Lh trakice iskustva

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mallla
    10. Travanj 2019. 20:15

znači pik sam ulovila u 15:30 a akciju smo imali oko ponoć zato sam pisala akciju dan iza jer je već bio 18dc. Uglavnom i tada sam bila sva u analizama i tu na ovom forumu ito je bio baš odrađeni keks

url=https://lilypie.com]

zvjezdica37
    10. Travanj 2019. 20:27

Primjetila sam kod tebe drugih a danas i kod mene da i kontrolna trakica bude intezivnija kad je lh pik na vrhuncu.No....mozda si samo umisljam.Trebas ostat pametan sta radit.Svaki drugi dan mi se cini optimalno u vecini slucajeva.tamam da spermici docekaju drugu turu,mada se ja uvijek bojim da nece nista ostat nakon odnosa jer iscuri i vise nema ni traga skoro drugi dan.A gle...zavisi kvaliteta i od stresa ,moj muz recimo puno pusi dosta nezdrav ritam ima zbog posla i nikakve vitamine ne uzima.Jel koja primjetila da oprostite gorak i jak miris sperme.Mi zakljucujemo da je to od hrane mozda...ili sta vec .

10. Travanj 2019. 20:47

annika

Martina1982

LjubičicaX

Ja sam skontala da mi je najpametnije čim uhvatim taj prvi pik da se više ne testiram, nego onda slijedi samo akcija 😀 To tumačenje me zbunjivalo, pa mislim da mi se jednom desilo da sam zbog toga propustila O… Ono što još ne mogu odlučiti je dal jje bolje imati što više akcije nakon pika ili treba čekati 24h da se "vojska" obnovi. Ovaj ciklus, za razliku od ostalih, nismo čekali obnovu pa vidjet ćemo…

Ja sam bas pisala Malloj da smo imali odnose pet i sub a u sub i ned sam imala pozitivne testice. Ne kuzim niti ja kad je najbolje imati odnose. Kazu ne prerano…ne prekasno..ne prr rijetko..ne pre cesto….uf..🤔☹😒

Ako te tješi, i ja što više čitam manje znam.

😁😁😁😁

10. Travanj 2019. 20:53

zvjezdica37

Ja sam jedino uspjela pohvatat na nekom clanku da najtamniji pik znaci da ce ovulacija uslijediti skoro odmah za par sati odnosno u roku jednog dana.
    Mi smo imali odnos zadnja tri dana.Jucer vise opustanje a danas sto bi se reklo programirano.O boze.
    Popodne smo se kao dogovorili da to odradimo jer navecer necemo moci.oba dvoje smo se nakon posla dovukli do kreveta i ono kao….trudimo seZa nase dobro jel…ipak umor i rad cine svoje.
    Neznam sad uopce kad i koliko to radit.Ja sam danas digla noge u zrak a probam i sutra pa sta bude!

Hhhhhh dobri ste....eto i toliko truda oko svega pa kako da onda ne budete nagradeni jednim +....❤️

10. Travanj 2019. 20:54

zvjezdica37

Primjetila sam kod tebe drugih a danas i kod mene da i kontrolna trakica bude intezivnija kad je lh pik na vrhuncu.No….mozda si samo umisljam.Trebas ostat pametan sta radit.Svaki drugi dan mi se cini optimalno u vecini slucajeva.tamam da spermici docekaju drugu turu,mada se ja uvijek bojim da nece nista ostat nakon odnosa jer iscuri i vise nema ni traga skoro drugi dan.A gle…zavisi kvaliteta i od stresa ,moj muz recimo puno pusi dosta nezdrav ritam ima zbog posla i nikakve vitamine ne uzima.Jel koja primjetila da oprostite gorak i jak miris sperme.Mi zakljucujemo da je to od hrane mozda…ili sta vec .

Da svaki drugi dan bi mozda bilo optimalno najbolje...a ko ce ga znat....

