Lh trakice iskustva

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mallla
    11. Travanj 2019. 18:41

Daaa mislim da ti je jučer bio pik. 
    A kod nas je sinoć pala akcija, malo me bolilo al je izvršeno. Nisam se nadala baš da će M bit od volje. 
    Sada vrebam kada će značajno porast temp. Radujem se odbrojavanju. Još me malo bocka i steže al to je dobar znak... Nešto se zbiva... Držim nam svima fige

url=https://lilypie.com]

11. Travanj 2019. 18:43

Zenice....ima tem  37.5..☹ i dobila sam neki mlijecni iscjedak...da nije mozda da imam neku upalu? Iako me nis ne svrbi i ne pece.....🙄😱🧐

11. Travanj 2019. 18:44

Mallla

A kod nas je sinoć pala akcija, malo me bolilo al je izvršeno. Nisam se nadala baš da će M bit od volje.
    Sada vrebam kada će značajno porast temp. Radujem se odbrojavanju. Još me malo bocka i steže al to je dobar znak… Nešto se zbiva… Držim nam svima fige

Joj superiska. Znaci ispunile smo sve misiju za ovaj mjesec 😁😁😁🤭🤭🤭🤭

zvjezdica37
    11. Travanj 2019. 21:14

Martina1982

zvjezdica37

Ispravak.prva slika je slikana u prvih5 minuta .druga slikana nakon 24sata treca alikana nakon pola sata od mokrenja

Slazem se potpuno. Sad odmorko i uzivaj 👍😁

🤗😘😘🤗

zvjezdica37
    11. Travanj 2019. 21:16

Mallla

Sada vrebam kada će značajno porast temp. Radujem se odbrojavanju. Još me malo bocka i steže al to je dobar znak… Nešto se zbiva… Držim nam svima fige

Javi nam bas kad ti poraste.Meni je nisko jos uvujek.provjerim sutra kolika je.Bitno da si pokrila dane .Ostalo ce priroda odradit🤞🤞🤞

zvjezdica37
    11. Travanj 2019. 21:19

Martina1982

Zenice….ima tem 37.5..☹ i dobila sam neki mlijecni iscjedak…da nije mozda da imam neku upalu? Iako me nis ne svrbi i ne pece…..🙄😱🧐

Moguce da si neku virozicu pokupila a meni mljecni iscjedak vuce na to da usljed temperature ide i pad imuniteta pa automatski i nasa draga candida.Ne mora biti a provjeri ujutro temperaturu.Ako je upala do jutra ce se vec manifestirati nesto.Sretno da bude samo nesto prolazno

11. Travanj 2019. 21:22

zvjezdica37

Martina1982

Zenice….ima tem 37.5..☹ i dobila sam neki mlijecni iscjedak…da nije mozda da imam neku upalu? Iako me nis ne svrbi i ne pece…..🙄😱🧐

Moguce da si neku virozicu pokupila a meni mljecni iscjedak vuce na to da usljed temperature ide i pad imuniteta pa automatski i nasa draga candida.Ne mora biti a provjeri ujutro temperaturu.Ako je upala do jutra ce se vec manifestirati nesto.Sretno da bude samo nesto prolazno

Ma da tak si i ja mislim. Vec par dana mi ide onako preko dana tem od 36.7 do 37. Jutarnja mi bila.36.5 danas....al evo sad navecer mi 37.5....Spustila se na 36.9....😒 

Mallla
    11. Travanj 2019. 23:13

Martina jesi ti sigurna da ti spavaš zatvorenih usta... Ajd sutra izmjeri i oralno i npr pod pazuhom čisto za usporedbu. Meni to nekako prevelika razlika jutarnje temp i navečer. Ne mora bit ništa od ovih mojih razmišljanja točno jer sve smo različite al mi nekako jako velika razlika od 36.4 do 37.5.
    Meni temp. Oko i preko 37 uz mliječni iscjedak uvijek bude nadu u trudnoću. Inače nakon ovulacije je mliječni iscjedak normalna pojava, a nekad u trudnoćama bude pojačan. 

Mallla
    12. Travanj 2019. 06:51

I tako mog porasta još nema, sada je temp. 36.6
    59, očekujem porast sutra ili prekosutra. Sinoć sam radila trakicu i počela je blijediti što znači da je ono prije stvsrno bio pik a O unutar ovih dan dva. 
    Sad sve čekam taj porast. Iako znam da on krene nakon 2 do 3 dana. 

zvjezdica37
    12. Travanj 2019. 07:11

Da se nadovezem na diskusiju o temperaturi .Isto mi je cudna ta razlika u temperaturi tj vise mi to izgleda kao da je neka viroza nego nesto drugo.Ako je sve kako treba sad bi vec trebala lagano otici preko 37 gore i ne se apustati ispod.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.