Lh trakice iskustva

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    zvjezdica37
    11. Travanj 2019. 08:46

annika

Mallla

Joj baš smo prozirne sve po redu s tom spontanošću 😂😂

Meni se još na poslu svašta složilo i najsretnija bih bila da odem na porodiljni. Ja skočim na muža, kaže on: tebi je toliko dosta posla da bi sad spontano svaki dan

I ja se prikljucujem zeljama za jednim duuuugim godisnjim bez posla

zvjezdica37
    11. Travanj 2019. 08:50

Martina1982

zvjezdica37

Primjetila sam kod tebe drugih a danas i kod mene da i kontrolna trakica bude intezivnija kad je lh pik na vrhuncu.No….mozda si samo umisljam.Trebas ostat pametan sta radit.Svaki drugi dan mi se cini optimalno u vecini slucajeva.tamam da spermici docekaju drugu turu,mada se ja uvijek bojim da nece nista ostat nakon odnosa jer iscuri i vise nema ni traga skoro drugi dan.A gle…zavisi kvaliteta i od stresa ,moj muz recimo puno pusi dosta nezdrav ritam ima zbog posla i nikakve vitamine ne uzima.Jel koja primjetila da oprostite gorak i jak miris sperme.Mi zakljucujemo da je to od hrane mozda…ili sta vec .

Da svaki drugi dan bi mozda bilo optimalno najbolje…a ko ce ga znat….

Ja sam mislila da cu jos danas nekako uspjet da odradimo akciju al iskreno od jutros me pecka dolje i cini mi se da me prosla i zelja a i sekret se izmjenjao.Prije cu stavljat obloge nego opet hopsati a provjerit cu popodne i trakicu dali se jos crveni

zvjezdica37
    11. Travanj 2019. 08:54

Mallla

Da da tada sam ostala trudna.
    Da je zvjezdice dobro zaključuješ kod pika je i kontrolna crta tamnija.
    A što se curenja tiče, dovoljan je samo 1 brzić za oplodnju pa ovo što izađe je višak svskako (ako te to imalo tješi)
    A okus i miris sperme itekako ima veze s hranom. Čitala sam da ananas poboljšava okus. E al i ja preferiram pranje prije, želudac mi dođđe u grlo kad osjetim miris "ribe" 😂
    Ja nekako čisto sumnjam da će včrs kod mene akcija. Muž mi još nije došao s posla….al dobro i da ne bude stigne bit sutra … Valjda. Što više pratim više znam da nema pravila

Malo me tjesi ...haha naravno...

11. Travanj 2019. 08:57

zvjezdica37

Martina1982

Mallla

Joj baš smo prozirne sve po redu s tom spontanošću 😂😂

Strasno da….a ja kazem njemu….ma neeeee…zar se ne moze zena pozeliti svog muza…jer ako mu kazem da je O ili bo mogla biti, onda mu je to stalno u glavi pa mu nekad i smeta. Ak me razumite 😉😁.

Da ja razumijem.Njima u glavi odmah pada rejting i na to se lako uvrjede.Njima je vazno da su stalno pozeljni .Meni moj reko da nije robot.Isto mu smeta kad to treba odradit al malo oko njega i omeksa.🙃😀

Da bas tako. Al dobro razumljivo mi je to 😁

11. Travanj 2019. 09:00

zvjezdica37

Martina1982

zvjezdica37

Primjetila sam kod tebe drugih a danas i kod mene da i kontrolna trakica bude intezivnija kad je lh pik na vrhuncu.No….mozda si samo umisljam.Trebas ostat pametan sta radit.Svaki drugi dan mi se cini optimalno u vecini slucajeva.tamam da spermici docekaju drugu turu,mada se ja uvijek bojim da nece nista ostat nakon odnosa jer iscuri i vise nema ni traga skoro drugi dan.A gle…zavisi kvaliteta i od stresa ,moj muz recimo puno pusi dosta nezdrav ritam ima zbog posla i nikakve vitamine ne uzima.Jel koja primjetila da oprostite gorak i jak miris sperme.Mi zakljucujemo da je to od hrane mozda…ili sta vec .

Da svaki drugi dan bi mozda bilo optimalno najbolje…a ko ce ga znat….

Ja sam mislila da cu jos danas nekako uspjet da odradimo akciju al iskreno od jutros me pecka dolje i cini mi se da me prosla i zelja a i sekret se izmjenjao.Prije cu stavljat obloge nego opet hopsati a provjerit cu popodne i trakicu dali se jos crveni

😁 ma da. Sad primirje malo i odmor. Sto fizicki sto psihicki. Do sljedeceg nivoa 🤣🤣

zvjezdica37
    11. Travanj 2019. 16:34

Cure dali se slazete samnom da je jucer  dopodne ili cak nocu pik bio na vrhuncu s tim da sam bila na poslu i nabrzinu sam slikala nakon 5min .Znaci dvije slike od jucer i jedna od danas.Definitivno danas nema keksa jer sam se ojela a i mislim da je ovulacija vec na putu tako da svi prethidni dani su pokriveni.

zvjezdica37
    11. Travanj 2019. 16:36

Ispravak.prva slika je slikana u prvih5 minuta .druga slikana nakon 24sata treca alikana nakon pola sata od mokrenja

annika
    11. Travanj 2019. 16:56

zvjezdica37

Cure dali se slazete samnom da je jucer dopodne ili cak nocu pik bio na vrhuncu s tim da sam bila na poslu i nabrzinu sam slikala nakon 5min .Znaci dvije slike od jucer i jedna od danas.Definitivno danas nema keksa jer sam se ojelaa i mislim da je ovulacija vec na putu tako da svi prethidni dani su pokriveni.

mislim da si u pravu. Ma pokrila si sve dane do sad, odmori se- zaslužila si a i muž

[iimg]

zvjezdica37
    11. Travanj 2019. 16:59

Hahahha sta jest jest🤞😀🤣

11. Travanj 2019. 18:40

zvjezdica37

Ispravak.prva slika je slikana u prvih5 minuta .druga slikana nakon 24sata treca alikana nakon pola sata od mokrenja

Slazem se potpuno. Sad odmorko i uzivaj 👍😁

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.