10. Travanj 2019. 20:58

Mallla

znači pik sam ulovila u 15:30 a akciju smo imali oko ponoć zato sam pisala akciju dan iza jer je već bio 18dc. Uglavnom i tada sam bila sva u analizama i tu na ovom forumu ito je bio baš odrađeni keks

I tad si ostala trudna? Dobro je to onda kod mene 😂😂😂😂 ja bum poludela 😂😂😂

10. Travanj 2019. 21:01

zvjezdica37

Primjetila sam kod tebe drugih a danas i kod mene da i kontrolna trakica bude intezivnija kad je lh pik na vrhuncu.No….mozda si samo umisljam.Trebas ostat pametan sta radit.Svaki drugi dan mi se cini optimalno u vecini slucajeva.tamam da spermici docekaju drugu turu,mada se ja uvijek bojim da nece nista ostat nakon odnosa jer iscuri i vise nema ni traga skoro drugi dan.A gle…zavisi kvaliteta i od stresa ,moj muz recimo puno pusi dosta nezdrav ritam ima zbog posla i nikakve vitamine ne uzima.Jel koja primjetila da oprostite gorak i jak miris sperme.Mi zakljucujemo da je to od hrane mozda…ili sta vec .

Al to bi trebala biti i poanta trakica zar ne?Da jesam ja. Moj muz pusi sve u 16. Ja mislim da je to od cigara uvelike, ali isto tako znam da hrana i pice mogu utjecati na miris i okus sperme. Joj oprostite cure na ovom al zato ja svog teram uvijek da se opere frisko ☺️🙄. Mozda malo zvuci onako al jbg. Nemrem podnjet te miomirise 🥴
    Osim ak se ne zalomi da smo negdi di se nemre bas oprat.....🤭🤭🤭

Mallla
    10. Travanj 2019. 21:27

Da da tada sam ostala trudna. 
    Da je zvjezdice dobro zaključuješ kod pika je i kontrolna crta tamnija. 
    A što se curenja tiče, dovoljan je samo 1 brzić za oplodnju pa ovo što izađe je višak svskako (ako te to imalo tješi) 
    A okus i miris sperme itekako ima veze s hranom. Čitala sam da ananas poboljšava okus. E al i ja preferiram pranje prije, želudac mi dođđe u grlo kad osjetim miris "ribe" 😂
    Ja nekako čisto sumnjam da će včrs kod mene akcija. Muž mi još nije došao s posla....al dobro i da ne bude stigne bit sutra ... Valjda. Što više pratim više znam da nema pravila

url=https://lilypie.com]

annika
    10. Travanj 2019. 21:35

Martina1982

zvjezdica37

Al to bi trebala biti i poanta trakica zar ne?Da jesam ja. Moj muz pusi sve u 16. Ja mislim da je to od cigara uvelike, ali isto tako znam da hrana i pice mogu utjecati na miris i okus sperme. Joj oprostite cure na ovom al zato ja svog teram uvijek da se opere frisko ☺️🙄. Mozda malo zvuci onako al jbg. Nemrem podnjet te miomirise 🥴
    Osim ak se ne zalomi da smo negdi di se nemre bas oprat…..🤭🤭🤭

Otkad pravimo dijete ne znam kakav sperma ima okus jer se ne smije ništa bacati

[iimg]

annika
    10. Travanj 2019. 21:39

LjubičicaX

Malla, izgleda onda da je to bilo neko ovulacijsko krvarenje…Najbitnije je da ga više nema

Zvjezdice, i to tvoje boluckanje jajnika je, po mom mišljenju, 100% vezano za ovulaciju. To za aletit, nisam mjerodavna, meni se uvijek jede sve i svašta 😀
    Annika, znam da vam nije do toga, ali O je samo jednom u mjesecu, skupite to malo snage i u akciju pa da se možemo sve zajedno veseliti za 2 sedmice.

Martina,
    ako je odnos bio u subotu kad i pozitivna trakica, onda bi se mogla i ti sa nama veseliti 😃

Ja sam ovaj mjesec puna neke pozitive i jedva čekam da jedna po jedna počnete javljati za plusiće 😎

A mi smo se kao dogovorili da ćemo opušteno, bez ikakvog planiranja, nećemo se štititi pa ako bude bude jer dvoje klinaca već  imamo. Ali naravno da to  kod mene nije opušteno i da je i planirano.   A on je uvijek za ali postao je sumnjičav s mojom spontanošću evo još nije stigao sa sastanka. A vidjet ćemo
    Ja isto imam tako neki dobar predosjećaj kad viidm te vaše trakice

[iimg]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.