Ja sam skontala da mi je najpametnije čim uhvatim taj prvi pik da se više ne testiram, nego onda slijedi samo akcija 😀 To tumačenje me zbunjivalo, pa mislim da mi se jednom desilo da sam zbog toga propustila O… Ono što još ne mogu odlučiti je dal jje bolje imati što više akcije nakon pika ili treba čekati 24h da se "vojska" obnovi. Ovaj ciklus, za razliku od ostalih, nismo čekali obnovu pa vidjet ćemo…
Ja sam bas pisala Malloj da smo imali odnose pet i sub a u sub i ned sam imala pozitivne testice. Ne kuzim niti ja kad je najbolje imati odnose. Kazu ne prerano…ne prekasno..ne prr rijetko..ne pre cesto….uf..🤔☹😒
Ako te tješi, i ja što više čitam manje znam.
[iimg]
Ja sam jedino uspjela pohvatat na nekom clanku da najtamniji pik znaci da ce ovulacija uslijediti skoro odmah za par sati odnosno u roku jednog dana.
Mi smo imali odnos zadnja tri dana.Jucer vise opustanje a danas sto bi se reklo programirano.O boze.
Popodne smo se kao dogovorili da to odradimo jer navecer necemo moci.oba dvoje smo se nakon posla dovukli do kreveta i ono kao....trudimo seZa nase dobro jel...ipak umor i rad cine svoje.
Neznam sad uopce kad i koliko to radit.Ja sam danas digla noge u zrak a probam i sutra pa sta bude!
Zvjezdice cestitam na piku 🤞
Zelim vam puno srece da se mrvice sto prije ugnijezde ❤
Pridruzite nam se na temi Tko planira i radi na bebi, dok cekate dan za testiranje 😊
Hvala hvala iz tvojih usta u bozije usi😙
Ja sam skontala da mi je najpametnije čim uhvatim taj prvi pik da se više ne testiram, nego onda slijedi samo akcija 😀 To tumačenje me zbunjivalo, pa mislim da mi se jednom desilo da sam zbog toga propustila O… Ono što još ne mogu odlučiti je dal jje bolje imati što više akcije nakon pika ili treba čekati 24h da se "vojska" obnovi. Ovaj ciklus, za razliku od ostalih, nismo čekali obnovu pa vidjet ćemo…
Ja sam bas pisala Malloj da smo imali odnose pet i sub a u sub i ned sam imala pozitivne testice. Ne kuzim niti ja kad je najbolje imati odnose. Kazu ne prerano…ne prekasno..ne prr rijetko..ne pre cesto….uf..🤔☹😒
Ako te tješi, i ja što više čitam manje znam
Na zadnjem pregledu preporuka ginekologa je bila, pošto sam puna testosterona, da pratimo O i da baš na taj dan bude akcija, s tim da 4-5 dana prije toga nema akcije. Nismo se toga pridržavali, išli smo na što više akcije, nismo čekali ni O, gledali da je sve pokriveno i eto nije dalo rezultate. Ovaj ciklus čekali O ali akcija bila na 12h razlike, e ako i to ne upali ići ćemo na 24h, zbog obnove😀
Pa vidjet ćemo šta će biti dobitna kombinacija
Za bebu br. 2 trudimo se od 1/2019
👩🦰 1984., mali dermoid na lijevom jajniku, mali miom, ne utiče na začeće
🧔 1989., oligoastenoteratozoospermija, varicocela I stupanj
07/2020 operacija varicocele, terapija profertil + vitamin E,
10/2020 biohemijska
12/2020 dugo čekani drugi plus
Hej cure evo i mene!
Zvjezdice aleee alee na piku 😊😀 happy sam za tebe 😊
Meni ovo nije prvi pik, ulovim u uvijek kad radim trakice al ne ulovim zeku 😂
Ne krvarim ono je bilo samo jednom očito.
Inače danas mi je pik zapravo jači nego jučer, a temp. Je lagano u porastu. I grudi su mi se napuhale. Znate što ću večeras radit 😂😂😂
Lutealna faza je u principu fiksna (ima iznimki). Prije mi je bila 16dana a sad ispada da je 14 dana. Al i tu mi je znalo biti šarada.
Prilažem sliku trakica. Sretno nam cure… Idemo sve skupa u odbrojavanje!
Super da vise ne krvaris.to je bio neki zez izgleda s proljecem.Meni se danas znaci uzasno jede slatko kaloricno i pekarski proizvodi.od jucer me peckaju valjda jajnici al to mi je nesto novo,inace pojma nemam kad je O.
Grudi me isto peckaju i trakica danaa s eto pozitivna.
Temp.je mozda u porastu za 0.2 ali nisam sigurna jer je mjerim kad stignem
Mozemo odbrojavat🦉🤗
Ja sam jucer i danas pokrivala.neznam...vodim se svojim osjecajem.
Ja sam jedino uspjela pohvatat na nekom clanku da najtamniji pik znaci da ce ovulacija uslijediti skoro odmah za par sati odnosno u roku jednog dana.
Mi smo imali odnos zadnja tri dana.Jucer vise opustanje a danas sto bi se reklo programirano.O boze.
Popodne smo se kao dogovorili da to odradimo jer navecer necemo moci.oba dvoje smo se nakon posla dovukli do kreveta i ono kao….trudimo seZa nase dobro jel…ipak umor i rad cine svoje.
Neznam sad uopce kad i koliko to radit.Ja sam danas digla noge u zrak a probam i sutra pa sta bude!
E da, to je prava riječ, programirano ali što se mora, mora se 😀 Nije baš najspontanije ali eto skontala sam da mi ove trakice pomognu da se opustim, ono kontam bar znam da mi je O ubrzo i da to što je do nas radimo u pravo vrijeme, a sad ostalo neka bude kad bude suđeno...
10/2020 biohemijska
A sta sad.neke stvari u zivotu se moraju i odraditi.nemoze sve bit romantika🤣😂🤣😂
Malla, izgleda onda da je to bilo neko ovulacijsko krvarenje...Najbitnije je da ga više nema
Zvjezdice, i to tvoje boluckanje jajnika je, po mom mišljenju, 100% vezano za ovulaciju. To za aletit, nisam mjerodavna, meni se uvijek jede sve i svašta 😀
Annika, znam da vam nije do toga, ali O je samo jednom u mjesecu, skupite to malo snage i u akciju pa da se možemo sve zajedno veseliti za 2 sedmice.
Martina,
ako je odnos bio u subotu kad i pozitivna trakica, onda bi se mogla i ti sa nama veseliti 😃
Ja sam ovaj mjesec puna neke pozitive i jedva čekam da jedna po jedna počnete javljati za plusiće 😎
10/2020 biohemijska
Što se tiče učestalosti za to pišu isto kao i za kavu... Jedne godine poplava članaka o tome kako kava ne valja, a druge godine kako je kava super... Tako pišu za spermiće kao što više erekcije tim bolje a onda iza toga što duža apstinencija to bolje i ajde budi pametan.
Znam kad mi je M išao na spermiogram da nije smilo bit 3 dana akcije i treći dan je dao uzorak. A isto znam da kada sam zatrudnila bila je trakica pozitivna i mi se pokeksali unutar prvih 8h s tim da se nismo keksali 3 dana prije ni poslije pa tocno znam kaf sam zatrudnila. Cek naci cu svoju analizu od tada pa slikam
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji