Baš sam htjela reć zvjezdice da u sapunicama glumice čim ljuljnu u nesvist znači da su trudne 😂😂😂 možda si ti naša Marisol.
Ja mislim da je nas sve ovo vrime izneredilo.
Tera ja i dalje mislim da si ti trudna i ja ću to tupit dok god se ne dokaže drugačije. I temp. 36.9 je visoka i tip top. Znaš za onaj sistem 7dpo temp ne pada ozbiljne su šanse a ako 11dc ne pada ili raste šanse su još bolje
Da ali meni je znala past temp dva dana prije m, tako da nevjerujem...imam jos 2dana da naraste a da nepadne :D
👩33g, Pcso, ir, dhea-s 14 ukupni T 1.90
👨32g, oligoasthenozoospermia
Kbc St
1.Ivf/Icsi 5/2023--7f, 5🥚 1🐧, et trodnevnog, beta0,2❌️
FET 10/2023.(prirodni),beta0,3 ❌️
2.Ivf/ICSI 11/2023-->17f, 6🥚 -(hiper) 4🐧
FET 1/2024.(prirodni+stoperica) 1🐧,beta 3,4❌️
FET 6/2024.(estrofem3x1)1🐧,8dnt +,beta13dnt 1704,5 beta15dnt 3368❤️dečko🩵
Pozdrav curke!
Menstruacijski ciklusi mi traju 33 dana, 2.mj ne pazimo na trudnocu, pa sam odlucila koristiti trakice posto ne znam tocno kad su plodni dani🤔..ovaj vikend mi je bilo plodno i trebalo doci do ovulacije. Evo slike i rezultata, kad je trebala biti ovulacija prema tome?
Pozdrav curke!
Menstruacijski ciklusi mi traju 33 dana, 2.mj ne pazimo na trudnocu, pa sam odlucila koristiti trakice posto ne znam tocno kad su plodni dani🤔..ovaj vikend mi je bilo plodno i trebalo doci do ovulacije. Evo slike i rezultata, kad je trebala biti ovulacija prema tome?
Naime to je od cetvrtka do danas
Pozdrav curke!
To je od cetvrtka do danas
Baš sam htjela reć zvjezdice da u sapunicama glumice čim ljuljnu u nesvist znači da su trudne 😂😂😂 možda si ti naša Marisol.
Ja mislim da je nas sve ovo vrime izneredilo.
Tera ja i dalje mislim da si ti trudna i ja ću to tupit dok god se ne dokaže drugačije. I temp. 36.9 je visoka i tip top. Znaš za onaj sistem 7dpo temp ne pada ozbiljne su šanse a ako 11dc ne pada ili raste šanse su još bolje
E dao bog da bilo sve ko sto ti kazes...
Hahahha sapunice....pa bas...ovoliko kokica na jednom mjestu i svaka svoje ..ajme majko mila...
Mogla bi se i po nama jedna snimit 😂😂
Sve to Tera stoji al tvoji simptomi mene vuku na ove zaključke.
Klara45 dobrodošla. Ako je predzadnja trakica od jučer onda je jučer bio pik, a 24 do 48h nakon pika max je ovulacija. Znači danas ili sutra. Savjet pokrijte i danas i sutra, pa za 2 tjedna možda bude plusić.
Ja sam vam žene moje satrana. Je da moj tempo je poprilično dinamičan i da me ovo vrijeme ubija u mozak al me dodatno rasturaju leđa i svako toliko osjetim nekakav pritisak dole. Ne bi volila još dobiti M bar još 4 dana NE tako da imam dovoljno dugu lutealnu fazu. Tko nam je slijedeći na listi?
url=https://lilypie.com]
Mogla bi se i po nama jedna snimit 😂😂
Sve to Tera stoji al tvoji simptomi mene vuku na ove zaključke.
Klara45 dobrodošla. Ako je predzadnja trakica od jučer onda je jučer bio pik, a 24 do 48h nakon pika max je ovulacija. Znači danas ili sutra. Savjet pokrijte i danas i sutra, pa za 2 tjedna možda bude plusić.
Ja sam vam žene moje satrana. Je da moj tempo je poprilično dinamičan i da me ovo vrijeme ubija u mozak al me dodatno rasturaju leđa i svako toliko osjetim nekakav pritisak dole. Ne bi volila još dobiti M bar još 4 dana NE tako da imam dovoljno dugu lutealnu fazu. Tko nam je slijedeći na listi?
Hvala Mallla😊
Daa, tako je..od jucer je predzadnja
Hocemo, nadam se plusicuu.
Eto, mi jučer kad je bio pik pokrili, danas je po meni bila O, odnosno sinoć me pronašao jajnik dosta,.. sad opet iščekivanje da ne dođe M 3.6.
Citam vas al nis pametno nemam za pisati...14.dan ciklusa danas, ni blizu ovulacije, jednu trakicu sam pisnula ali svijetla je..svaka dva dana keks i dalje :) preduge su mi ove ovulacije, tek bude za tjedan dana valjda..kak da si skratim ciklus? Ima neki caj?
Be the change you wish to see in the world.. 💚
Sortiraj odgovore
Najstariji