova i simptoma, osim iscjedka ali on mi ni nesmeta :)

👩33g, Pcso, ir, dhea-s 14 ukupni T 1.90
    👨32g, oligoasthenozoospermia
    Kbc St
    1.Ivf/Icsi 5/2023--7f, 5🥚 1🐧, et trodnevnog, beta0,2❌️
    FET 10/2023.(prirodni),beta0,3 ❌️
    2.Ivf/ICSI 11/2023-->17f, 6🥚 -(hiper) 4🐧
    FET 1/2024.(prirodni+stoperica) 1🐧,beta 3,4❌️
    FET 6/2024.(estrofem3x1)1🐧,8dnt +,beta13dnt 1704,5 beta15dnt 3368❤️dečko🩵

Mallla
    15. Lipanj 2019. 13:42

Nešto sam čitala o LH piku i nađem podatak koji sam prije bila znala al s vremenom zanemarila. 
    Kaže Ovulacija nastupa 24do 36 sati nakon početka LH pika, odnosno 10 do 12 sati nakon najveće moguće koncentracije LH, što znači da se valja keksirati odmah isti dan i još se preporučuju 2 slijedeća dana. Ovo se podudara s onim od neki dan kad je jedna od cura pisala o unutar 6 sati od pika.
    A moram napomenuti da je prva trudnoća uspila kafa smo imali akciju unutar 8h nakon pika. I evo sad se nadam iako je bila akcija samo tada nakon pika. 

url=https://lilypie.com]

TiNa
    15. Lipanj 2019. 15:34

ovo su moje trakice od 13.6. Pisala sam po jednu samo jedan dan 2, gornja je od danas, pik jos nije bio? Ako vidim dobro i ako sam pohvatala malo sad te trakice 

🧔35g
    🙎‍♀️33g
    Married
    19.07.+(clear blue)
    1x🤰, 💙boy

Folna, Novalac, euthyrox 50, magnezij
    Termin 19.03.2022.

Ivo& Ivana💙♥️
    15. Lipanj 2019. 16:17

Cure drage,da vam se napokon javim.Prije tjedan ipo crko mi mob.bio na popravku i na kraju se nemoze popraviti i svi podaci otisli u papar.nisam se javljala,ali sam vas kriomice svaki dan pratila s posla.
    Vidim sve ste mi vrijedne i ocekujem punooo plusica ovaj mjesec.evo ja danas piskila pa me zanima vase misljenje,dali je ovo pik ili je blizu?

🙋‍♀️37🧔34
    1.missed ab 7tt.- 10/19
    22.10 ➕👶♥️🌼
    IT'S A BOY💙💙💙
    24.06.2021 - IVO 💙💙
    [/url

TiNa
    15. Lipanj 2019. 16:25

Clio35

Cure drage,da vam se napokon javim.Prije tjedan ipo crko mi mob.bio na popravku i na kraju se nemoze popraviti i svi podaci otisli u papar.nisam se javljala,ali sam vas kriomice svaki dan pratila s posla.
    Vidim sve ste mi vrijedne i ocekujem punooo plusica ovaj mjesec.evo ja danas piskila pa me zanima vase misljenje,dali je ovo pik ili je blizu?

Ja bi rekla da ti je danas pik Al nadam se da ce se javiti netko iskusniji jer i mene zanima, s obzirom da trakice ne koristim dugo pa bas neznam i ne kuzim se u to jos popravo

🧔35g
    🙎‍♀️33g
    Married
    19.07.+(clear blue)
    1x🤰, 💙boy

Termin 19.03.2022.

Ivo& Ivana💙♥️
    15. Lipanj 2019. 16:41

TiNa

Clio35

Ja bi rekla da ti je danas pik Al nadam se da ce se javiti netko iskusniji jer i mene zanima, s obzirom da trakice ne koristim dugo pa bas neznam i ne kuzim se u to jos popravo

Ni ja se bas ne kuzim kako treba,i meni je ovo tek drugi mjesec odkako ih koristim.piskit cu jos jednu veceras.a Tina mislim da tebi jos nije pik.koji to he dan ciklusa?

🙋‍♀️37🧔34
    1.missed ab 7tt.- 10/19
    22.10 ➕👶♥️🌼
    IT'S A BOY💙💙💙
    24.06.2021 - IVO 💙💙
    [/url

TiNa
    15. Lipanj 2019. 17:31

Clio35

TiNa

Clio35

Ni ja se bas ne kuzim kako treba,i meni je ovo tek drugi mjesec odkako ih koristim.piskit cu jos jednu veceras.a Tina mislim da tebi jos nije pik.koji to he dan ciklusa?

I ja bi rekla da mi nije, mora biti tamnija crtica a i upravo osjetim kak me tek sad lagano pocinje bolit jajnik, 9 dan ciklusa mi je Al sam Htjela svaki dan piskiti da ne propustim... 

🧔35g
    🙎‍♀️33g
    Married
    19.07.+(clear blue)
    1x🤰, 💙boy

Termin 19.03.2022.

15. Lipanj 2019. 17:50

Clio35

Ja bas dobro ne vidim. Al cini mi se da je blizu. Piscki jos pa ces vidit kak ce biti crtice. Dal ce blijediti ili ne. Sretno 🤗😁

15. Lipanj 2019. 17:52

TiNa

ovo su moje trakice od 13.6. Pisala sam po jednu samo jedan dan 2, gornja je od danas, pik jos nije bio? Ako vidim dobro i ako sam pohvatala malo sad te trakice

Da. Jos ti treba do pika koliko vidim. Nezahvalno je ovako jer mozda u prirodi izgleda drugacije nego na slici. Sretno u lovljenju pika. 😁🤗🥰

15. Lipanj 2019. 17:56

Mallla

Nešto sam čitala o LH piku i nađem podatak koji sam prije bila znala al s vremenom zanemarila.
    Kaže Ovulacija nastupa 24do 36 sati nakon početka LH pika, odnosno 10 do 12 sati nakon najveće moguće koncentracije LH, što znači da se valja keksirati odmah isti dan i još se preporučuju 2 slijedeća dana. Ovo se podudara s onim od neki dan kad je jedna od cura pisala o unutar 6 sati od pika.
    A moram napomenuti da je prva trudnoća uspila kafa smo imali akciju unutar 8h nakon pika. I evo sad se nadam iako je bila akcija samo tada nakon pika.

Da cula sam i ja tako jer zapravo LH trakice detektiraju porast kad je najvisi. Drugacije nemre. Barem koliko sam ja skuzila. Tak da vjerujem u to. A i sama kazes da si ostvarila trudnocu unutar 8 sati od pika. Ne znam. Mozda sam u krivu. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.