I kod mene kremasto prvo, pa vodenkasto.
Kod mene u uobičajeno vrijeme, 5 dana prije M, počeli standardni PMS simptomi 😔
Muž opet spominje da ode uradit spermiogram, ne znam da li da ga odgovaram i ovaj put…pošto sam ubjeđena da je kod njeg sve ok i to bi značilo da ja moram ić provjeravat jedno po jedno, a čini mi se da psihički još nisam na to spremna…
Ljubicice nije da te nagovaram ali i ja sam dosta skepticno otisla na privatni gin.pregled jer kod svog gin je islo sve sporo i kao da traje vjecnost…Doduse imala sam vec spremene lab nalaze i hormone te briseve na sve moguce i nemofuce bakterije.Tu sam morala odvojiti 2-3dana hodanja od ambulante do ambulante -mada ako ces privatno mislim da je to druga prica.Gle…razumijem te,ono sto neznas ne boli i ne dotice te,ali zar ima smisla bjezati od sebe?Nekad suocavanje sa eventualnim problemima na kraju ispadne odlican potez…
Ma…uostalom…vecina nasih strahova zapravo ne postoji..osim u nasim mislima..
Razmisli malo o tkme
Zvjezdice, ti baš znaš sa mnom 💜 Svaka tvoja riječ dopre do moje razumne strane, ako M dođe za koji dan , onda ovaj ciklus ću još malo odmorat i počet prikupljat sve nalaze, a naredni ciklus tempiram pregled kao ti, pa šta bude, sve i da hoću ne mogu ranije, za koji dan privatni gin ide na godišnji. Eto bar sad imama nekakav plan, osim da bude opuštena 😁 Hvala ti 😘💝
E bas mi je drago to cuti💗
Eto meni danas porast temp a trebao bit pad, sluz ima jos vise… e sad zasto mi je temp narasla jel zato sto gori nebi i zemlja i ima vec +30° ili je jucer bila O? A nismo akcijali
Imas fore jos danas!
Jako me zanima stanje kod Suncice s obzirom ma graf.
Martina ja iskreno nebih znala tvoj graf ocitati onako kako to radi Malla-ali vjerovatno da drugacije izgleda od kracih ciklusa...prati sluz poslje seksića...mozda se pojavi egg
Ovo je moj trenutni graf
Ovulacija mi je trebala bit jucer...iako on kaze drugacije...mozda jos pomakne
III ODBROJAVANJE
KLARA45 - 1.6.2019 ➕
REGI-? -5.6.2019♡
LALAAA - 2 dana - 11.6.2019♡
LJUBICICAX - 5 dana- 14.6.2019♡
MIKICA13- 5 dana - 14.6.2019♡
MONALISA - 8 dana - 17.6.2019♡
SUNCICA5 - 8 dana - 17.6.2019♡
ZVJEZDICA37 - 15 dana - 24.6.2019♡
MARTINA1982 -15 dana-24.6.2019♡
TERA_ - 16 dana - 25.6.2019♡
MALLLA- 17 dana- 26.6.2019♡
LADY_E - 18 dana- 27.6.2019♡
Hej možeš i mene dodati na odbrojavanje ako nije problem, M bi trebala (ne)doći 22.6. Hvalaa😘
Cure jel bi jos malo trebala potamniti za pik? Budem opet pisnula oko pola 6.
Podsjeti me da su Tvoji planovi bolji od mojih zelja 💖
Da da ide na pik!sad samo piskaj da jos malkice potamni i to je to
Da da ide na pik!sad samo piskaj da jos malkice potamni i to je to
Ide to nesto ovaj mj ranije, danas mi je 12 dc, a obicno je pik 15 ili 16 dc. Nema veze, napadamo ga kako god 😁😁
Podsjeti me da su Tvoji planovi bolji od mojih zelja 💖
Zvjezdice potpisujem što su cure pisale opusti se Trudna si dok se ne dokaže drugačije… A neće.
E kod mene i dalje sve zbrčkano.
Mikroskop i trakica se za sad uopće ne poklapaju. Mislim da se bližim piku al evo danas pratim pa ćemo vidjet i malo akcijat, vikend akcija 😂😂
Temp. Jutros 36.08 il će O a ima efekt i spavanje otkrivena. Vruće je naglo i onda sam se otkrila.
Na poslu mi je nezgodno s tralicama jer je organizacija mala i svi bi skontali a to ne želim. I još bi me opterećivalo. Ako fulam O fulam…. Ide lito mala i moj mozak na pašu.
Je u pravu si,treba se covijek i opustati!
Nego sto stavljas na mikroskop kad gledas-jel pljuvacku ili sluz?
Ako ti se bas igra mozes i spermice staviti pa ces vidjeti male tockice kako jurcaju😊😊
Naravno odmah poslje odnosa.ujedino ces imati i uvid u E to se bas slazem. Kako zracimo tako privlacimo. I definitivno je bitan stav prema problemu i kako ga dozivis. Ja mislim da sve treba gledat sa pozitivne strane i uvijek gledati dobro i izvuci neku pouku. Sa njima u takvim trenucima treba jako oprezno i polako. Znam po svom iskustvu. Prvo niti cut za spermiogram. Pa kad je shvatio onda ajd nekako. Tako da samo strpljenja. 😘🥰
Ma ja sam pustila zelim da on sam dode do toga kad odluci da je vrijeme, kad je rekao da nece ja sam isplakala svoje i vidjela sam da mu je krivo bilo...ali necu ga opterecivati...ja sam pozitivna da ce nam se kad tad posreciti i dat ce dragi Bog :))
👩33g, Pcso, ir, dhea-s 14 ukupni T 1.90
👨32g, oligoasthenozoospermia
Kbc St
1.Ivf/Icsi 5/2023--7f, 5🥚 1🐧, et trodnevnog, beta0,2❌️
FET 10/2023.(prirodni),beta0,3 ❌️
2.Ivf/ICSI 11/2023-->17f, 6🥚 -(hiper) 4🐧
FET 1/2024.(prirodni+stoperica) 1🐧,beta 3,4❌️
FET 6/2024.(estrofem3x1)1🐧,8dnt +,beta13dnt 1704,5 beta15dnt 3368❤️dečko🩵
Eto meni danas porast temp a trebao bit pad, sluz ima jos vise… e sad zasto mi je temp narasla jel zato sto gori nebi i zemlja i ima vec +30° ili je jucer bila O? A nismo akcijali
Imas fore jos danas!
Iskoristili smo odmah...veceras cemo utvrdit gradivo, pa vidim sutra sta ce rec temp :)
Kbc St
Mislim da ce biti pik veceras ili ujutro :))
Kbc St
Sortiraj odgovore
Najstariji