E zene, nemojte zamjerit svaki dan na mom dosadnom pisanju mojih "simptoma", ali lakse se osjecam kad to bar ovako nekom kazem,a ne drzim i ne mozgam sama :)
👩33g, Pcso, ir, dhea-s 14 ukupni T 1.90
👨32g, oligoasthenozoospermia
Kbc St
1.Ivf/Icsi 5/2023--7f, 5🥚 1🐧, et trodnevnog, beta0,2❌️
FET 10/2023.(prirodni),beta0,3 ❌️
2.Ivf/ICSI 11/2023-->17f, 6🥚 -(hiper) 4🐧
FET 1/2024.(prirodni+stoperica) 1🐧,beta 3,4❌️
FET 6/2024.(estrofem3x1)1🐧,8dnt +,beta13dnt 1704,5 beta15dnt 3368❤️dečko🩵
Martina kaze m da nekad i pricam u snu tako da mozda sam mu i nocas objasnjavala trakice jer sam sanjala da njemu pokazivam hahahaha (LUDA) joj sta meni radi moja psiha :D
Zvjezdica previse se ja bojim testa i minusa, pa nek on priceka kasnjenje. :)
Danas me sve boli kao da je vjestica krenula, osjecaj mokar dole iako nrma na gacama bas iscjedka, grudi zare i bole na dodir, grcevi dole malomalkao kao menstrualni malo kao pritisak i tupa bol zdjelice, imam osjecaj da mi glava gori a ostatak tjala mi ke hladno i jezi me..(eto ja to sve upisujem da sam ja poludila i umislila :D)
Svi smo kolektivno siznuli😎😎😎🤣🤣🤣
Martina kaze m da nekad i pricam u snu tako da mozda sam mu i nocas objasnjavala trakice jer sam sanjala da njemu pokazivam hahahaha (LUDA) joj sta meni radi moja psiha :D
Zvjezdica previse se ja bojim testa i minusa, pa nek on priceka kasnjenje. :)
Danas me sve boli kao da je vjestica krenula, osjecaj mokar dole iako nrma na gacama bas iscjedka, grudi zare i bole na dodir, grcevi dole malomalkao kao menstrualni malo kao pritisak i tupa bol zdjelice, imam osjecaj da mi glava gori a ostatak tjala mi ke hladno i jezi me..(eto ja to sve upisujem da sam ja poludila i umislila :D)
Svi smo kolektivno siznuli😎😎😎🤣🤣🤣
Hahahah ja sigurno jesam :D
👩33g, Pcso, ir, dhea-s 14 ukupni T 1.90
👨32g, oligoasthenozoospermia
Kbc St
1.Ivf/Icsi 5/2023--7f, 5🥚 1🐧, et trodnevnog, beta0,2❌️
FET 10/2023.(prirodni),beta0,3 ❌️
2.Ivf/ICSI 11/2023-->17f, 6🥚 -(hiper) 4🐧
FET 1/2024.(prirodni+stoperica) 1🐧,beta 3,4❌️
FET 6/2024.(estrofem3x1)1🐧,8dnt +,beta13dnt 1704,5 beta15dnt 3368❤️dečko🩵
E zene, nemojte zamjerit svaki dan na mom dosadnom pisanju mojih "simptoma", ali lakse se osjecam kad to bar ovako nekom kazem,a ne drzim i ne mozgam sama :)
Hhhhh ma sam ti pisi...ali kao sta kaze Zvjezdica37 mi smo kolektivno siznuli tak da je nama to sve zapravo normalno 🙃🙃🙃🙃🤪🤪🤪🤪
Martina super si definisala, mi smo dužne da ono što je do nas uradimo, na sve moguće načine pokažemo Bogu dragom koliko smo spremne i koliko želimo taj mali smotuljak koji život znači, a On će kad bude smatrao da je najbolje vrijeme inispunit nam želju. I ne znam kako neko uzima sebi za pravo i daje svakave komentare.
Znam da je teško, al šta te briga za njih, ti znaš svoje, znaš šta želiš i sretno i opušteno koračaj tome.
