Lh trakice iskustva

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    LjubičicaX
    09. Lipanj 2019. 20:44

Lady_E

LjubičicaX

LjubičicaX

Hmmm…nije baš optimistično, temp. se stalno vrti 36.40-36.30, pa zbog toga ne pridajem značaj ničemu nego za sad smireno čekam M 😀 Prije par dana bio nekakv bijeli kremasti iscjedak i prestao. Danas je 10dpo, a od jučer počeli PMS simptomi, bolovi i grčići po dnu stomaka, leđa isto bole, pritisak dole nekakav, sve standardno, jedino ovaj put grudi ni malo ne bole nit su napuhane, nikako poslije O se nisu mjenjale 😁 Kako stoje, stoje 😂 Vječiti optimist u meni se, naravno, nada1% ali svjesna sam realnosti, na test još nisam ni pomislila 😁

I još bih dodala na ovo sve da mi se već par dana konstantno spava, čim se probudim mogla bih opet da spavam, ali obzirom da temp nije obećavajuća, onda je to zbog promjene vremena 😀😀😀😀

Zelim ti da spavas iducih 9 mj jer te beban u trbuhu umara 😊 dok ne dode nije gotovo, mi cekamo + 😊😘

Aaaaa kako fenomenalna želja ❤💙🚼 Od srca hvala 😘 Navijam svom snagom i za tvoj plus 😘🍀🚼

Za bebu br. 2 trudimo se od 1/2019
    👩‍🦰 1984., mali dermoid na lijevom jajniku, mali miom, ne utiče na začeće
    🧔 1989., oligoastenoteratozoospermija, varicocela I stupanj
    07/2020 operacija varicocele, terapija profertil + vitamin E,
    10/2020 biohemijska
    12/2020 dugo čekani drugi plus

LjubičicaX
    09. Lipanj 2019. 20:51

Mallla

Baš niska temp. Ljubičice… Čudi me za iza O

Da 😕 Mene je počelo brinuti, ako sam dobro shvatila nakon O raste progesteron i on uzrokuje rast temp, a šta ako je progesteron nizak??? Nekom mojom logikom, u tom slučaju nema rasta. Ja već par mjeseci sumnjam da mi je progesteron nizak, zbog smećkarenja prije M, a i ostalih 80% simptoma sa Googla se poklapa 😁 
    Šta ti misliš, ima li ovo smisla? 😁😁😁

10/2020 biohemijska

LjubičicaX
    09. Lipanj 2019. 20:55

Cure kod vas baš zaredale O, biće  veselo kad dođe vrijeme testova pa se budete javljale sa sretnim vjestima istovremeno. Jedva čekam 😘🚼🚼🚼🚼🚼🚼🚼🚼🚼

10/2020 biohemijska

Lady_E
    09. Lipanj 2019. 21:24

zvjezdica37

Lady_E

zvjezdica37

Cure koje ste na FF u ,upravo mi je prebacio ocekivan dan M par dana prije…a zasto?

I meni je prosli mj produzio za 2 dana i to par dana nakon sta je prepoznao ovulaciju. Mozda uzima u obzir lutealnu fazu?

Ma smjesno skroz.Pa tek mi je bila O.ako je bila.i stavio da trebam dobiti 5dana prije ocekivane M.Mozda zbog hcg injekcije…neznam..

Vjerojatno kao sta je Mallla rekla zbog injekcije. A sad se sjetih da sam i citala na nekom forumu da se curama znalo tako pomjeriti kad bi nesto dodale. Iako ja prosli mj nisam nista dodavala pa se pomaknula...ko ce ga znati

Podsjeti me da su Tvoji planovi bolji od mojih zelja 💖

Lady_E
    09. Lipanj 2019. 21:25

LjubičicaX

Lady_E

LjubičicaX

LjubičicaX

Hmmm…nije baš optimistično, temp. se stalno vrti 36.40-36.30, pa zbog toga ne pridajem značaj ničemu nego za sad smireno čekam M 😀 Prije par dana bio nekakv bijeli kremasti iscjedak i prestao. Danas je 10dpo, a od jučer počeli PMS simptomi, bolovi i grčići po dnu stomaka, leđa isto bole, pritisak dole nekakav, sve standardno, jedino ovaj put grudi ni malo ne bole nit su napuhane, nikako poslije O se nisu mjenjale 😁 Kako stoje, stoje 😂 Vječiti optimist u meni se, naravno, nada1% ali svjesna sam realnosti, na test još nisam ni pomislila 😁

I još bih dodala na ovo sve da mi se već par dana konstantno spava, čim se probudim mogla bih opet da spavam, ali obzirom da temp nije obećavajuća, onda je to zbog promjene vremena 😀😀😀😀

Zelim ti da spavas iducih 9 mj jer te beban u trbuhu umara 😊 dok ne dode nije gotovo, mi cekamo + 😊😘

Aaaaa kako fenomenalna želja ❤💙🚼 Od srca hvala 😘 Navijam svom snagom i za tvoj plus 😘🍀🚼

Hvala ti 😊 ma druzit cemo se uskoro sigurno na drugim temama 😉😊😘😘

Sunčica5
    09. Lipanj 2019. 21:27

Ljubicice mozes provjeriti progresteron..7 dpo izvadis samo krv.
    Mozda da ides ma folikulometrije da tocno znas kad je O. 
    Ako nije ok nalaz uzmes utrogestan ili dufaston.
    Jel ti kraca lutealna faza ciklusa? To isto upucuje na nizi progresteron

“Nebo strpljive voli.”

Lady_E
    09. Lipanj 2019. 21:27

Ja ponovila lh i sad su jednake boje 🎉🎉🎉
    Sutra ujutro cu jos jednu, a sas krece akcija 😊

LjubičicaX
    09. Lipanj 2019. 22:26

Sunčica5

Ljubicice mozes provjeriti progresteron..7 dpo izvadis samo krv.
    Mozda da ides ma folikulometrije da tocno znas kad je O.
    Ako nije ok nalaz uzmes utrogestan ili dufaston.
    Jel ti kraca lutealna faza ciklusa? To isto upucuje na nizi progresteron

A jooooj, tu negdje na forumu sam pročitala da se spolni hormoni rade 2-5 dc, a progesteron se radi i 21dc, jel na to misliš? Nisam nikad radila hormone ali već pravim planove od sutra da idem po uputnice, da odradim što više hormona i briseve, muž spermiogram pa onda otić privatnom, i to naručit se oko O, kao Zvjezdica 😁 Jedan od razloga je upravo što se zadnjih mjeseci lutealna faza konstantno smanjuje 😔😔😔😔

10/2020 biohemijska

LjubičicaX
    09. Lipanj 2019. 22:27

Lady_E

Ja ponovila lh i sad su jednake boje 🎉🎉🎉
    Sutra ujutro cu jos jednu, a sas krece akcija 😊

👍🍀😘🚼

10/2020 biohemijska

Sunčica5
    09. Lipanj 2019. 22:30

Da 21 dc ako je ovulacija po skolski 14dc.
    Ako nije onda 7 dpo.
    Najbolje provjeriti jer je ako on steka i kratka je druga faza ciklusa ometa implataciju

“Nebo strpljive voli.”

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.