Lh trakice iskustva

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    12. Travanj 2019. 10:43

vuky

Onda idem pravac Mullera…. još pitanje, koji dan početi pratiti? Par dana pred očekivanu O? Meni je 14-16 dan… tako mi je rekla gin ( zbog ciste sam bila 3 mj uzv za redom )….

Vuki, puno je isplativije uzet na ebay.co.uk, za 60ak kuna 50 trakica+ 10 testova za trudnoću.  Dodu za nekih 10ak dana. Ako znas kad ti dolazi O onda pocni par dana prije O, al nije lose ni ovo sta Martina kaze, odmah cim prestane M, dok se malo ne usemis. Pokusaj testirat svaki dan u isto vrijeme najbolje između 12 i 20h. i ne piskit i ne piti puno tekucine prije testiranja. Kad trakica pocne tamnit testiraj 2-3 puta dnevno do pika. Kad uhvatiš pik O slijedi za 12-36 sati. Sretno, i kazem ti nemoj se obeshrabrit ako ne uhvatis pik iz prve

zvjezdica37
    12. Travanj 2019. 11:13

Martina1982

zvjezdica37

Da se nadovezem na diskusiju o temperaturi .Isto mi je cudna ta razlika u temperaturi tj vise mi to izgleda kao da je neka viroza nego nesto drugo.Ako je sve kako treba sad bi vec trebala lagano otici preko 37 gore i ne se apustati ispod.

Pa da bas tak. A i sva se nikak osjecam. Onak sam si malaksala. Ko kad imas virozicu. Al eto sad ujutro nista od temperature. Tak da mislim da je neki buckuris i da si bolje narucim trakice da mi stignu na vrijeme. 🤭🤣

Ali opet ....nikad neznas...i dalje postoje sanse

zvjezdica37
    12. Travanj 2019. 11:19

https://www.ebay.com/itm/50-Ovulation-Fertility-Test-Strips-20mIU-Home-Urine-Kit-One-Step/150352513574?epid=12031169552&hash=item2301b54a26:g:2NMAAOSwf-VWXryw
    Evo cure adresa gdje ja kupim i stigne mi za par dana.

12. Travanj 2019. 11:20

zvjezdica37

Martina1982

zvjezdica37

Da se nadovezem na diskusiju o temperaturi .Isto mi je cudna ta razlika u temperaturi tj vise mi to izgleda kao da je neka viroza nego nesto drugo.Ako je sve kako treba sad bi vec trebala lagano otici preko 37 gore i ne se apustati ispod.

Pa da bas tak. A i sva se nikak osjecam. Onak sam si malaksala. Ko kad imas virozicu. Al eto sad ujutro nista od temperature. Tak da mislim da je neki buckuris i da si bolje narucim trakice da mi stignu na vrijeme. 🤭🤣

Ali opet ….nikad neznas…i dalje postoje sanse

Naravno 😁😁 dok ne dode 😈 uvijek nada postoji. Ma ja mislim da si ja umislim nes u glavi od velike zelje i pracenja svega. Jer kad radim ili se necim zabavljam nemam nikakve simptome. A kad razmisljam o tome imam ih sve🤣🤣🤣🤣 . Najbolje kad ne znas. Tak sam s prvom trudnocom. Nakon 3 godine pokusavanje jedno jutro se probudila. Napravila si kavu. Otvorila.kalendar i gledam o reko 35 dan ciklusa. Treba doc sutra. Aj imam test kod kuce pa.reko da ga potrosim da mu ne istekne rok i on bio pozitivan. Ja ga popiskila i zaboravila.cak na njega. Tek nakon jedno 15 min ja se sjetila. A sad prosli mjesec sam ih protrosila jedno 5. Bila sam sigurna da sam trudna. Kad ono nis. 🤭🤣😁

zvjezdica37
    12. Travanj 2019. 11:37

Kao sa citam pricu o sebi,tocno sve isto.
    Ponekad prelistam par puta nase razgovore jer nekad mi se desi da ne primjetim bas sve odjednom.Iako vidim da kao nismo opterecene vise kao prije a non stop vrsljamo po jednom te istom.😆
    I onda naravno kad ne ide po planu milion svega mozda ovako mozda onako..joj drage moje zene to je ono sto u nama ne miruje koliko god mi mislile da ne razmisljamo duboko negdje u nasoj podsvjesti nas mozak radi 100na sat.Ali ja gledam to sa pozitivne strane🙃vidi se tko je uporan😙😊😊😉😉

