Lh trakice iskustva

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    LjubičicaX
    21. Svibanj 2019. 08:27

Lady_E

Meni je M uvijek bila tocna u dan, jedno vrijeme i u sat. Od kada radimo na bebici ili mi dode 2 dana ranije ili kasni do 3 dana.
    Za sutra je zakazan posjet gospode M, a ja se nadam da nece doci 😁
    Imam lagane grcice u trbuhu, jako malo tog kremastog iscjetka, a cicke su punije. Jedino mi je cudno sta uopce ne bole, a inace bi mi u ovoj fazi vec gorile 😀

Lijepo i obećavajuće zvuči, mogla bi ona i ne doći, iskreno se nadam da će tako bit. Nisam upratila, jesi bar jedan test piškila, ako nisi svaka čast 😁

Za bebu br. 2 trudimo se od 1/2019
    👩‍🦰 1984., mali dermoid na lijevom jajniku, mali miom, ne utiče na začeće
    🧔 1989., oligoastenoteratozoospermija, varicocela I stupanj
    07/2020 operacija varicocele, terapija profertil + vitamin E,
    10/2020 biohemijska
    12/2020 dugo čekani drugi plus

LjubičicaX
    21. Svibanj 2019. 08:29

Sunčica5

Ma vec bi test pokazao bar sjenicu
    Ja sam od onih kojima test ful rano pokaze.
    Tako da se ne nadam. Samo zelim da krene da me pusti ovaj pritisak.
    Mozda mi se i cista napravila jer me boli lijevi jajnik bas bas. A na njemu je bilo dva manja folikula.
    A O je ovaj mjesec bila na desnom.

😔😔😔😔😔
    Onda se nadam da će se to ubrzo dovest u red, ako već treba doći M, da što prije dođe i još prije ode 😉

10/2020 biohemijska

• baby
    21. Svibanj 2019. 08:37

Mallla

Omerta i meni se čini negativno, koji ti je dan ciklusa? Imaš još trakica?
    Nekad je zapravo samo stvar u pravom trenutku, tako jw vuky bilo sve negativno kad ono u dan pik. Kod mene ide baš postepeno.
    Prije sam mislila da čim uhvatim pik to je to, trudna, a kad ono napikirat ću se ja do trudnoće.
    Baby i meni je dug ciklus i počela sam piti kapsule mace i vrkute pa ćemo vidjet hoće li što promjeniti, unazad 3 ciklusa 2 puta 21dc a sad 18dc mi bila ovulacija.
    Imam dojam da netko ima 2 ciklusa dok ja 1.

Meni je isto dosta kasno ovulacija...hahah tak sam i ja, neko ima ovulaciju oko 12-15dana ciklusa a meni je oko 20.

Lady_E
    21. Svibanj 2019. 09:04

LjubičicaX

Lady_E

Meni je M uvijek bila tocna u dan, jedno vrijeme i u sat. Od kada radimo na bebici ili mi dode 2 dana ranije ili kasni do 3 dana.
    Za sutra je zakazan posjet gospode M, a ja se nadam da nece doci 😁
    Imam lagane grcice u trbuhu, jako malo tog kremastog iscjetka, a cicke su punije. Jedino mi je cudno sta uopce ne bole, a inace bi mi u ovoj fazi vec gorile 😀

Lijepo i obećavajuće zvuči, mogla bi ona i ne doći, iskreno se nadam da će tako bit. Nisam upratila, jesi bar jedan test piškila, ako nisi svaka čast 😁

Nisam jos niti jedan, obecala sam sama sebi da necu sve dok ne bude kasnila 😆 a bas me strah...uvijek si kazem prije testa kao ma dobro je, pa nema veze ak bude negativan blabla..a onda kad vidim negativan test bas me dotuce 😔

Podsjeti me da su Tvoji planovi bolji od mojih zelja 💖

LjubičicaX
    21. Svibanj 2019. 09:24

Razumijem, nakon svega i ja sam shvatila da mi je lakše ugledati M i nego minus na testu, nekako me rastroji na milion komadića. Iz tog razloga podržavam tvoju odluku, ali kad se već odlučiš radit, nadam se da bude ogromni plus 😉😘

10/2020 biohemijska

LjubičicaX
    21. Svibanj 2019. 09:27

LjubičicaX

Razumijem, nakon svega i ja sam shvatila da mi je lakše ugledati M i nego minus na testu, nekako me rastroji na milion komadića. Iz tog razloga podržavam tvoju odluku, ali kad se već odlučiš radit, nadam se da bude ogromni plus 😉😘

Ovo je za LadY_E 😁

10/2020 biohemijska

tera_
    21. Svibanj 2019. 09:41

Zbog prica o testovima, cijelu noc sam sanjala pozitivne i negativne testove to me budilo, zato sam danas ko prebijena macka :D

👩33g, Pcso, ir, dhea-s 14 ukupni T 1.90
    👨32g, oligoasthenozoospermia
    Kbc St
    1.Ivf/Icsi 5/2023--7f, 5🥚 1🐧, et trodnevnog, beta0,2❌️
    FET 10/2023.(prirodni),beta0,3 ❌️
    2.Ivf/ICSI 11/2023-->17f, 6🥚 -(hiper) 4🐧
    FET 1/2024.(prirodni+stoperica) 1🐧,beta 3,4❌️
    FET 6/2024.(estrofem3x1)1🐧,8dnt +,beta13dnt 1704,5 beta15dnt 3368❤️dečko🩵

Lady_E
    21. Svibanj 2019. 09:52

LjubičicaX

E pa tocno to. I kad vidim M dozivim pad, ali opet mi je nekako lakse nego kad vidim da se druga crtica ne pojavljuje. Znas da sam rekla muzu ako budem radila test da ce on cekati rezultat i samo mi reci da ili ne 😁  i hvala na podrsci 🤗😘

Omerta
    21. Svibanj 2019. 09:53

Mallla

Omerta i meni se čini negativno, koji ti je dan ciklusa? Imaš još trakica?

Danas 15dc. Nemam trenutno, morat cu kupiti..
    Inace nakon kiretaze u 10.mj. ciklusi prvo zbrda zdola zbrckani, a od 1.mj. 27, 29, 29, 27, 27. Tako da sljedecu m (ne)ocekujem otprilike 4.6.

Be the change you wish to see in the world.. 💚

Lady_E
    21. Svibanj 2019. 09:53

tera_

Zbog prica o testovima, cijelu noc sam sanjala pozitivne i negativne testove to me budilo, zato sam danas ko prebijena macka :D

Hahaha a ja sam sanjala akciju 🤣 eto sta urade nase price i misli 😁😁😁

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.