Prijavljujem dolazak gospođice,mogu vam.rec.da mi je bilo lakse kad sam je ugledala,nego da sam.radila test pa pokazao negativan 🤷♀️ idemo dalje 🙆♀️
Netko je pisao da ima osjecaj da ce ovaj mj biti puno plusica, ne znam zasto ali ja isto imam takav osjecaj 😊 ne znam opisati ali bas me tako vuce 😁
meni su danas 4 dc cice ponovo narasle i bole me sa strane. Ne mogu se same sa sobom dogovoriti jel bi bile velike ili male 🤭
Daaaaa tako i ja mislim za plusice 🤗🤗🤗🤗…meni je danas 15DC..cike onak…ne bole..malo bradavice samo bolkaju…i to sta ti kazes malo sa strane…mam neki vodenkasto mlijecni iscjedak. I nemam pojma sta da mislim…🤔 al posto mi O zna biti kasnije nadam se da bude uskoro..akcijamo svaki dan…pa bumo vidli 🤭
Martina meni vodenkasti iscjedak bude prije sluzavog tako da …mislim da ti ide O
Da bar bude tak kak velis 😁👍…a da te pitam….da li si ikada imala npr.periode da nisi imala imala iscjedak a trakica bila pozitivna. Pitam iz razloga jer me zanima da li je iscjedak bas obavezan prije i za vrijeme O. Ili se moze desiti da bude i O ali bez iscjedka?
Znam da je uloga iscjetka da sperma lakse udje i putuje ,opet sam misljenja da sve ima veze jedno s drugim od zivota stresa hormona...drugacije sam imala iscjedak prije radjanja,bilo ga puno vise,nakon sve manje,i nisam vise ni uspjela ostati trudna vec dvije godine s prekidima nekim...Imam sluzi uvijek manje ili vise u vrijeme O..
Evo prosli mjesec je curilo iz mene kad je lh bila pozitivna...bas je bilo ajme...
I nista....tako da to je moje iskust o
Mene su počele boliti grudi pred 2 dana i jutros malo trbuh, mislim da dolazi M… pa loviti novi ciklus… bar ću biti na godišnjem pa manje stresa bude :)
A mozda i M ne dode….pa ces onda jos vise uzivati na godisnjem.👍❤💋
Možda, ali nekako imam osjećaj da stiže M...
Klara45 jesi piskala,sta kaze test? 😊
Lela, Klara čekamo vas nestrpljivo da nam otvorite sezonu plusića, SRETNO! 😘😘😘😘
Hvalaa!❤
Nisam jos, mislite da moze vec pokazati+?
Daaaa pa sta cekas!!!
Prijavljujem dolazak gospođice,mogu vam.rec.da mi je bilo lakse kad sam je ugledala,nego da sam.radila test pa pokazao negativan 🤷♀️ idemo dalje 🙆♀️
😯😕a bar sto kazes nisi se dvaput morala razocart vec si dobila i to je to....nista...novi krug
Hvalaa!❤
Na poslu samm..Hocu popodne😬😘
Hvalaa!❤
Na poslu samm..Hocu popodne😬😘
Cekamo🤗🤗🤗👍
Lela u nove pobjede 💞
Klara sretno 🙏🏻😘
Moja tempica i dalje raste. Sutra se nadam da ce oznaciti O.
Pa di su vasi grafovi?
“Nebo strpljive voli.”
Kod mene je tek 10.dan ciklusa.lh je negativan skroz .ni nema skoro testne linije.nema nist ni na grafu zanimljivog...ali evo mogu staviti
Sortiraj odgovore
Najstariji