annika
    12. Travanj 2019. 11:53

Martina,  ja sam isto prvo pomislila da su to kod tebe simptomi trudnoće. Mislim da je prerano, ali nemoj tek tako odbaciti misao da ti je ovaj ciklus bio dobitan
    Mi jučer nismo uspjeli zapečatiti, muž radio do 2 ujutro a ja se ustajem u 5 tako da toliko luda ipak nisam. Ovulacija je bila 9. ili 10. a akcija je bila 8., 9. i 10. 
    Kako sam ja zaposlena na nepuno radno vrijeme, danas bila na razgovoru u drugoj školi za zamjenu na mjesec dana i primljena sam- a cijelo vrijeme si mislim kako bar neću umirati od iščekivanja jer ću imati posla pkkeo glave. 

[iimg]

Mallla
    12. Travanj 2019. 14:53

I tako napišem roman i sve izbrišem.... 
    Anika dobit ćeš bebu i posao od jednom 😊
    Martina nije ništa gotovo. Možda si samo od žena koje imaju nižu bazalnu temperaturu. A i stigne temp. Rasti. Koji si dan ciklusa?
    Vuky ja s ebaya uzimam trakice i najisplativije je. 
    Zvjezdice potpisujem sve napisano o podsvjesti. 
    Ja čekam skok temp. Žica me jajnik stalno, toliko da mi malo ide na živce, al ajde nadat ću se da je to dobar znak. 

url=https://lilypie.com]

12. Travanj 2019. 15:45

annika

Martina, ja sam isto prvo pomislila da su to kod tebe simptomi trudnoće. Mislim da je prerano, ali nemoj tek tako odbaciti misao da ti je ovaj ciklus bio dobitan
    Mi jučer nismo uspjeli zapečatiti, muž radio do 2 ujutro a ja se ustajem u 5 tako da toliko luda ipak nisam. Ovulacija je bila 9. ili 10. a akcija je bila 8., 9. i 10.
    Kako sam ja zaposlena na nepuno radno vrijeme, danas bila na razgovoru u drugoj školi za zamjenu na mjesec dana i primljena sam- a cijelo vrijeme si mislim kako bar neću umirati od iščekivanja jer ću imati posla pkkeo glave.

Hhhhh bome da. Dobit ces posao i + 😁👍. Ma ak ste pokrili dane onda super. Ipak nemremo ici iz krajnosti u krajnost 🤣🤣🤣. Da bilo bi prerano ali svejedno sta sad. Ak nece ovaj bit ce sljedeci. Od danas sam 2 tjedna na godisnjem. Jupiiiiii....

12. Travanj 2019. 15:48

Mallla

I tako napišem roman i sve izbrišem….
    Martina nije ništa gotovo. Možda si samo od žena koje imaju nižu bazalnu temperaturu. A i stigne temp. Rasti. Koji si dan ciklusa?
    Ja čekam skok temp. Žica me jajnik stalno, toliko da mi malo ide na živce, al ajde nadat ću se da je to dobar znak.

E ne znam tebi ali meni je moram priznati ta druga faza poslje ovulacije gora od same 😈. Sve neki iscjedak...pa bocka..pa ko neki grcevi...pa se napuhnem..pa dan dva sve dobro...ali naravno posto smo mi samo ljudi onda nam nikak ne pase 🤣🤣🤣🤣 

12. Travanj 2019. 15:48

Martina1982

Mallla

I tako napišem roman i sve izbrišem….

E ne znam tebi ali meni je moram priznati ta druga faza poslje ovulacije gora od same 😈. Sve neki iscjedak…pa bocka..pa ko neki grcevi…pa se napuhnem..pa dan dva sve dobro…ali naravno posto smo mi samo ljudi onda nam nikak ne pase 🤣🤣🤣🤣

27 DC....a O bila 21

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.