A što se tiće i III odbrojavanja, obavezno hoću, malar bila sama na listi 😁 Čim ulovim pik, javljam ti 😊
Sunčice, samo hrabro, doći će i naših 5 minuta 😊
A ovima što šize oko simptoma i osluškuju, nadaju, preispituju cijelim srcem želim sreću i da ugledate plusiće, vi ili vaši muževi, kao što će bit kod Lady_E 😊💜💙💝💓❤
Za bebu br. 2 trudimo se od 1/2019
👩🦰 1984., mali dermoid na lijevom jajniku, mali miom, ne utiče na začeće
🧔 1989., oligoastenoteratozoospermija, varicocela I stupanj
07/2020 operacija varicocele, terapija profertil + vitamin E,
10/2020 biohemijska
12/2020 dugo čekani drugi plus
Ma Martina volimo mi odbrojavanje.. Pa to mi je veselje kad vidim.
Tera neka ti nas izvještavaš mi čekimo tvoj test, a i zvjezdicin... Čekimooo
Ja sam nestrpljiva.
Al kod sebe iako se nadam uludo mi je graf mi jasno nagovještava M
url=https://lilypie.com]
Tera mozemo ti zamjerit samo ako nam se ne pojadas,znacilo bi da ti vise ne valjamo😂😂😂
Ovako smo svoje,usporedjujemo davimo placemo smijemo se i dani su laksi
Ma Martina volimo mi odbrojavanje.. Pa to mi je veselje kad vidim.
Tera neka ti nas izvještavaš mi čekimo tvoj test, a i zvjezdicin… Čekimooo
Ja sam nestrpljiva.
Al kod sebe iako se nadam uludo mi je graf mi jasno nagovještava M
Ja cu danas test al cure samo zato sto imam nesvjestice i jake mucnine,cak planiram ici doktorici navecer jer mi se sve izgleda zbrckalo.pa eto ja sumnjam 50 50 ali dok test ne kaze ja cu se zasad pritajiti😉😉
Jao puno ste pisale..a nije me bilo samo niti 24 sata 🤭🤭🤭🤭..Vidim imamo i nove curke. E pa dobro dosle i jos bolje osle ( mislim zbog plusic) 😉 Ja sam psihicki bolje iako sam dobila opasku da se prestanem igrat Boga sa trudnocom. Znam u kojem kontekstu je to bilo namjenjeno ali iskreno zenice nemam vremena a niti strpljenja cekati da Bog napokon uslisi nase molitve pa cu mu ja malo pomagati…
Zvjezdice kakva je situacija danas kod tebe?
Klara45ova predzadnja trakica je definitvno po meni pik. Ak ste akcijali akcijajte jos koji put i superiska…sretno…javljaj nam stanje dalje 😁
Vuky vucice nasa….sretno ovaj put i drzim 🤞❤💋
Omerta jos piskiti trakica do pika…
Malla meni prije ne da se tak cinilo nego je bilo. Znam po sestru. Dok ona drugu dobiva ja jos prvu nisam. 🤣🤣🤣🤣 ali dobro stabiliziralo se kasnije. Ali nikad nisam znala kad ce nastupiti. Eventualno po bolovima i zivcanoci dan prije.
LjubicicaXma dobro je. A ak i nije bit ce. Sta cu. Druge nema. Os nes moras cekat i ici dalje kako god. Al ajd malo se smanjuje kao. Iako varira tokom dana. A bas kao sta kazes mozda se sad ocisti sve kak treba. 😉 e pa ti sad lagano u lov na pik pa red akcijanja pa red cekanja 💋❤
Lady_E nadam se da nebude stigla i da cemo imati jedan + ovo odbrojaavanje 🤞💋❤
Tera_nemoj samo da krenes pricat u snu…pozitivna trakica…negativna trakica…🤣🤣🤣🤣🤣
Suncica5 bas mi zao ali sad novi ciklus nove pobjede. I jos druzenja sa nama 😛😛😛😛😛
Martina1982 hvala, također!! hocuu😊😘
Prosle dane ni priblizno za o, sad su me poceli boluckati jajnici, popisam se i evo..a muza ne vidim sad skoro 2 dana
Sortiraj odgovore
Najstariji