Lh trakice iskustva

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Leptiric27
    01. Lipanj 2019. 09:25

Prijavljujem dolazak gospođice,mogu vam.rec.da mi je bilo lakse kad sam je ugledala,nego da sam.radila test pa pokazao negativan 🤷‍♀️ idemo dalje 🙆‍♀️

zvjezdica37

Martina1982

zvjezdica37

Martina1982

Lady_E

Netko je pisao da ima osjecaj da ce ovaj mj biti puno plusica, ne znam zasto ali ja isto imam takav osjecaj 😊 ne znam opisati ali bas me tako vuce 😁
    meni su danas 4 dc cice ponovo narasle i bole me sa strane. Ne mogu se same sa sobom dogovoriti jel bi bile velike ili male 🤭

Daaaaa tako i ja mislim za plusice 🤗🤗🤗🤗…meni je danas 15DC..cike onak…ne bole..malo bradavice samo bolkaju…i to sta ti kazes malo sa strane…mam neki vodenkasto mlijecni iscjedak. I nemam pojma sta da mislim…🤔 al posto mi O zna biti kasnije nadam se da bude uskoro..akcijamo svaki dan…pa bumo vidli 🤭

Martina meni vodenkasti iscjedak bude prije sluzavog tako da …mislim da ti ide O

Da bar bude tak kak velis 😁👍…a da te pitam….da li si ikada imala npr.periode da nisi imala imala iscjedak a trakica bila pozitivna. Pitam iz razloga jer me zanima da li je iscjedak bas obavezan prije i za vrijeme O. Ili se moze desiti da bude i O ali bez iscjedka?

Znam da je uloga iscjetka da sperma lakse udje i putuje ,opet sam misljenja da sve ima veze jedno s drugim od zivota stresa hormona...drugacije sam imala iscjedak prije radjanja,bilo ga puno vise,nakon sve manje,i nisam vise ni uspjela ostati trudna vec dvije godine s prekidima nekim...Imam sluzi uvijek manje ili vise u vrijeme O..
    Evo prosli mjesec je curilo iz mene kad je lh bila pozitivna...bas je bilo ajme...
    I nista....tako da to je moje iskust o

vuky

Martina1982

vuky

Mene su počele boliti grudi pred 2 dana i jutros malo trbuh, mislim da dolazi M… pa loviti novi ciklus… bar ću biti na godišnjem pa manje stresa bude :)

A mozda i M ne dode….pa ces onda jos vise uzivati na godisnjem.👍❤💋

Možda, ali nekako imam osjećaj da stiže M...

zvjezdica37
    01. Lipanj 2019. 09:26

klara45

LjubičicaX

LELA

Klara45 jesi piskala,sta kaze test? 😊

Lela, Klara čekamo vas nestrpljivo da nam otvorite sezonu plusića, SRETNO! 😘😘😘😘

Hvalaa!❤
    Nisam jos, mislite da moze vec pokazati+?

Daaaa pa sta cekas!!!

zvjezdica37
    01. Lipanj 2019. 09:28

LELA

Prijavljujem dolazak gospođice,mogu vam.rec.da mi je bilo lakse kad sam je ugledala,nego da sam.radila test pa pokazao negativan 🤷‍♀️ idemo dalje 🙆‍♀️

😯😕a bar sto kazes nisi se dvaput morala razocart vec si dobila i to je to....nista...novi krug

• klara45
    01. Lipanj 2019. 09:42

zvjezdica37

klara45

LjubičicaX

LELA

Hvalaa!❤

Na poslu samm..Hocu popodne😬😘

zvjezdica37
    01. Lipanj 2019. 10:14

klara45

zvjezdica37

klara45

LjubičicaX

LELA

Hvalaa!❤

Na poslu samm..Hocu popodne😬😘

Cekamo🤗🤗🤗👍

Sunčica5
    01. Lipanj 2019. 10:37

Lela u nove pobjede 💞
    Klara sretno 🙏🏻😘

Moja tempica i dalje raste. Sutra se nadam da ce oznaciti O.

Pa di su vasi grafovi?

“Nebo strpljive voli.”

zvjezdica37
    01. Lipanj 2019. 10:56

Kod mene je tek 10.dan ciklusa.lh je negativan skroz .ni nema skoro testne linije.nema nist ni na grafu zanimljivog...ali evo mogu staviti

zvjezdica37
    01. Lipanj 2019. 11:00
  • Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.