Alisa najgora recenica koju mi kazu je: treba se opustit i ne mislit o tome! Ma da sipak, lako je to reci kad mozak neslusa. Zato imamo mi ovdje koje zajedno ludimo i cekamo i osluskujemo pa gdje puklo da puklo :)
Da istina. Nemres se iskljuciti. Jednostavno nejde. Opustiti se mogu nema frke. Tako cemo si napraviti atmosferu i bit ce nam opusteno...ali u glavi sto misli...prije i poslje...
Cure drage,bas mi je gušt citati vase postove,kako ste jedna drugoj podrska u svemu.Zato sam se i odlucila prikljuciti vasoj "ludoj hordi" 😂😁.
Meni jese danas 21dc ali me od jucer bole grudi tako da nisam ni jucer ni danas piskila.I malo sam zbunjena iskreno.Jer s trakicama nisam uspjela uhvatit pik,sve su bile negativne,a od jucer imam te simptome pa sad neznam dali sam imala ovulaciju kad, me grudi bole?
Cure drage,bas mi je gušt citati vase postove,kako ste jedna drugoj podrska u svemu.Zato sam se i odlucila prikljuciti vasoj "ludoj hordi" 😂😁.
Meni jese danas 21dc ali me od jucer bole grudi tako da nisam ni jucer ni danas piskila.I malo sam zbunjena iskreno.Jer s trakicama nisam uspjela uhvatit pik,sve su bile negativne,a od jucer imam te simptome pa sad neznam dali sam imala ovulaciju kad, me grudi bole?
Dobro dosla. 💋😁A daj mi reci kad si pocela koristit trakice? Koji dan? Koliki su ti ciklusi inace?
Zvjezdice neka budu simptomi trudnoce i M ne dođe narednih 9mjeseci minimum :)
Tera svaka čast da ne testiraš, mislim da ni ja vise neću do kašnjenja daj Boze!
Martina kako si ti danas?
Mene ubaci u odbrojavanje, iako sam skeptična jer nismo pokrili O, dva dana prije da, a ne očekujem M 3.6.
A da pisnes koju trakicu?mene grudi znaju boliti u vrijeme ovulacije..ne znam kad inace imas O..
Clio dobrodošla i želim ti odmah plus pa da se prebaciš na drugu temu ☺️
Curke test uradjen😁😁😁😁😁
———negativan——-
Ali nisam ni ocekivala nista drugo jedino nisam izbedirana ma samo nek dobijem i da me ne boli.
Polako cu razmisljati o odlasku gin.i tako….sve u svemu iduci mjesec iduca nadanja…a sad barem jos neki plus za kraj odbrojavanja bi super bio🤗🤗🤗🤩
A miskeca mu. A da mozda ipak nije rano? Mislim znam da ne zelis laznu nadu ali ipak. Stvarno znam cure kojima je prvo bio neg a kasnije poz. Ali ako i ostane neg i sama kazes...nova nadanja..novi ciklus....lavice nasa...🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤭❤❤❤❤💋💋💋💋💋
Zvjezdice neka budu simptomi trudnoce i M ne dođe narednih 9mjeseci minimum :)
Tera svaka čast da ne testiraš, mislim da ni ja vise neću do kašnjenja daj Boze!
Martina kako si ti danas?
Mene ubaci u odbrojavanje, iako sam skeptična jer nismo pokrili O, dva dana prije da, a ne očekujem M 3.6.
Ej dobro je. Curi jos ali valjda ce stati. Moze stavljam na listu. Sutra ide i III odbrojavanje. Cuj nikad se ne znam kak se stvari odvijaju. Onda kad se najmanje nadas bubne te nes 🤭
Ciklusi su mi 32-34 dana,oduvijek.A trakice sam pocela koristiti 16dc kako mi je kalendar napisao da su plodni dani.A prosli mjesec sam primjetila sluz 19og dc.Ovo mi je prvi put da koristim trakice.a M bi trebala ne doci 30.05.
Martina1982,procitala sam da si imala mali problemicic zbog Aspirina?Ako nije problem da te pitam zasto si ga pila?Jer sam ja prije 10 god.imala trombozu sinusa...duga prica,uglavnom sam ti htjela reci da je moj neurolog rekao da se Andol 100 i Aspirin uzimaju sto manje jer izazivaju razrjedjivanje krvi o moze doci do problema
🙋♀️37🧔34
1.missed ab 7tt.- 10/19
22.10 ➕👶♥️🌼
IT'S A BOY💙💙💙
24.06.2021 - IVO 💙💙
[/url
Bojkotiram minuse.... Hoću jedan plus.... Pa ne tražim puno... Jedna s odbrojavanja da imamo elana za dalje.... Tršš.. Pa kako smo zaredale s M i minusima ja neznam dokle ćemo tako 😂😂
url=https://lilypie.com]
Mozda ne bi trebale govoriti ne zelim M,nego zelim +
Znate ono..pozitivne afirmacije..😂😂
Sortiraj odgovore
Najstariji