Lh trakice iskustva

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    09. Lipanj 2019. 08:04
    Eto kod mene stanje. 23DC. Sluz nema. Iscjedak mljecno videnkast. Jucer poprilicno. I tak je nekoliko dana. Ostali simptoma sumptoma samo bolne grudi sa strane i ponekad neki blesav osjecaj dolje. Mi akcijamo pa sta bude bude.🤷‍♀️😎😂.
    Eto kod mene stanje. 23DC. Sluz nema. Iscjedak mljecno videnkast. Jucer poprilicno. I tak je nekoliko dana. Ostali simptoma sumptoma samo bolne grudi sa strane i ponekad neki blesav osjecaj dolje. Mi akcijamo pa sta bude bude.🤷‍♀️😎😂.
    vuky
    09. Lipanj 2019. 08:30

Jutroo curke... nema me par dana, ovaj mjesec se želim opustiti, mislim da neću pratiti uopće ciklus ... pa sto bude ovaj mjesec...
    Nisam ulovila, imamo koji još plusic? 😊

LjubičicaX
    09. Lipanj 2019. 08:53

zvjezdica37

LjubičicaX

I kod mene kremasto prvo, pa vodenkasto.
    Kod mene u uobičajeno vrijeme, 5 dana prije M, počeli standardni PMS simptomi 😔
    Muž opet spominje da ode uradit spermiogram, ne znam da li da ga odgovaram i ovaj put…pošto sam ubjeđena da je kod njeg sve ok i to bi značilo da ja moram ić provjeravat jedno po jedno, a čini mi se da psihički još nisam na to spremna…

Ljubicice nije da te nagovaram ali i ja sam dosta skepticno otisla na privatni gin.pregled jer kod svog gin je islo sve sporo i kao da traje vjecnost…Doduse imala sam vec spremene lab nalaze i hormone te briseve na sve moguce i nemofuce bakterije.Tu sam morala odvojiti 2-3dana hodanja od ambulante do ambulante -mada ako ces privatno mislim da je to druga prica.Gle…razumijem te,ono sto neznas ne boli i ne dotice te,ali zar ima smisla bjezati od sebe?Nekad suocavanje sa eventualnim problemima na kraju ispadne odlican potez…
    Ma…uostalom…vecina nasih strahova zapravo ne postoji..osim u nasim mislima..
    Razmisli malo o tkme

Zvjezdice, ti baš znaš sa mnom 💜 Svaka tvoja riječ dopre do moje razumne strane, ako M dođe za koji dan , onda ovaj ciklus ću još malo odmorat i počet prikupljat sve nalaze, a naredni ciklus tempiram pregled kao ti, pa šta bude, sve i da hoću ne mogu ranije, za koji dan privatni gin ide na godišnji. Eto bar sad imama nekakav plan, osim da bude opuštena 😁 Hvala ti 😘💝

Za bebu br. 2 trudimo se od 1/2019
    👩‍🦰 1984., mali dermoid na lijevom jajniku, mali miom, ne utiče na začeće
    🧔 1989., oligoastenoteratozoospermija, varicocela I stupanj
    07/2020 operacija varicocele, terapija profertil + vitamin E,
    10/2020 biohemijska
    12/2020 dugo čekani drugi plus

LjubičicaX
    09. Lipanj 2019. 08:57

Sunčica5

Malla Terra 🙏🏻💞 💞
    Kako divnoo 😊 biti ce plusica

Moja tempica pala 😱
    Izgleda da bi mogla ranije M. A kako me boli trbuh i jajnici nista cudno nebi bilo 😔

A da ovo nije jednodnevni implantacijski pad? Nedavno sam baš čitala da se on pojavljuje oko 21dc, naglo pada temp na jedan dan, i od sutra opet povišena. Ni ja ti ne želim davat lažne nade, ali žao mi da se i rastužiš bez potrebe. Pa prati, vidjet ćemo 😘

