Lh trakice iskustva

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    10. Travanj 2019. 21:58

Mallla

Da da tada sam ostala trudna.
    Da je zvjezdice dobro zaključuješ kod pika je i kontrolna crta tamnija.
    A što se curenja tiče, dovoljan je samo 1 brzić za oplodnju pa ovo što izađe je višak svskako (ako te to imalo tješi)
    A okus i miris sperme itekako ima veze s hranom. Čitala sam da ananas poboljšava okus. E al i ja preferiram pranje prije, želudac mi dođđe u grlo kad osjetim miris "ribe" 😂
    Ja nekako čisto sumnjam da će včrs kod mene akcija. Muž mi još nije došao s posla….al dobro i da ne bude stigne bit sutra … Valjda. Što više pratim više znam da nema pravila

Aj super onda. Ananas kazes. Probat cu. Sutra kupujem ananas. Ko ono jede mi se 😉😏. Da da nema pravila. Zato i je tako kako je 😁 eee kad bi pravila postojal ne bi se sad mi medusobno bodrile i dopisivale 😁

10. Travanj 2019. 21:59

annika

Martina1982

zvjezdica37

Primjetila sam kod tebe drugih a danas i kod mene da i kontrolna trakica bude intezivnija kad je lh pik na vrhuncu.No….mozda si samo umisljam.Trebas ostat pametan sta radit.Svaki drugi dan mi se cini optimalno u vecini slucajeva.tamam da spermici docekaju drugu turu,mada se ja uvijek bojim da nece nista ostat nakon odnosa jer iscuri i vise nema ni traga skoro drugi dan.A gle…zavisi kvaliteta i od stresa ,moj muz recimo puno pusi dosta nezdrav ritam ima zbog posla i nikakve vitamine ne uzima.Jel koja primjetila da oprostite gorak i jak miris sperme.Mi zakljucujemo da je to od hrane mozda…ili sta vec .

Al to bi trebala biti i poanta trakica zar ne?Da jesam ja. Moj muz pusi sve u 16. Ja mislim da je to od cigara uvelike, ali isto tako znam da hrana i pice mogu utjecati na miris i okus sperme. Joj oprostite cure na ovom al zato ja svog teram uvijek da se opere frisko ☺️🙄. Mozda malo zvuci onako al jbg. Nemrem podnjet te miomirise 🥴
    Osim ak se ne zalomi da smo negdi di se nemre bas oprat…..🤭🤭🤭

Otkad pravimo dijete ne znam kakav sperma ima okus jer se ne smije ništa bacati

🤣🤣🤣🤣🤣🤣

10. Travanj 2019. 22:01

annika

LjubičicaX

Malla, izgleda onda da je to bilo neko ovulacijsko krvarenje…Najbitnije je da ga više nema

Zvjezdice, i to tvoje boluckanje jajnika je, po mom mišljenju, 100% vezano za ovulaciju. To za aletit, nisam mjerodavna, meni se uvijek jede sve i svašta 😀
    Annika, znam da vam nije do toga, ali O je samo jednom u mjesecu, skupite to malo snage i u akciju pa da se možemo sve zajedno veseliti za 2 sedmice.

Martina,
    ako je odnos bio u subotu kad i pozitivna trakica, onda bi se mogla i ti sa nama veseliti 😃

Ja sam ovaj mjesec puna neke pozitive i jedva čekam da jedna po jedna počnete javljati za plusiće 😎

A mi smo se kao dogovorili da ćemo opušteno, bez ikakvog planiranja, nećemo se štititi pa ako bude bude jer dvoje klinaca već imamo. Ali naravno da to kod mene nije opušteno i da je i planirano.  A on je uvijek za ali postao je sumnjičav s mojom spontanošćuevo još nije stigao sa sastanka. A vidjet ćemo
    Ja isto imam tako neki dobar predosjećaj kad viidm te vaše trakice

Hhhhh joj to sa sumnjivoscu mi je poznato 🤗😏. Ja cim skocim na svog me pita "da nije mozda da imas ovulaciju?" 🤭🤭🤭🤭

Mallla
    10. Travanj 2019. 22:44

Joj baš smo prozirne sve po redu s tom spontanošću 😂😂

url=https://lilypie.com]

annika
    10. Travanj 2019. 23:01

Mallla

Meni se još na poslu svašta složilo i najsretnija bih bila da odem na porodiljni. Ja skočim na muža, kaže on: tebi je toliko dosta posla da bi sad spontano svaki dan

[iimg]

Mallla
    11. Travanj 2019. 00:32

Tako je meni moj veceras rekao "a to bi ti na porodiljni" 😂😂 eee daa

url=https://lilypie.com]

11. Travanj 2019. 08:37

annika

Mallla

Meni se još na poslu svašta složilo i najsretnija bih bila da odem na porodiljni. Ja skočim na muža, kaže on: tebi je toliko dosta posla da bi sad spontano svaki dan

🤣🤣🤣🤣🤭🤭🤣🤣🤣

11. Travanj 2019. 08:39

Mallla

Strasno da....a ja kazem njemu....ma neeeee...zar se ne moze zena pozeliti svog muza...jer ako mu kazem da je O ili bo mogla biti, onda mu je to stalno u glavi pa mu nekad i smeta. Ak me razumite 😉😁. 

11. Travanj 2019. 08:40

Samo da stavim update mog grafica. Za sad nije lose 👍

zvjezdica37
    11. Travanj 2019. 08:45

Martina1982

Mallla

Strasno da….a ja kazem njemu….ma neeeee…zar se ne moze zena pozeliti svog muza…jer ako mu kazem da je O ili bo mogla biti, onda mu je to stalno u glavi pa mu nekad i smeta. Ak me razumite 😉😁.

Da ja razumijem.Njima u glavi odmah pada rejting i na to se lako uvrjede.Njima je vazno da su stalno pozeljni .Meni moj reko da nije robot.Isto mu smeta kad to treba odradit al malo oko njega i omeksa.🙃😀

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.