Lh trakice iskustva

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    12. Travanj 2019. 15:52

zvjezdica37

Kao sa citam pricu o sebi,tocno sve isto.
    Ponekad prelistam par puta nase razgovore jer nekad mi se desi da ne primjetim bas sve odjednom.Iako vidim da kao nismo opterecene vise kao prije a non stop vrsljamo po jednom te istom.😆
    I onda naravno kad ne ide po planu milion svega mozda ovako mozda onako..joj drage moje zene to je ono sto u nama ne miruje koliko god mi mislile da ne razmisljamo duboko negdje u nasoj podsvjesti nas mozak radi 100na sat.Ali ja gledam to sa pozitivne strane🙃vidi se tko je uporan😙😊😊😉😉

Jest. U pravu si tocno. I znam da bi se kao trebale opustiti al znas sta. Meni kad netko od mojih kaze opusti se...strpi se...ja odem u inat u  Muller i kupim jos par testova. E pa evo vam na. 💪 🤣🤣🤣🤣🤣🤣 I treba biti uporan i ustrajati. Naravno sve ima svoje granice. Ne smije to sve prec u neku opsesiju. Ali nadati se i pitat sta bi bilo kad bi bilo, mozemo uvijek 🥰

Mallla
    12. Travanj 2019. 16:25

Znači 6dpo. Ide to ide, još cca 4 dana za prosječno vrijeme implatacije 😊
    Ja sam sad sjela malo brže tako me žicnilo zvijezde sam prebrojala... I meni ti je tako ova druga faza uvijek neki belaj 

url=https://lilypie.com]

12. Travanj 2019. 16:29

Mallla

Znači 6dpo. Ide to ide, još cca 4 dana za prosječno vrijeme implatacije 😊
    Ja sam sad sjela malo brže tako me žicnilo zvijezde sam prebrojala… I meni ti je tako ova druga faza uvijek neki belaj

Idu pomalo dani 😁😁 Ma znam kak ti je...al.sta ces. Tak je nama zenama 🤣🤣🤣 (nekima) 

Mallla
    13. Travanj 2019. 08:01

Evo mog porasta jutros, još FF nije označio O al to će on nakon 3 visoke temp. 
    Kako ste vi cure? 

url=https://lilypie.com]

zvjezdica37
    13. Travanj 2019. 08:27

Jutro curke kod mene izgleda isto blagi porast temp.ovih dana do 37 vaginalno a jutros 37.3 .Ako se ovako nastavi onda je to to .Isto cu pratiti.Nista drugo ne osjecam.Mozda su malo grudi punije.Ovih dana obavezno pijem jos uvijek vrkuta stolisnik barem dvije case dnevno do cetiri case.Ja sam na kalenadru oznacila prosjecno trajanje ciklusa 29dana sto i je zadnjih par mjeseci pa stoga planiram neki test mozda 20.3 iako mislim da nebih trebala tako rano..al vec znam da mi vrag nece dati mira pa sto da se lazem😂😂
    Vise ne piskam lh trakice jer smatram da sam ulovila pik.
    Znaci cure moje za jedno 10 dana cemo biti aktivne sa testicima jel tako?Jedva cekam🤗🤩

13. Travanj 2019. 08:28

Mallla

Kako ste vi cure?

Aj superrr 👍. Da curke kak ste vi? Ima li jos koja porast temp? Daj mi reci kolika ti bude tem? Meni jutros bila 36.6. Uslikat cu graf. Ali znate sta mi najcudnije. Evo stvarno preko dana bude izmedu 36.8 i 37.5. Varira. I onda ujutro bude manja. A osjecam se ko da me netko tuko tru dana. Znate ono kak bude kad imate gripicu ili virozu. 

13. Travanj 2019. 08:30

Martina1982

Mallla

Kako ste vi cure?

Aj superrr 👍. Da curke kak ste vi? Ima li jos koja porast temp? Daj mi reci kolika ti bude tem? Meni jutros bila 36.6. Uslikat cu graf. Ali znate sta mi najcudnije. Evo stvarno preko dana bude izmedu 36.8 i 37.5. Varira. I onda ujutro bude manja. A osjecam se ko da me netko tuko tru dana. Znate ono kak bude kad imate gripicu ili virozu.

I da na osnovu tem. pomaknuo mi je O za jedan dan unaprijed. Kao da je bila ned. A moze biti. Jer sub i ned je bio pozitivan test.

13. Travanj 2019. 08:33

zvjezdica37

Jutro curke kod mene izgleda isto blagi porast temp.ovih dana do 37 vaginalno a jutros 37.3 .Ako se ovako nastavi onda je to to .Isto cu pratiti.Nista drugo ne osjecam.Mozda su malo grudi punije.Ovih dana obavezno pijem jos uvijek vrkuta stolisnik barem dvije case dnevno do cetiri case.Ja sam na kalenadru oznacila prosjecno trajanje ciklusa 29dana sto i je zadnjih par mjeseci pa stoga planiram neki test mozda 20.3 iako mislim da nebih trebala tako rano..al vec znam da mi vrag nece dati mira pa sto da se lazem😂😂
    Vise ne piskam lh trakice jer smatram da sam ulovila pik.
    Znaci cure moje za jedno 10 dana cemo biti aktivne sa testicima jel tako?Jedva cekam🤗🤩

Superrrr...joj i ja....bas mi je drago da sam pisala ovdje. Nekako mi je manje stresno prolaziti iznova te cikluse. Ja bi isto po kalendaru mogla 20.4 raditi test...jupiiiiiiii..meni bi trebala.21.4 stici. Ovaj put obecajem sama sebi da ga necu prije tog datuma raditi. 😊🤭🥰😁

13. Travanj 2019. 08:34

Ajd napisi ako zelite kad koja treba dobiti pa cemo odbrojavati skupa 🤭😁❤🤞

zvjezdica37
    13. Travanj 2019. 08:59

Martina tokom dana ti je veca temperatura jer se kreces i bilo kakva aktivnost moze dovesti do porasta.Mada ti je jedini pravi pokazatelj temperature da ostane povisena u vrijeme kada trwbas dobiti.Ja se zato ne pridrzavam juatrnjeg mjerenja po skolski jer mi je to onako nepouzdano.Kod mene uvijek dolazi do porasta u drugom dijelu ciklusa kuzis?i prije menge dan dva pada.Kroz godine sam naucila citati temperature upoznavajuci svoje tijelo.U vrijeme trudnoce a prije testa moja temperatura tijela mjerena ispod pazuha je uvijek 37.4

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.