Lh trakice iskustva

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    LjubičicaX
    10. Lipanj 2019. 14:15

Sunčica5

Ljubičice tocno te razumijem.
    Zato sto isto to mene muci ovaj ciklus samo da mi puno ranije ne dode. Bar da mi ta druga faza bude 13-14 dana. Koliko dana poslije O si dobila?
    Napravi sve hormone ovaj ciklus, nije to dugo do pregleda.

Jutros dobila, a danas je 11dpo, ali jučer je bio pad temp 35.58, bila sam ubjeđena da sam nešto napravila krivo dok sam mjerila onako u polu snu, jer obzirom na ovu vrućinu čudna mi bila ta niska temp, a u stvari to je bila najava dolaska vještice. Kod tebe koliko sam upratila, danas nema pada, super ti temp, tako da ne vjerujem da će tvoja vještica uopšte doći 😘🚼 

Za bebu br. 2 trudimo se od 1/2019
    👩‍🦰 1984., mali dermoid na lijevom jajniku, mali miom, ne utiče na začeće
    🧔 1989., oligoastenoteratozoospermija, varicocela I stupanj
    07/2020 operacija varicocele, terapija profertil + vitamin E,
    10/2020 biohemijska
    12/2020 dugo čekani drugi plus

LjubičicaX
    10. Lipanj 2019. 14:21

tera_

LjubičicaX

Prijavljujem dolazak vještice, p***a joj materina 😔😔😔 Inače nisam ovako prosta, ali činjenica da je poranila 4 dana me baš povukla za jezik 😔😔😔

Moj privatni ginekolog je sad u šestom mjesecu na godišnjem, ako sad u ovih par dana uradim hormone i briseve, a na pregled kod privatnika odem tek oko O u narednom ciklusu, u sedmom mjesecu ( oko 20.7.), hoće li važit nalazi? Pitam jer strah me da će proći dugo vremena do tad, faktički još jedna M pa tek onda pregled…

Zao mi je, ako mislis da ce ti dugo trajat onda izvadi nalaze iduci ciklus, iako bi ja odmah pa da vidis kako sta…sretno

Preporuku sam dobila da vadim sljedeći ciklus, ali i ja evo skupljam strpljenje da ne odem sutra po uputnice😀 Obavila shoping, kupila macu, vrkutu, još hrpu nekih vitamina što sam čitala da podižu progesteron... Pa možda je bolje da hormone radim dok se nisam počela kljukat sa svim tim... Ostaje da se vidi jel mi strpljenje jača strana 😂😂😂😂😂

10/2020 biohemijska

LjubičicaX
    10. Lipanj 2019. 14:24

tera_

Zenice jeste se raspisale, sve smo tu negdje s pikom bas super :)) skupa piskimo hcg :D
    Suncice pa lipo ti je opet narasla temp nakon ovulacije, ja koliko znam 25dc(odnosno10dpo) ako padne temp nema trudnoce…zelim da kod tebe bude plusina :)
    Meni danas pad, pa sad neznam jel bila O ili je danas :/ ili je samo zbog spavanja pod klimom(posto je neizdrzljivo) neznam, nadam se ujutro porastu, u ljevoj jajniku osjecam zarenje :)

Upravo to joj i ja objašnjavam 😀 Meni jučer, 10dpo, pad temp i jutros vještica došla, a kod Sunčice opet rast i to prelijep rast 😊 Strpi se još malkice, brzo će tvoj plusić 🚼😘

10/2020 biohemijska

Sunčica5
    10. Lipanj 2019. 15:16

Jooj cure kako ste vi optimisticne 😘
    Ne mogu reci i ja se uvijek nadam ali u mojoj glavi je uvijek to nesto, nekakva kocnica da se ne zanosim previse. Valjda nakon svega sto sam prosla na putu do bebe a jos uvijek nemam zivuce dijete je to i kao normalno 🤷🏼‍♀️

“Nebo strpljive voli.”

Sunčica5
    10. Lipanj 2019. 15:18

Ljubičice bolje nista ne uzimati dok ne provjeris hormone da vidis pravo stanje.
    Ja bi to odmah izvadila ovaj ciklus jer nalazi stari mjesec dana nisu stari nalazi.

“Nebo strpljive voli.”

mikica13
    10. Lipanj 2019. 15:55

LjubičicaX zao mi je sto je vjestica dosla. Trebale smo ne dobiti obje na isti datum... kod mene nema nikakvih simptoma, ako ovaj mjesec dodje vjestica, planiram naruciti toplomjer pa poceti mjerit temperaturu

zvjezdica37
    10. Lipanj 2019. 16:30

Ljubicice taj doktor bas ide logikom-mak na konac-pa slazem se skroz sa Suncicom da uopce to nisu stari nalazi,i da sad ides...ajd molim te pa kako sam ja isla onda .
    Suncice ipak se nadamo da je ono bila implatacija!
    Martina jel ima naznaka da gadura stize?
    Terra je vjerovatno sad negdje vrijedna i hopsa:)
    Kod mene nista novog osim candide haha..e jasam jesam nju ulovila ovaj mjesec
    Mallla jel ce vise taj pik ili nece...
    Ostale cure ata ima

Mallla
    10. Lipanj 2019. 16:40

Evo i mene među žive. 
    Ljubičice 11dpo je prolazna duljina lutealne faze. Može uvijek bolje al čim nije ispod 9 dobro je. 
    Ja pik nisam ulovila. Trakice su tamnile pa svijetlile, pa su neodređene ali pik nisu sigurno. Ipak ja sam označila da je pik onaj dan kad je trakica bila najtamnija. Nastavit ću raditi trakice da nr bi pik tek bio. 
    Iscjedak je vodenast uglavnom a povremeno kroz dan rastezljiv. Meni se čini da je O danas ali ne mogu sa sigurnošću reći. 
    Temperatura mi je jutros 35.9 što ide u prilog vjerovanju da je O. Odmah sam provjerila i vaginalno 36.3 pavidit ćemo. Akcija je noćas bila pa sad

url=https://lilypie.com]

• monalisa
    10. Lipanj 2019. 17:00

Evo da vam se i ja javim, danas me pocele boljeti sise i neki cudni osjecaj dolje, kao neko ziganje malo prebada pa se smiri i tako vec od jutra, pogotovo kad se smirim osjetim.

• tinchy-_-
    10. Lipanj 2019. 18:50

Ja evo jučer krenula u akciju i još narednih par dana pa ćemo vidjeti .nadaaaaaaaam seee +++😄😄😄😄😄

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.