Moje stanje:
Meni moja trakuca jos ni da krene tamniti. Sad . Al sam pocela dobivat neki iscjedak bijeli. Ali nije mokar nego onako suhi. Jer vidim obris bijeli na gacicama a ne bude mokro. I imam dolje onak kao bolovice pred M al punoooo manje. I onak neki pritisak. Pa se nadam da bi kroz koji dan moglo biti nesto. Grudi se napuhuju. Sta kazete zenske na to? Jos cekam Papa rezultate. Kak ide to kod vasih ginica? Meni je moja rekla ak te nazovem ne valja i cut ces sta je a ak te ne nazovem onda je dobar. 🥴
Sacekaj jos par dana i bit ce pik :)
Ja papu obavim kod privatnika i bude za 2tjedna gotov, isto nazovu i kazu jel ok ili ne.. dok kod svog gin mi je nevjesti poslao napismeno da nije u redu papa i da se javi hitno…valjda ovisi od gin :/
Hhhhh nadam se da bude. Hahhaha kako me krenulo zadnjih mjesec dana necu ni P od pika vidit 😂😂😂😂...pa to je super. A ne ovak cekat oce li zvoniti ili ne. Na kraju i zaboravim da sam ga uopce i radila 😂😂😂
Od moje gin nikad ništa ne javi za papu! privatno mi pošalje nalaz mailom! Mislim da preko socijalnog ako je ok ništa ne javljaju!
Uglavnom, ja i dalje nikakvi simptomi, tako da mislim da ovaj mjesec definitivno ništa ...
Moje stanje:
Meni moja trakuca jos ni da krene tamniti. Sad . Al sam pocela dobivat neki iscjedak bijeli. Ali nije mokar nego onako suhi. Jer vidim obris bijeli na gacicama a ne bude mokro. I imam dolje onak kao bolovice pred M al punoooo manje. I onak neki pritisak. Pa se nadam da bi kroz koji dan moglo biti nesto. Grudi se napuhuju. Sta kazete zenske na to? Jos cekam Papa rezultate. Kak ide to kod vasih ginica? Meni je moja rekla ak te nazovem ne valja i cut ces sta je a ak te ne nazovem onda je dobar. 🥴
Sacekaj jos par dana i bit ce pik :)
Ja papu obavim kod privatnika i bude za 2tjedna gotov, isto nazovu i kazu jel ok ili ne.. dok kod svog gin mi je nevjesti poslao napismeno da nije u redu papa i da se javi hitno…valjda ovisi od gin :/
Hhhhh nadam se da bude. Hahhaha kako me krenulo zadnjih mjesec dana necu ni P od pika vidit 😂😂😂😂…pa to je super. A ne ovak cekat oce li zvoniti ili ne. Na kraju i zaboravim da sam ga uopce i radila 😂😂😂
Ma hoces, samo ti akcijaj :))
👩33g, Pcso, ir, dhea-s 14 ukupni T 1.90
👨32g, oligoasthenozoospermia
Kbc St
1.Ivf/Icsi 5/2023--7f, 5🥚 1🐧, et trodnevnog, beta0,2❌️
FET 10/2023.(prirodni),beta0,3 ❌️
2.Ivf/ICSI 11/2023-->17f, 6🥚 -(hiper) 4🐧
FET 1/2024.(prirodni+stoperica) 1🐧,beta 3,4❌️
FET 6/2024.(estrofem3x1)1🐧,8dnt +,beta13dnt 1704,5 beta15dnt 3368❤️dečko🩵
Od moje gin nikad ništa ne javi za papu! privatno mi pošalje nalaz mailom! Mislim da preko socijalnog ako je ok ništa ne javljaju!
Uglavnom, ja i dalje nikakvi simptomi, tako da mislim da ovaj mjesec definitivno ništa …
Mozda je bas dobar znak sto nema simptoma :)
Ja sam prosli ciklus imala svakakve simptome pa je stigla vjestica :D
Kbc St
Ufff.... ne znam... ne želim se nadati jer se rastužim... okupiram se svim i svačim samo da ne mislim... već si u glavi složila da to neće ići prirodnim putem... :/
Ufff…. ne znam… ne želim se nadati jer se rastužim… okupiram se svim i svačim samo da ne mislim… već si u glavi složila da to neće ići prirodnim putem… :/
Koliko dugo radite na bebi?
Kbc St
Ciljano od 2mj, ali već 8mj ne pazimo zapravo! Imam neku cistu na lijevom jajniku, hipotireozu, a on je pred godinu dana na spermiogramu imao sporije spermije, nije još kontrolno radio, ko ako ne uspijemo sad kroz sljedeća 2 ciklusa ćemo odraditi dalje pretrage! S tim da sam ja 37 god i nisam rađala, on ima djete iz prvog braka i 41god ....
Jel koja koristi SMEP plan ili planira ovaj ciklus? Mi cemo pokusati cim zavrsi M, tj od 8 dc. MM se sad veseli zbog jako puno akcije, a na kraju ce biti ko ocufani pas 🤪😁🤭
Podsjeti me da su Tvoji planovi bolji od mojih zelja 💖
Ciljano od 2mj, ali već 8mj ne pazimo zapravo! Imam neku cistu na lijevom jajniku, hipotireozu, a on je pred godinu dana na spermiogramu imao sporije spermije, nije još kontrolno radio, ko ako ne uspijemo sad kroz sljedeća 2 ciklusa ćemo odraditi dalje pretrage! S tim da sam ja 37 god i nisam rađala, on ima djete iz prvog braka i 41god ….
Zelim ti da uspijete sto prije :) samo budi pozitivna i doci ce sve na svoje :)
Kad trebas (ne)dobiti?
Kbc St
Pozdrav ženice, mene je takodjer m ovaj mjesec namučila i kasnila je 6 dana pa sam se naravno ponadala jer inače nikad toliko dana nije kasnila. Neki ludi mjesec izgleda da je, jer po postovima vidim da je večini kasnila. Pratim vas sve redovno, ali nisam stigla pisati jer sam u ponedjeljak završila na hitnoj, pozlilo mi je na poslu. Nisu naravno našli uzrok već samo stres, klasika. Wooow Sunčica5 tvoja trakica je baš tamna 😊. Što se mojih trakica tiče koristim ih od nedjelje, i koliko se meni čini svaki dan su doslovno iste, nema pomaka ni da je tamnija niti svijetlija, jučer sam čak pomislila da nešto nije u redu s njima pa sam 2 puta napravila ujutro i 2 puta naveče 😆 nadam se na će kroz koji dan potamnit
Sortiraj odgovore
Najstariji