Prijavljujem dolazak vještice, p***a joj materina 😔😔😔 Inače nisam ovako prosta, ali činjenica da je poranila 4 dana me baš povukla za jezik 😔😔😔
Moj privatni ginekolog je sad u šestom mjesecu na godišnjem, ako sad u ovih par dana uradim hormone i briseve, a na pregled kod privatnika odem tek oko O u narednom ciklusu, u sedmom mjesecu ( oko 20.7.), hoće li važit nalazi? Pitam jer strah me da će proći dugo vremena do tad, faktički još jedna M pa tek onda pregled…
Stigla ipak gadura ha....
Ma sad ti okupuraj misli sa planiranjem pregleda a ovo bilo pa proslo...
Ja sam nosila nalaze kako koje po starosti vadjenja...neki su stariji neki noviji...ima i po tri mjeseca unazad od briseva...konzultiraj se sa sestrom tamo telefonski ako sta mislis da nece vaziti
Jutro cure. Ljubičice nije s loše provjerit hormone pogotovo jer sumnjaš da nisu ok. To je najlakše što nam je za napraviti.
Zvjezdice FF kada je postavljen na advanced uzima u obzir sve što se unese. Ali tu savjetujem vodit se onim što ti misliš da je, nadzaviš vodit FF i uglavnom se do kraja izregulira.
Bravo Lady akcija može početi.
Meni jutros temp. U padu 35.9 znači O još nije bila. IAKO spavam otkrivena i u donjem rublju a još sam mjerila sat ranije. Neću ništa zaključivati. Pratim dalje pa ćemo vidjeti.
Meni osobno je jako tesko ovih noci pratit temp.ili se vrtim ili zbog vrucine pa u wc...totalno rascjepkan san...ulovim sta stignem...meni uopce nije bio pad temp.na dan kad sam teebala ovulirati...samo nakon toga neki zasad blagi porast.Iako je mozda i progesteron sad poceo djelovati.sto ti kazes...nastavi pratiti
A di nam je Reni?
Ja vam zenice mislim da budem uskoro dobila M. Naime dobila sam poznati mi prist na ledima ( na podrucju vrata). Njega dobijem uvijek..ali bas uvijek pred M. Takoder sam ih dobila i po licu. Bas oni poznati za PMS. Grudi me malo vise boluckaju od jutros. Napuhnuta sam sva. Mislim da bu ova M gadna. Ne mogu vjerovati zapravo koliko se stvari od jutra do sutra promjene. Iscjedak vodeni pojacani. Imam jos jednu trakicu LH za sutra i razmisljam dal da uopce kupim jos ili da malo odmorim dok ne dode M…..vidit cu sutra jos….
Bogme ima dosta pikica do sada ulovljenih i jedva cekam da krenu ➕….😘😘😘😘😘 svima
Aaa da bar nisi u pravu za dolazak M...
Jos cemo se nadati dok god ta beštija ne dodje...uh....
Ljubičice tocno te razumijem.
Zato sto isto to mene muci ovaj ciklus samo da mi puno ranije ne dode. Bar da mi ta druga faza bude 13-14 dana. Koliko dana poslije O si dobila?
Napravi sve hormone ovaj ciklus, nije to dugo do pregleda.
“Nebo strpljive voli.”
Ljubičice tocno te razumijem.
Zato sto isto to mene muci ovaj ciklus samo da mi puno ranije ne dode. Bar da mi ta druga faza bude 13-14 dana. Koliko dana poslije O si dobila?
Napravi sve hormone ovaj ciklus, nije to dugo do pregleda.
Hej kakav ti je graf danas
Evo moj cudak. Uopce ne razumijem.
Jel do ove velike vrucine sto je naglo dosla.
Pa je sve nesto cudno.
Ali M stize osjecam da stize.
Samo da jos izdrzi bar dva dana.
“Nebo strpljive voli.”
II ODBROJAVANJE
KLARA45 - 1.6.2019 ➕
LALAAA - 1 dana - 11.6.2019♡
MIKICA13- 5 dana - 14.6.2019♡
MONALISA - 8 dana - 17.6.2019♡
SUNCICA5 - 8 dana - 17.6.2019♡
IVANA1810 - 13 dana - 22.6.2019♡
ZVJEZDICA37 - 15 dana - 24.6.2019♡