Ljubičice ništa ne pišeš kakvo ke
Je kod tebe stanje?
Hmmm...nije baš optimistično, temp. se stalno vrti 36.40-36.30, pa zbog toga ne pridajem značaj ničemu nego za sad smireno čekam M 😀 Prije par dana bio nekakv bijeli kremasti iscjedak i prestao. Danas je 10dpo, a od jučer počeli PMS simptomi, bolovi i grčići po dnu stomaka, leđa isto bole, pritisak dole nekakav, sve standardno, jedino ovaj put grudi ni malo ne bole nit su napuhane, nikako poslije O se nisu mjenjale 😁 Kako stoje, stoje 😂 Vječiti optimist u meni se, naravno, nada1% ali svjesna sam realnosti, na test još nisam ni pomislila 😁
Za bebu br. 2 trudimo se od 1/2019
👩🦰 1984., mali dermoid na lijevom jajniku, mali miom, ne utiče na začeće
🧔 1989., oligoastenoteratozoospermija, varicocela I stupanj
07/2020 operacija varicocele, terapija profertil + vitamin E,
10/2020 biohemijska
12/2020 dugo čekani drugi plus
Cure jel bi jos malo trebala potamniti za pik? Budem opet pisnula oko pola 6.
Mislim da ce biti pik veceras ili ujutro :))
I ja mislim da bi još većeras trebao pik biti, eventualno ujutro, sretno 😃😘
10/2020 biohemijska
Ljubičice ništa ne pišeš kakvo ke
Je kod tebe stanje?
Hmmm…nije baš optimistično, temp. se stalno vrti 36.40-36.30, pa zbog toga ne pridajem značaj ničemu nego za sad smireno čekam M 😀 Prije par dana bio nekakv bijeli kremasti iscjedak i prestao. Danas je 10dpo, a od jučer počeli PMS simptomi, bolovi i grčići po dnu stomaka, leđa isto bole, pritisak dole nekakav, sve standardno, jedino ovaj put grudi ni malo ne bole nit su napuhane, nikako poslije O se nisu mjenjale 😁 Kako stoje, stoje 😂 Vječiti optimist u meni se, naravno, nada1% ali svjesna sam realnosti, na test još nisam ni pomislila 😁
I još bih dodala na ovo sve da mi se već par dana konstantno spava, čim se probudim mogla bih opet da spavam, ali obzirom da temp nije obećavajuća, onda je to zbog promjene vremena 😀😀😀😀
10/2020 biohemijska
Javim se predvecer kad vidim kakva je situacija. Odem sad piskati na wc kao 2 sata prije trakice kad ono izljev rastezljive sluzi. Znaci da je O tu negdje 🎊🎊
Podsjeti me da su Tvoji planovi bolji od mojih zelja 💖
Hmmm…nije baš optimistično, temp. se stalno vrti 36.40-36.30, pa zbog toga ne pridajem značaj ničemu nego za sad smireno čekam M 😀 Prije par dana bio nekakv bijeli kremasti iscjedak i prestao. Danas je 10dpo, a od jučer počeli PMS simptomi, bolovi i grčići po dnu stomaka, leđa isto bole, pritisak dole nekakav, sve standardno, jedino ovaj put grudi ni malo ne bole nit su napuhane, nikako poslije O se nisu mjenjale 😁 Kako stoje, stoje 😂 Vječiti optimist u meni se, naravno, nada1% ali svjesna sam realnosti, na test još nisam ni pomislila 😁
I još bih dodala na ovo sve da mi se već par dana konstantno spava, čim se probudim mogla bih opet da spavam, ali obzirom da temp nije obećavajuća, onda je to zbog promjene vremena 😀😀😀😀
Zelim ti da spavas iducih 9 mj jer te beban u trbuhu umara 😊 dok ne dode nije gotovo, mi cekamo + 😊😘
Pozdraaav. ja evo nova..ali dosta često vas pratim..
Počela sam koristit lh trakice.. danas mi je 11 dan od početka M..jučer i danas je bila jako slabo vidljiva crtica..šta to znači..negativno ili da se bliži ovulacija i deblja crtica🤔😁😁
Wow ovulacije jedna za drugom🤗🤗👌👌🦋🦋🦋🙋♀️🙋♀️🙋♀️🤞
Bas smo se uskladile 😁 da nikad ne bude dosadno 😁😁😁
Pozdraaav. ja evo nova..ali dosta često vas pratim..
Počela sam koristit lh trakice.. danas mi je 11 dan od početka M..jučer i danas je bila jako slabo vidljiva crtica..šta to znači..negativno ili da se bliži ovulacija i deblja crtica🤔😁😁
Dobrodosla 😊 jos uvijek je negativna, ali pocet ce lagano tamniti. Imas na stranici ispred moj primjer kak je pocela tamniti u dan i pol. Samo nastaviti piskati. Pozitivna je kad je jednako tamna kao kontrolna ili tamnija od nje. Koji dc inace imas ovulacije?
Pa ne znam točno jer nikada još nisam sa trakicama..ali tako inace otp 15 16 dan..a ponekad mi i kasnije ide iscjedak i bolovi..zato sam se odlučila na trakice da napokon ustanovim jer vec mjesecima pokušavamo bebicu ali ne ide😊😊 danas ću probat još jednom oko 19 h pa ćemo vidjet😚😚😚
Sortiraj odgovore
Najstariji