Lh trakice iskustva

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    12. Travanj 2019. 07:36

Da sto se tice tem ovako opcenito meni je inace niska tem. Eto sad mjerila oralno 36.4 a ispod pazuha 36.2. Tako da ko zna sta se tu desava i izdesavalo. Ali ja mislim da od mene nista ovaj mjesec. Ali nema veze. Ako i je tako samo nek 😈dode pa da idemo dalje 😁. Nije ni svijet stvoren u jednom danom 😁

12. Travanj 2019. 07:39

Mallla

I tako mog porasta još nema, sada je temp. 36.6
    59, očekujem porast sutra ili prekosutra. Sinoć sam radila trakicu i počela je blijediti što znači da je ono prije stvsrno bio pik a O unutar ovih dan dva.
    Sad sve čekam taj porast. Iako znam da on krene nakon 2 do 3 dana.

Aj super 😁 javljaj nam da znamo 😁

12. Travanj 2019. 07:41

zvjezdica37

Da se nadovezem na diskusiju o temperaturi .Isto mi je cudna ta razlika u temperaturi tj vise mi to izgleda kao da je neka viroza nego nesto drugo.Ako je sve kako treba sad bi vec trebala lagano otici preko 37 gore i ne se apustati ispod.

Pa da bas tak. A i sva se nikak osjecam. Onak sam si malaksala. Ko kad imas virozicu. Al eto sad ujutro nista od temperature. Tak da mislim da je neki buckuris i da si bolje narucim trakice da mi stignu na vrijeme. 🤭🤣

vuky
    12. Travanj 2019. 07:51

Jutro! Di kupite lh trakice? Naručujete sve ili kupite u ljekarni/dm-u?

12. Travanj 2019. 07:54

vuky

Jutro! Di kupite lh trakice? Naručujete sve ili kupite u ljekarni/dm-u?

Ja sam si ovaj mjesec kupila u Mulleru. One Clearblue. I jos sam uzela neke od Duchesse cisto za uspredbu. I od oba su proizvodaca pokazala isti rezultat. Ali sad cu si naruciti sa Ebaya. Isplativije je 😁

vuky
    12. Travanj 2019. 08:36

Onda idem pravac Mullera.... još pitanje, koji dan početi pratiti? Par dana pred očekivanu O? Meni je 14-16 dan... tako mi je rekla gin ( zbog ciste sam bila 3 mj uzv za redom )....

12. Travanj 2019. 09:40

vuky

Onda idem pravac Mullera…. još pitanje, koji dan početi pratiti? Par dana pred očekivanu O? Meni je 14-16 dan… tako mi je rekla gin ( zbog ciste sam bila 3 mj uzv za redom )….

Pa iskreno ja bi t preporucila od zadnjeg dana 😈. Tako sam ja krenula. Cisto da ju ne fulam jer nemam redovite cikluse pa da budem sigurna. I bila mi je ovaj mjesec 21 DC. A prosli recimo 39 DC. Tak da ak zelis biti sigurna najbolje tako. 

12. Travanj 2019. 09:42
    12. Travanj 2019. 09:43
    vuky
    12. Travanj 2019. 09:44

Onda moram hitno po trakice... Tnx :) 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.