Lh trakice iskustva

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    10. Travanj 2019. 17:09

annika

Cure, sretno svima. Ja se testirala i danas kad sam došla s posla, išla sam na wc sat i pol prije toga i svejedno je trakica bila pozitivna. Večeras opet u akciju

Sto bi znacilo zapravo da dva dana za redom bude pozitivan test za O? 

annika
    10. Travanj 2019. 17:21

Martina1982

annika

Cure, sretno svima. Ja se testirala i danas kad sam došla s posla, išla sam na wc sat i pol prije toga i svejedno je trakica bila pozitivna. Večeras opet u akciju

Sto bi znacilo zapravo da dva dana za redom bude pozitivan test za O?

Pa pozitivna trakica znaci da o nastupa u iducih 48 sati- o je mozda i danas ili cak sutra

[iimg]

annika
    10. Travanj 2019. 17:26

Tj 36 sati, znaci o je danas ili sutra

[iimg]

10. Travanj 2019. 17:30

annika

Tj 36 sati, znaci o je danas ili sutra

Aha aj super. Jer meni je isto bila dva dana pozitivna. 👍

annika
    10. Travanj 2019. 18:03

ja se igram s  tim trakicama, želim se ispraksirati da idući mjesec ne trošim puno vremena na mozganje oko tumačenja.

Jučer navečer je crta bila dosta tamnija od kontrolne, danas u u 13 sati možda mrvicu tamnija ili jednake (to su baš nijanse), 

sad u 18 h mrvicu svjetlija od testne.

Ja se vodim ovime https://spermmeetseggplan.com/smep-step-by-step/  gdje nakon štdje nakon što test pokaže pozitivno taj i iduća tri dana treba imati odnose, pa nakon jednodnevne pauze opet. 

[iimg]

Mallla
    10. Travanj 2019. 18:31

Hej cure evo i mene!
    Zvjezdice aleee alee na piku 😊😀 happy sam za tebe 😊
    Meni ovo nije prvi pik, ulovim u uvijek kad radim trakice al ne ulovim zeku 😂
    Ne krvarim ono je bilo samo jednom očito. 
    Inače danas mi je pik zapravo jači nego jučer, a temp. Je lagano u porastu. I grudi su mi se napuhale. Znate što ću večeras radit 😂😂😂
    Lutealna faza je u principu fiksna (ima iznimki). Prije mi je bila 16dana a sad ispada da je 14 dana. Al i tu mi je znalo biti šarada.
    Prilažem sliku trakica. Sretno nam cure... Idemo sve skupa u odbrojavanje! 

url=https://lilypie.com]

LjubičicaX
    10. Travanj 2019. 18:34

Ja sam skontala da mi je najpametnije čim uhvatim taj prvi pik da se više ne testiram, nego onda slijedi samo akcija 😀 To tumačenje me zbunjivalo, pa mislim da mi se jednom desilo da sam zbog toga propustila O... Ono što još ne mogu  odlučiti je dal jje bolje imati što više akcije nakon pika ili treba čekati 24h da se "vojska" obnovi. Ovaj ciklus, za razliku od ostalih, nismo čekali obnovu pa vidjet ćemo...

Za bebu br. 2 trudimo se od 1/2019
    👩‍🦰 1984., mali dermoid na lijevom jajniku, mali miom, ne utiče na začeće
    🧔 1989., oligoastenoteratozoospermija, varicocela I stupanj
    07/2020 operacija varicocele, terapija profertil + vitamin E,
    10/2020 biohemijska
    12/2020 dugo čekani drugi plus

10. Travanj 2019. 18:49

Mallla

Hej cure evo i mene!
    Zvjezdice aleee alee na piku 😊😀 happy sam za tebe 😊
    Meni ovo nije prvi pik, ulovim u uvijek kad radim trakice al ne ulovim zeku 😂
    Ne krvarim ono je bilo samo jednom očito.
    Inače danas mi je pik zapravo jači nego jučer, a temp. Je lagano u porastu. I grudi su mi se napuhale. Znate što ću večeras radit 😂😂😂
    Lutealna faza je u principu fiksna (ima iznimki). Prije mi je bila 16dana a sad ispada da je 14 dana. Al i tu mi je znalo biti šarada.
    Prilažem sliku trakica. Sretno nam cure… Idemo sve skupa u odbrojavanje!

Da baa fino izgledaju crtice. 👍👍🤞🤞Super da ne krvaris vise i super za grudi.To je dobar znak 😁Meni je ovo prvi put sa trakicam. I zanimljivo je. Samo jedno ima sto me muci. Imala sam u subotu pozitivnu trakicu i u nedjelju ali nismo imali odnos u nedjelju. Imali smo petak i subotu. Pa me to malo muci....Sretno nam odbrojavanje 😁

10. Travanj 2019. 18:51

LjubičicaX

Ja sam skontala da mi je najpametnije čim uhvatim taj prvi pik da se više ne testiram, nego onda slijedi samo akcija 😀 To tumačenje me zbunjivalo, pa mislim da mi se jednom desilo da sam zbog toga propustila O… Ono što još ne mogu odlučiti je dal jje bolje imati što više akcije nakon pika ili treba čekati 24h da se "vojska" obnovi. Ovaj ciklus, za razliku od ostalih, nismo čekali obnovu pa vidjet ćemo…

Ja sam bas pisala Malloj da smo imali odnose pet i sub a u sub i ned sam imala pozitivne testice. Ne kuzim niti ja kad je najbolje imati odnose. Kazu ne prerano...ne prekasno..ne prr rijetko..ne pre cesto....uf..🤔☹😒

annika
    10. Travanj 2019. 18:52

LjubičicaX

Ja sam skontala da mi je najpametnije čim uhvatim taj prvi pik da se više ne testiram, nego onda slijedi samo akcija 😀 To tumačenje me zbunjivalo, pa mislim da mi se jednom desilo da sam zbog toga propustila O… Ono što još ne mogu odlučiti je dal jje bolje imati što više akcije nakon pika ili treba čekati 24h da se "vojska" obnovi. Ovaj ciklus, za razliku od ostalih, nismo čekali obnovu pa vidjet ćemo…

e pa i mene to zbunjuje o učestalosti. Mi smo oboje krepani i neispavani ( klinac nam je bio u bolnici a muž ima neki rok pa ovaj cijeli tjedan spava par sati). Vidim da danas jedva funkcionira, čak me siroče i pitao jel može ipak sutra ujutro. Ako se mora, mora se  

[iimg]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.