10/2020 biohemijska

LjubičicaX
    09. Lipanj 2019. 08:59

tera_

Mallla

Hmm nisam ulovila pik, izgledalo je danas da se bliži, uspjela sam pomovno tek oko 23h ponovno piškit ali nije pik a prilično je tamno.
    Ipak sam htjela vidjeti i sluz a kad ono pravi bjelanjak, kojeg nikako nisam mogla stavit na mikroskop jer je toliko klizav i kompaktan, a došlo mi je da slikam koliko se razvlači…. Dakle oduševljenje. Iza dohvatim još sluzi za mikroskop kad ono full paprat. Ovulacija slijedi, akcija bila danas, bit će sutra kako tako i prekosutra ovo mi je sad zadatak. Čekam sad ponašanje temp. I onda u odbrojavanje. Morala sam podijeliti svoje uzbuđenje

Super :)) i kod mene pocela egg nastezljiva na gacicama je imam, sad samo akcijanje i sretno nam bilo :)

Cure, suuuper, počelo je, sad opušteno akcijanje pa da odbrojavamo do uspješnuh hcg testova ❤💙

10/2020 biohemijska

LjubičicaX
    09. Lipanj 2019. 09:15

Martina, bitno je da ima akcijanja, simptome ko šiša 😁 Čim je akcijanje u igri, ima i nade, džaba svi simptomi ako akcija izostane, zato sretno, da nam se trudna vratiš sa godišnjeg ❤💙

10/2020 biohemijska

Mallla
    09. Lipanj 2019. 09:45

III ODBROJAVANJE 
    KLARA45 - 1.6.2019 ➕
    REGI -? - 5.6.2019♡
    LALAAA - 2 dana - 11.6.2019♡
    LJUBICICAX - 5 dana- 14.6.2019♡
    MIKICA13- 5 dana - 14.6.2019♡
    MONALISA - 8 dana - 17.6.2019♡
    SUNCICA5 - 8 dana - 17.6.2019♡
    ZVJEZDICA37 - 15 dana - 24.6.2019♡
    MARTINA1982 -15 dana-24.6.2019♡
    TERA_ - 16 dana - 25.6.2019♡
    MALLLA- 17 dana- 26.6.2019♡
    LADY_E - 18 dana- 27.6.2019♡

url=https://lilypie.com]

Mallla
    09. Lipanj 2019. 09:49

Sunčice postoji implatacijski pad, rijetko ali postoji. 
    Ijoš kod mene npr. 9 ili 10 dpo bude takav pad pa poraste još 3 dana i onda dobijem al do sad najčešće sam imala tako pad pa rast pa onda M. Tako da ni ne znači da će biti puno kraći ciklus. 
    Držim fige da je implatacijski. 
    Martina meni izgleda kao da se i ti bližiš O. Bitno da akcije ima a drugo je pitanje pogađanja pravog trenutka pa pogodit ćemo jednom. 

Mallla
    09. Lipanj 2019. 09:50

Ljubičice ništa ne pišeš kakvo ke 
    Je kod tebe stanje? 

tera_
    09. Lipanj 2019. 10:11

Eto meni danas porast temp a trebao bit pad, sluz ima jos vise... e sad zasto mi je temp narasla jel zato sto gori nebi i zemlja i ima vec +30° ili je jucer bila O? A nismo akcijali

👩33g, Pcso, ir, dhea-s 14 ukupni T 1.90
    👨32g, oligoasthenozoospermia
    Kbc St
    1.Ivf/Icsi 5/2023--7f, 5🥚 1🐧, et trodnevnog, beta0,2❌️
    FET 10/2023.(prirodni),beta0,3 ❌️
    2.Ivf/ICSI 11/2023-->17f, 6🥚 -(hiper) 4🐧
    FET 1/2024.(prirodni+stoperica) 1🐧,beta 3,4❌️
    FET 6/2024.(estrofem3x1)1🐧,8dnt +,beta13dnt 1704,5 beta15dnt 3368❤️dečko🩵

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.